Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • adinka21

pravda o těhotenství

tak pravda je venku dnes Enri byl na chatu a konečně napsal fanouškum na sklo a ptaly se ho jestly bude tatka a enri se tomu začal smat takze je jasný že to je opět lež jak už tu jednou bylo *1* *1* *1* Novinaři mají stoho srandu a dobře se tím baví když nás klamou *1* *1* *3*
  • pelclovajana

Re: Re: Re: Re: Re: článok

Já bych řekla, že právě ta delší odloučení jim vztah scelují...možná kdyby se výdali každým dnem, tak už spolu dávno nejsou...ale v tomto případě se myslím, k sobě vrací rádi a tu lásku jim stále v srdcích něco probouzí!!! *14* *14* A já jim to mocinky, moc přeju...a s tím děťátkem Anně věřím...už i z fotek jde poznat, že Enriho miluje...a on jí tu lásku ve velké míře opětuje!!! *3* *4* *14* *14* Jsou strašně krásný pár!!!
  • lenushka14

Re: Re: Re: Anna neni těhotná

tak najlepsie je len cakat kym nebude mat brusko *1*
  • adinka21

Re: Re: Anna neni těhotná

Souhlasím s Kačou novinaři si jen vymyšlí a normalní člověk neuvěří dokad Anna nebude mít břiško to je jasný!A nikomu to nevnucuji aby jste mi to věřily ja jsem tady napsala o čem jsme se včera bavily an chatu na officialkach. a tohle tam říkaly všichni že je to fáma tak uvidíme a nechme se překvapit určitě jim to přeju pač oba mají na to už věk jen i kdyby to dítě bylo tak snad to bude Erniho *3* *1* *1* *4*
  • pulnoc140

Já to vidím asi takhle.Nejlíp zná pravdu Anna a Enri.Ostatní můžou měnit pravdu nebo ji zpochybnovat.Až Anna nebude hrát tenis a bude mít břicho,tak je jasný že těhotná je a pokud ne tak ne i Když bych jim přála,aby měli miminko.Enrimu i Anně by rodičovství slušelo,ale do tý doby dokud to nebude znát,tak by se neměli dělat předčasný závěry s tím jestli je nebo ne *4*
  • kacka.bedna

TO JE ONO.pravě proto že jsou spolu tak dlouho...faze zamilovanosti podle statistiky je dva roky potom je to pevne přatelství a zvyk..tím nechci řict že by anna byla špatna to ani nahodou..čistě hypoteticky konstatuji že statistika taky řika že 50 procent otcu vychovavají cizi děti aniž by o tom věděli.( coš se mě osobně zda nadsazené )tak tady nejde o duvěru nebo neduvěru...a nakonec náš milovaný enrísek taky není svatý..nikdo z nas není světec.tak nevim pavli proč se tě to tak dotklo. taky jsem neřekla že to tak je.jen jsem řekla že je to možně.
  • pajda83

Re: Anna neni těhotná

koukněte na enriqueonline,píše se to všude,hlásily to i v rádiu,já bych svým způsobem tomu i věřila a adinko nechci zpochybnovat tvůj chat,ale holky napíšou cokoliv,takže až uvidím annu s bříškem,budu tomu věřit uplně fest! *1* *1* *1* *1*
  • kacka.bedna

vubec bych se nedivila kdyby to nebyla pravda.to je tak jeden pitomec něco zaslechne napiše to do novin a ostatni to po něm opakuji.to už tady jednou bylo že je těhotna a pravda to pochopitelně nebyla .až nebudou mit co psat tak napišou že enri je gey ani bych se nedivila.tak jak to psali o cruisovi.oni hledaji senzace jen aby prodali tisk.tet je to dobra zprava a za měsic to muže byt sprosta pomluva.nevěřim jim ani pozdrav.at je to cokoli tak všechno převratěji.ani to nečtu ty jejich drby. *10* *9*
  • enrique.anca

