-
Re: video
Můžeš je stáhnout na you tube ale musíš mít nainstalovaný program pro stahování -
video
nevíte kde se dají stáhnout ty videoklipy??????????děkuji *4* *4* *3* *3* *1* *1* *3* *4* -
starý titulek
díval jsem se na starý příspěvky,dočetla jsem se že jedna holka říkala škaredé věci. taak proč se tady přihlašovala do fanklubu(pré že se jí líbí maikl jekson nebo jak se to píše on měl samou plastyckou operaci *16* *3* *1* *3* -
Re: Re: Enri
Máš pravdu každý má oblíbený tým já jsem fandila našim a pak jak to prohráli s portugalcemi tak jsem fandila jim a španělům. -
fanoušci
ja jsem fandila španělsku protože od tam pochází enrique mamka to všem viytrubuje *16* narodil se v madridu.... -
je fakt sladkej
je užasnej mám jeho dvě cédéčka i má 3 letá sestra je do něho uplně zahleděná.....chtěla bych jít na jeho koncert *14* *14* *14* *14* *3* *4* *3* -
Re: Enri
Jasně každej má svůj oblíbenej tým...já např. fandila našim, Nizozemcům a asi nejvíc španělům a ti to tyky vyhráli *14* -
Enri
Jo on tam vypadal opravdu hezky fakt ale jsem docela zklamaná že nevyhrálo Německo.Nechcu vyvolávat hádku ale já prostě fandila Německu. -
upe boží zpěvák
enrique je upe ten nejhezčí a nejlepší zpěvák na týhle (malý *1* )planetě... *14*
gumedvidek -
Re: Re: Re: Byl úžasnej
Enri to zpíval na živo *4* *3* -
Re: Re: Byl úžasnej
jj bylo to super,ale pochybuju,že to bylo na živo :( -
Re: Byl úžasnej
Máš pravdu byl úplně božský a zazpíval to nááádherně já ho úplně zbožňuju nejhezčí chlap v galaxii je Enri *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Can you hear me
Jo byl tam uplně úžasný a ještě k tomu vyhráli španělé!! *5* -
Byl úžasnej
Lidičky Enri jako obvykle neměl chybu. ve vídni byl naprosto úžasnej *14* ještěže španělsko vyhrálo *14* -
Re: už brzy
jjo *3* -
Re: Re: Re: Heroe
Jjo nemáš zač *4* -
Re: Re: Heroe
jo, díkes, myslela sem si to *4* -
Re: Heroe
Ve španělském jazyce zpívá tu písničku. -
Re: fakt
pochybuju, že by někde na netu už nekolovala petice...já se juknu, ale kdybyste někdo náhodou na nějakou narazili, tak určitě počítejte se mnou *1* i když pochybuju, že by mě tam rodiče pustili *16* -
Heroe
nevíte náhodou někdo v jakým jazyce enrique zpívá písničku Heroe??? (nemyslim tu anglickou verzi *3* )