-
LaToya
Čůrák jeden!Nenávidim ho!!Pořád v každý písničce jenom pro každou jako umírá a jenom někoho miluje!!Ten asi neumí spívat nic jinýho!!!Míša Jackson je lepší!!!!!! *1* -
Re: Re: Enrique Iglesias
Och prosiim prosiim se mnou by ses nepodelila... ??? *7* *14* -
Re: Re: Enrique Iglesias
Tak to si na tom líp než já *4* se máš no a nepodělíš se vid to nevadí jen se ptám měj se ale dík za odpovědˇ *4* -
Re: Enrique Iglesias
Ahoj já mám cd od Enrique ale jenom escape,quizas,enrique iglesias,seven,insomniac,a potom mixovky od něho prostě remiy ze všech alb -
marky
Enrique je nejkrásnější španěl *14* *4* *14* -
Enrique Iglesias
Enrique má moc pěkný písničky,krásně zpívá a je to i fešák se musí uznat *4*
Objevila jsem ho teprve nedávno jeho některé songy znám ale nevěděla jsem kdo je zpívá už jsem si i pořídila jeho nejnovější cd INSOMNIAC ale mrzí mě že jsem o něm nevěděla dřív proto bych se vás chtěla zeptat jestli nemá někdo z vás jeho starší alba a nechtěl by se s nimi podělit hledám na netu ale je to děsně drahý ale jestli se nikdo nenajde budu muset něco obětovat(money) *4* Děkuji za vyslechnutí mějte se všichni senza a čauky *4* *4* -
Enrique je BEST!
Ahooojky,Enriqou je best FOREVER *14* *14* *14* *14* PLOSTE HO MILUNKÁÁÁÁM.....papíík -
krasavec
enri jsi gooooooooooood :) ani nvmjak se to ma pojmenovat prostě asi i love you *14* *4* *4* andílek -
I LOVE YOU
on je tak krasny že se my chce s neho brečet a zpívá ještě líííííp
KDO SOUHLASÍÍÍÍ?????????? *3* *3* *3* *14* -
Enrique is my love:-)
Ahoj, chtěla bych vás všechny pozvat na můj blog o Enriquovi...tady je adresa: enriquelove.blog.cz *14* -
Re: *IN LOVE*
NEJHEZČÍ CHLAP NA SVĚTĚ *14* *14* *14* *14* *14* -
Re:
Jj moje řeč já ho fakt žeru *14* *14* *14* *14* ale nemůžu sehnat jeho čísla *7* -
*IN LOVE*
faakt totálně moc k sežrání a zulíbání chlap! *14* *14* vono se to ani nedá popsat jak moc je krásnej! *3* -
Re:
on si ji ale nevzal -
;)
Vy, kterým se Enrique líbí mrkněte na tyhle: Adam Garcia a Eric Szmanda... Ty jsou též k sežrání.. *14* -
MuUcK
jou jou, snědí, namakaní, vysocí, tmavovlasí a tmavoocí borci jsou prostě NEJ! *14* *14* -
te amo........
Je to fakt KUNĎÁK.......TAKOVÉHO BYCH CHTĚLA MÍT...Je fakt slaďoučký.........Na něho nikdo nemá......... *14* *14* *4* -
Re: Re:
to je tak asi 3-4 roky stará informace.
a na velikosti nezáleží...máte třeba chlapa s velkým nádobíčkem,který do vás 3xštouchne a je a vy z toho nemáte nic...možná,že ikdyž ho má malý tak o to bude větší milovník a vášnivej,,,,vždyt si zat tím žádna s kterou spal nestěžovala....co my víme *8* *16* *14* -
Anděl s dáblem v tělem
no jo Enrique,co dodat...nezapomenutelný charakteristický hlas,okouzlující oči,dechberoucí úsměv,srdce na pravém místě...a to vše v tělě (španělského) boha....chlap jak má být...každá holka (žena) o něm sní....je jako....a jako.....a ještě......to nejde popsat. Je to prostě ENRIQUE. *4* *4* *4* -
Angel s dáblem v těle
no jo Enrique,co dodat...nezapomenutelný charakteristický hlas,okouzlující oči,dechberoucí úsměv,srdce na pravém místě...a to vše v tělě (španělského) boha....chlap jak má být...každá holka (žena) o něm sní....je jako....a jako.....a ještě......to nejde popsat.
Je to prostě ENRIQUE. *4* *4* *4*