Re: Anna neni těhotná

Takže to jsou zase keci jo?? to jsou ale idioti. A já jsem byla tak ráda!!!!!! *10* *16* *16* *9*
  • adinka21

Anna neni těhotná

Ahoj tak vás zklamu Anna těhotná není opět je to fáma dnes jsme to řešily na chatu enriska.Snad přáště *15* *1* *4*
  • pajda83

ano znám,ale bohužel z těch vašich písmenek jsem to nepocítila)) bohužel.a vzhledem k tomu,že enri s annou jsou spolu tak dlouho,myslím že jejich důvěra je velmi pevná!! *1* *14* *14*
  • kacka.bedna

Re: Re: Re: Re: článok

pavli přece znáš přisloví (důvěřij ale prověřuj)? já sice neprověřuju ale ani nedůvěřuju.a to že příležitost děla zloděje taky vime všichni.
  • pajda83

Re: Re: Re: článok

teda holky!!!!vy mě štvete,jak to můžete napsat???to mě štve,vážně!!!dyt jsou spolu devět let,stejně jako já s chlapem)) *1* *1* tak si myslím,že v jejich vztahu musí být důvěra stejně jako všude a nezáleží na tom,jestli enri jezdí turné nebo ne.oni žijou jinný život než my,jsou bez sebe delší dobu i když mi to připomíná mě a mýho chlapa,který i v době kdy já byla těhotná jezdil,takže.....??ne,fakt je ivošek jeho!! *1* *3* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pajda83

Re: Re: Re: článok

teda holky!!!!vy mě štvete,jak to můžete napsat???to mě štve,vážně!!!dyt jsou spolu devět let,stejně jako já s chlapem)) *1* *1* tak si myslím,že v jejich vztahu musí být důvěra stejně jako všude a nezáleží na tom,jestli enri jezdí turné nebo ne.oni žijou jinný život než my,jsou bez sebe delší dobu i když mi to připomíná mě a mýho chlapa,který i v době kdy já byla těhotná jezdil,takže.....??ne,fakt je ivošek jeho!! *1* *3* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vterinka

Re: hodně štěstíčka a zdravíčka:D

jj já sem se na to koukala
  • kacka.bedna

Re: Re: článok

jj moje eliška mi čte myšlenky jen jsem to tady nechtěla tak přimo ventilovat aby ste si nemyslely že mi to vadi.samožřejmě jim to přeju ale jiste pochybnosti mam.enrike měl dost dlouho turne a anna s nim nejezdila. *7* *7* *13*
  • kristyn875

hodně štěstíčka a zdravíčka:D

holčiny víte kdo má dneska narozky?? tatíček našeho Enríího..bloučka *1* Julio senior *1* *3*
  • eliska2

Re: článok

kdo ví jestli je to vůbec Enrika pokud je anna vůbec těhotná.
  • vterinka

Re: článok

Hodila sem to do překladače a zhruba to znamená, že podle deníku New York Daily News je Anna těhotná a narodit by se to mělo příští rok, zda-li je to pravda. A že Anna zrušila své nedělní vystoupení. A prý jejich zástupci neměli konkrétní komentáře k jejímu těhotenství. Toť vše *3*
  • článok

na nete som nasla jeden clánok e enrim a anne a ze cakaju dieta,ale je v spanielcine, nevedeli by ste to prelozit?

tu je

Confirmado Anna Kournikova Esta Embarazada
    Párese que es una realidad que la novia de Enrique Iglesias Anna Kournikova está embarazada. De acuerdo con un diario neoyorquino The Daily News

Según lo que ley la joven Anna Kournikova tiene ya tiene dos meses de embarazo.

El rumor creció luego de que la deportista cancelara su participación en el triatlón de Malibú, California, el domingo pasado.

Hasta el momento los representantes artísticos de la pareja no han emitido comentarios en torno a los rumores de un posible embarazo.

De ser cierto los rumores, Enrique y Anna se estarían estrenando como padres el próximo año, después de más de seis años de relación amorosa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit