-
Re: Re:................................ ......
Já vím, jen jsem tím chtěla podotknout, že je to nereálné..... Když je znáš tak dobře jak tvrdíš...Je Anna těhotná? -
Re: Re: Re: Je fakt Anna těhotná??
*15* *15* *15* Asi tak a jestli by byla ve čtvrtým měsíci tak asi logicky by měla břicho a nebyla by plochá jako deska *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *5* *5* *3* -
Re: Re: Je fakt Anna těhotná??
tjn..taky jsem koukala...to je fakt kdyby v tom byla tak by se takhle nemohla namáhat...můžu říct, že jsem ráda -
je to blboooost *1* ...bych taky mohla říct že se s nim vidím skoro furt třeba v létě!!!...tak tady aspon nelžete!!!!... *9* .... *9* *7* -
Podpořte Enriqua
podpořte Enriqua v 2. kole hitparády na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
Re: Je fakt Anna těhotná??
fakt tan nevyzera tehotna aj ja si myslim.A podla mna keby bola tehotna,nesla by hrat tenis,ved to je logicke -
No..tak když nějaké ty fotky máš tak mi je pls pošli na email andrejka.sumarova@seznam.cz Když nic nepošleš tak lžeš!!Stejně ti nevěřím *8* -
Re: re.:Podvodník
Vidím, že někdo nemůže ustát pravdu a dokazuje si to tím, že ponižuje ostatní a píše tady pod jejich jménem. Tohle moje práce není, proti tomu se ohradit musím. Titulek: Samozřejmě, že z 17.2.200912:45............. z mojí tvorby nepochází PODVODNÍKU!!! Takže se nad sebou pěkně zamysli a věř tomu, že mi ani toto krásné vzpomínky na Enriqueho a Annu nevymaže!!! -
re.:
Samozřejmě, že jsem si dělala srandu, Enriqueho ani Annu vubec neznam, jen jsem vas zkousela, jestli mi budete věřit. Tak se holky nezlobte, pa -
Re:................................ ......
Řeknu to takhle. Ano, vídám se s nimi v Miami, protože tam jezdím každoročně na brigádu. U nich doma jsem samozřejmě nebyla, protože Enrique s Annou si nepouští k tělu jen tak někoho, ale pouze opravdové kamarády, se kterými se znají x let a bezmezně jim důvěřují. Nějaké fotky určitě mám, ale snad každý pochopí, že si nepřeji, aby byly zveřejňovány někde na internetu - pokud to ještě někdo nepochopil, tak nejdůležitější je to, co máte ve svých vzpomínkách, to vám nikdo nemůže ukrást nebo zpochybnit. Prostě jsem cítila potřebu napsat tady těm, kteří musí řešit Annu. Pokud jste ale Enriquovi fanoušci, tak nejdůležitější je snad to, aby byl spokojený, navíc, kdybyste měli možnost Annu poznat, zjistíte, že je to suprová holka se smyslem pro humor. Já nepotřebuji aby mi tady kdokoli z vás věřil, protože chápu a zároveň lituji lidi, kteří trpí lidskou zaslepeností a nevěří ostatním jen proto, že mohou mít v životě něco víc, po čem druzí také touží, ale bohužel to nemají. Každopádně já jsem šťastná, že tuhle možnost v životě mít mohu a určitě bych to přála i těm, co nejou schopni uuvěřit. A Tímto se loučím, protože jsem vlastně chtěla poukázat jen na jejich vztah. PS: 4zuzik117: Řekla bych, že Marka Ztraceného vůbec s Enriquem nejde srovnávat!!! -
Re: Je fakt Anna těhotná??
http://www.hotcelebshome.com/2009/0 2/15/anna-kournikova-2009-champions -cup-in-boston/ -
Je fakt Anna těhotná??
Koukněte na tyto stránky tady nevýpadá že by byla těhotná...http://www.hotcelebshom e.com/2009/02/15/anna-kournikova-20 09-champions-cup-in-boston/ *3* -
T-repp
Holky...jestli chceme Enriqueho vítěztví musíme jít hlasovat moc pozdě večer (kdy už všichni spí)zkusíte to? *3* *4* *15* Aspoň se tolik nenaklikáme *1* teda...pokud tam nikdo nebude...víte že Enrique je v českým překladu Jindřich *1* *1* ...Je super *14* *14* *14* *4* -
Re: Re: Re: Re:humanic
Achá*9* ale já se tě nechci ptát na nějaké až moc důvěrné informace já se chci zeptat jenom na jednu věc na kterou si myslím že by si mi mohla odpovědět neboj nebude to žádná otázka okolo vztahu Enríska a Anny *4* *3* *9* -
Re: NEBUĎTE HLOUPÍ!!!
když nám to kterymkoliv způsobem dokážeš že se snima znáš, tak pak možná uvěřim....zatim sou to jenom kecy!!! (když tak mi písni na muj profil...) -
Re: Re:humanic
No,tak já jenom píšu svůj názor..že ti ani náhodou nevěřím!!Takovejch tady už bylo..co si takhle na někoho hráli..Plomiň,ale to jako není prostě možný aby si se s nima znala..tak dej nějaký důkaz abychom ti věřili!!Třeba nějaký fotky nemáš??No vidíš!!!!! *1* -
Moc ráda bych ti věřila, tak bych taky pls. tvůj email!!! *14* *14* *7* -
Hele nejses sama kdo si to mysli..... Tohle uz tady jedna holka psala, že je Anna její sestřenice atd...... Samozřejmě, že to není pravda... To je to samí, jaky kdyby jsem řekla, že Marek Ztracený je nůj strejda.... A kdyby chodil s Nadiyou nebo Ciarou, tak by jsem byla jedině ráda!!! *3* -
Sorry ale moc tomu nevěřím páč mi to příjde padlý na hlawu *7* a to jako si byla u něho v Miami nebo co??? *7* *7* -
Re:sonuska, domca11
O koncertech nevím nic, ale strašně bych ocenila, kdyby přijel i do ČR. Na několika jsem už byla a pokaždé je to neopakovatelný zážitek. Jinak co se týká nějakých informací, tak bych se strašně ráda podělila, ale v tomhle ohledu musím být poněkud diskrétní.