Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sucharek

33. místo

Čau holky, Enríska máme už na 33. místě *14* *14* jen tak dál *15*
  • sucharek

Re: Re: Enrique v CZ!!

ahoj, jestli Enrísek někdy pojede k nám tak mě stejně naši nepustí protoze mi je teprv 10*9* *9* *9*
  • kristyn875

Re: Re: koncert v ČR

jj přesně...máš pravdu *3* to už tu bylo párkrát, ale věřim Enrímu, že prostě přijede *14*
  • pajda83

Re: koncert v ČR

já bych moc neplašila.enri je jenom člověk,je to chvilka,co mu skončilo turné,pracuje na novém albu a samotná příprava trvá dlouho,někomu i rok,déle...a né všichni stars jezdí na turné každý rok.nezbývá nám nic jinného než doufat,že když pojede na turné,pojede k nám..ráda bych tomu věřila,ale už párkrát to tady bylo,a zbytečně se člověk těšil,tak já zatím doufám,že se můj sen vyplní..abych potom zase nebyla zklamaná)) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kristyn875

koncert v ČR

Holky to si děláte legraci??to je upa senza mega super zpráva..omg teď sem tak zařvala štěstím až sem vzbudila bratra..omg milášek Enriííí přijede..a je to jistý?? *1* *14* *14* já ho tak miluju..omg *15* *15*
  • vterinka

no to už máš jedno hlavně ať někdy prostě přijede!! *14* *14* *14* Teda aspoň já už to neřeším jestli to bude letos nebo příští rok. Stejnak už je půlka roku za náma, tak to zas tak dlouho do nového roku není
  • lenushka14

casopis kamarat

O MOJ BOZE !!...
    V tom casopise kamarat ...co bol minule clanok ...tak tentoraz v oktobrovom cisle bude plagat Enriqua Iglesiasa boze sa zase tesim *1* *1* *1*
  • pajda83

Re: Enrique v CZ!!

pozitivní zpráva to je,ale věřte tomu nebo ne,Enrimu ted turné skončilo a prostě není možné,ani to není v jeho psychických a fyzických silách,aby najel na další.Ted pracuje na novém albu a potom s ním pojede na turné,ale až příští rok,je to logický...Nechci vám holky brát iluze,já se samozřejmě taky těším,a kupuji lístky na stání,piluji angličtinu i španělštinu.,ale fakt si myslím,že dříve jak příští rok se nedočkáme)) *14* *14* *14* *14* *14*
  • domca11

Re: Re: Re: Enrique v CZ!!

A mně je to taky moc líto nedá se stím nic dělat???
  • domca11

To není možný,já jsem tak šťastná ani mluvit nemůžu,to je bomba nejlepší co na světě může být *14* *14* *14* Enrísek je miláček kláášňoučkýý,zlatýýýýýýý *14* *14* samo,že kupuji lístky na stání chci být zase u pódia a už vím kam si stoupnu! *1* *14* *14* Já jsem úpe ŠŤASTNÁÁÁÁÁ *14* *14* *14*
  • vterinka

to je mi líto! *9* *9* Tak je zkus přemluvit! *3* *3*
  • vterinka

wow děláš si srandu?? To je bezva!!! *14* *14* *14*
  • lenushka14

tak pre mna to nieje dobra sprava ..pretoze bude tak blizko a mna na ten koncert nepustia a budem si to vycitat *9* *9* *9*
  • lenushka14

Frekvencia

ahoj mozete mi napisat frekvenciu na MTV Europe alebo MTV Romania alebo Kiss TV?
  • humanic

Enrique v CZ!!

Ahoj!!Tak je to tady!!Dneska mi táta říkal,že Leoš Mareš v Evropě 2 říkal,že Enrique za pár měsíců přijede do ČR už je to připraveno k smlouvě!!Tak holky.Jaký lístky si kupujete??Na stání u pódia doufám!! *14* *14* *14* *14* Už se nemůžu dočkat!!! *14* *14*
  • vterinka

Re: 34.miesto

super!! *14* *14*
  • lenushka14

34.miesto

taaak Enrique je uz v Top osobnosti na 34.mieste...len tak dalej *3* *3*
  • katys

Re: Bravo!!

a další tak zatím je obsazeno prvních šest míst!!!!!! *3* *3*

http://www.bravo.cz/cislo-17/vlastni-obalka/77955-piskutek/poradi
  • katys

Bravo!!