Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • domca11

Re: voňaavkaa:)

Taky jsem se tam před chvilkou dívala a nemohla jsem úpe jak jsem tu fotku uviděla,prostě pro tohle není slov *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kristyn875

voňaavkaa:)

kláššaa *1* koukněte na enriqueonline.org.Enriííí je nová tvář parfému Azzaro..omg..ta fotka je ale fakt překrásná... *14* *14* *14* *15* *15*
  • Re: Dítě!!!

no neviem, na enriqueonline.org sa pise ze ta sprava bola aj v new york daily news co su 5 najvacsie noviny v USA, a za nejaky clanok dokonca dostali pulitzerovu cenu, takze... ja osobne by som bola rada, prajem im to. ved su spolu takmer 9 rokov *4* *4* *4*
  • vterinka

Re: Telenovelas

To je bezva! Tady je taky: http://www.youtube.com/watch?v=zJHt c9bTjdE&NR=1 *14* *14*
  • pelclovajana

Re: Telenovelas

*3* *1* *14* *14* Super!!!
  • lenushka14

Telenovelas

http://www.youtube.com/watch?v=9ITr qsyQf8A

Enrique si zahral mini rolu v jednej mexickej telenovele tu je ta cast...hra tam sameho seba...telenovela sa vola Atrévete a soñar *14*
  • lenushka14

Re: Re: Re: Re: Re: Dítě!!!

tak no zatial romu neveim tak mi to nevadi *1* ale vazne newiem co by som robila keby s nou naozaj mal dieta ...to je take *7* zvlastne ... *15*
  • pelclovajana

Re: Re: Re: Re: Dítě!!!

No autorem není Blesk, ale New Yourský Daily News...což je už sice trošku spolehlivější zdroj, ale i tak tomu nevěřím...nu musíme počkat na fotky!!! *3* *14* *14*
  • kacka.bedna

Re: Re: Re: Dítě!!!

no jelikož je autorem blesk tak tomu nevěřim.ale jinak proč ne.přece nebudou čekat do duchodu.věk maji oba..maji na čase aby jim pak dítě neřeklo že je škoda že nejsou mladši..děti jsou vynalezave .člověk se někdy nestači divit co je napadne *3* *15*
  • Re: Re: Dítě!!!

No já tomu teda moc nevěřím *9* to už tu bylo tolikrát,že dokud neuvidím na Anně bříško tak prostě neuvěřím! *5*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Dítě!!!

To je škoda a já bych ti to dítě s Enrim tak přála! *1* *1* *1* *1*
  • pajda83

Re: Re: Re: Dítě!!!

no mohla,já jim to přeju,už jsem se smířila s faktem,že enri se mnou dítě čekat nebude)) *1* *14* *14*
  • pelclovajana

Re: Re: Dítě!!!

To jo no...ale mohla by to být už fakt jako pravda!!! *3* *14* *14*
  • katy22

Re: Dítě!!!

fakt jo tak to jim taky preju hlavne at to neni zase nakej kec *1*
  • pelclovajana

Dítě!!!

No teda...už je tu zase zpráva, že Enri čeká s Annou dítě a že je ve druhém měsíci...prý v krátké době zrušila i svou účast na triathlonu!!! No už by mohli prásknout do bot, moc jim to přeju!!! A na těch fotkách na enriqueonline.org, vypadají moc šťastně...jen škoda že v druhém měsíci ještě z fotky nic nepoznáš!!! *3* *14* *14* *1* *4*
  • Re: Re: Praha Strahov

Ahojky *3* holky tak tomu teda nevěřím *13* myslím,že na Enríska přijede víc lidí než na Madonu *3* Já jí zrovna nemusím a bavili jsme se tady u nás o tom koncertě a všichni jsme se zchodli,že by sme vyrazily.Sestřenka z Německa říkala,že by sem přijelo spoustu lidí i od nich. *5*
  • kacka.bedna

Re: Re: Re: Re: Re: kontakt

taky je mi to divne.hrom ví kolik jeho lidí na ty stranky chodí. *8* *8*
  • pajda83

Re: Re: Re: Re: Re: kontakt

no já nad tím taky uvažovala,ale k ničemu jsem se nedostala))) *3* *7*
  • pelclovajana

Autíčko!!!

Právě jsem objevila jedno z Enrískových autíček...Cadillac Escalade...vypadá dost mohutně a luxusně...ale tak so se dá jinýho čekat že!!!

http://www.obrazky.cz/det ail?id=eJyVzk1PAjEUheF9/wvTjymWmBAW REiEIcZExnZ3be8wxWJrO8kM/15idOnC5Vk 8J68Wm3dop6Lb5mReD2fdTr3ZviwJJ4KRzo cB85LfFkn880HuWtOzBM/m%2BrQ/7taPZXq 705iVieD2H9w0mpVDQ/phSPeUjuNYxSE6f4 XsKxsv9HaIhQrG1MyC8yGAnWGxEMBhdU6nv %2BXRO4wBMl3/OEqkYqQWnEj%2Byy7oPNRV 8rYgZNt/S19W/2nnYkEWCoGrumNMop13Qs6 /AJiBYFo&sId=XkaZy8YOCC8fWdoRIm2e&s =img *3* *1* *14* *14*
  • pelclovajana

Re: Re: Re: Re: kontakt

Ej nwm, ale furt mi vrtá hlavou to jméno Alejandro...vždyť Enriho manažer se jmenuje Fernando...by mě zajímalo, jestli je to fakt někdo, kdo Enriho zná, nějaký vedlejší manažer, nebo jestli si na něj zase jenom někdo hraje!!! *7* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit