-
Re: webovky
a vymažte si mezery *3* *4* -
webovky
jukněta na tenhle odkaz http://www.karaoketexty.cz/biografi e/iglesias-enrique-2115 -
Re: Enrique koncert v ČR
oh yeah!!!to tě to přestalo bavit tak brzo?! *15* -
Enrique koncert v ČR
Ahoj holky tak jsej smutna email byl falesný:-(jinač pokud chceme aby enrisek přijel sem tak musíme proto něco dělat a já už dostala napád.Psala jsem do hal do prahy a ptam se zda by byl mozny koncert enrique ale chtělo by to kontakt na jeho manazera a takovy věco probirat snim pac turne resi jeho manazeri.Holky pokud chcete tak muzete pomoc najit kontak na manazera a ja vyresim ty haly souhlasíte??????? *3* -
Úžas!!!
No já žasnu...jsem tu dvakrát do týdne a je tu mrtvo...opravdu jde vidět, že je škola, ale tak myslím že pro ty co nejsou na intru jako já není takej problém sem napsat..ne??? *7* Když už teda napíšu i já...!!! To se pak nesmíme divit, že Enrique klesá v žebříčku...pam, pam!!! Dneska si moje spolubydlící četla ty moje sny o Enrim...a tlemily jsme se po každé zajímavé větě asi deset minut vkuse...takže v podstatě asi hodinu!!! Musela sem jít z pokoje, takl sem zamířila na net!!! *3* *1* *14* *4* Miluju vás...pápá!!! Vedoucí si chce jít cosi napsat!!! *14* *14* *3* *1* *4* -
Re: Re: * haha*
já bych taky šahala... *1* *14* *14* -
Re: * haha*
Ježiši!Tak to teda přehnala *1* *8* Taky bych tam šáhla! *1* *1* LOL,LOL -
* haha*
http://www.youtube.com/watch?v=pqPq rx48Bfk&feature=related
toto video je fakt dobre *1*
pozrite sa v case 0:58...kde ho ona chyti *1* *1* *1* *3* -
Re: Pozdrav!!!
ahujíík Janíí..nám se taky mocky stýská..se mi to s tim mailem hned zdálo nějaký divný...akorát mě trošku mrzí ten koncík..ale rači si počkám než aby se kvůli tomu Enri ničil..už se mocky těšim na to nový CDčko *15* *15* *14* -
Re: Re: Pozdrav!!!
zdravim janičko taky vzpominam na koncert.snad se dočkame i u nas.aspon doufam *3* *14* stači přisti rok nemužem enriska strhat -
Re: Pozdrav!!!
Jani,věř,že nám se taky stýská..Je vidět,že začla škola a nějak tady moc lidí není,ale my se to snažíme udržovat ve stejném duchu.Já to s tím koncíkem říkala hned,ono to bylo velku logický..s takovou bychom Enríska asi dostali na kapačky,bobíška *14* *14* *14* *14* *14* Já každý den koukám na videjka a jen sním,krásně...měj se moc krásně,papa *3* *4* *14* *14* *3* *4* *1* *14* -
Pozdrav!!!
Ahoj lidičky!!! Všechny vás mocinky zdravím!!! *3* *14* Moc se mi po vás stýskalo, ale dostala sem se k netu na intru, tak vám můžu napsat!!! *14* *14* Vydím, že se tady toho moc neděje...a s tím vzkazem, že koncerty v roce 2009 nebudou, to bylo jasný...to by Enri asi nezvládl, když nahrává CD!!! On ten koncert bude příští rok, třeba za sedm měsíců...to nemůžeme vědět...ale prostě musí být...já pořád vzpomínám na Bratislavský koncert a připadá mi to jako sen, tak bych ještě chtěla prožít i takový sen v Česku...a společně s vámi!!! Bylo by to moc krásný!!! *3* *14* *14* *4* Lovískuju vás!!! *14* *14* *4* -
Re: koncert
Ahoj,pro rok 2009 nejsou potvzeny žádné koncerty,takže Enrique žádné vykonávat nebude.Pro další informace sledujte web....To je to,co jsem říkala,tak za rok holky!! *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: koncert
tak s tohoto co ti došlo mi je teměř jasne že letos žadny koncert už neplanuje.ale to mi došlo i bez toho.nejdříve to muže byt příští rok. *14* *7* -
Re: Klesání v žebříčku!! :-(
taky sem se dívála jeto HRŮZA!!! tak nám krásně stoupal a najednou zase klesl *9* *9* a Enríska pohlídáme *1* *1* -
koncert
Ahojky.Já jsem psala na jeden email,jestli tady Enrique bude mít koncert.A přišlo mi tohle.Moc tomu nerozumím,tak to kdyžtak přeložte.Myslím si,že je tam napsaný,že ještě není nic povrzeno pro rok 2009 *3* Tak NWM!! *9*
Hello,
No concerts are confirmed for 2009. So Enrique won't be performing in any concerts
these upcoming months.. check the website for the latest news!
Greets Roos // Only-Enrique.webs.com -
Re: Re: Re: Enrique koncert v ČR
Jo jasně máš pravdu *4* Já bych vám to asi nenapsala *1* A -
Klesání v žebříčku!! :-(
Ahojky holky, tak diskuse je tu rozjetá a Enri nám stále klesá jak je to možné?? *7* Už je na 34. místě a včera byl na 33. místě z 31. místa. No to nechápu!! *9* *9* *9* Já vás teď opustím do čtvrtku, protože jedu se třídou na adapťák, tak se tu mějte hezky a hlídejte mi Enríska! *14* *14* -
Re: Re: Nový klip
já se taky upa těším. *14* *14* *14* Doufám že už brzo bude. *14* *14* -
Re: Re: Enrique koncert v ČR
jo ale kyby byla co k čemu,tak nás tady tím netrápí a prostě to pošle dále,nemyslíš?to je jako j bych měla jeho icq a denně bychom si povídali a já vám o tom psala,a to ičko vám nedala,což je vůči vám si myslím nefér!! *3*