-
Tak je s Annou nebo není já jsem někde v nějakých novinách četla že je tak co prosím napište.
-
miláček
Týjo lidičky, byli jsme týden na dovolené a já jsem myslela, že umřu!!! Neměli jsme počítač a mě se po Enrim nesnesitelně stýskalo... Jeho písničky sice hrály pořád, obrázky taky byly, ale chyběli mi ty videoklipy!!!! Už mi prostě nestačí jenom ho slyšet, potřebuji ho i vidět... prostě ho úplně zbožňuju!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: miláček
moje slova.. *1* *3*
-
-
dva a pul chlapa
Ahojky! Bohuzel to taky nemam natoceny, ale jestli chcete, tak se podivejte na www.youtube.com a zadejte si two and half man enrique a ono vam to najde video -
-
Re: dva a pul chlapa
já ho mám natočenej -
-
Re: Re: dva a pul chlapa
Já taky -
-
Re: Re: Re: dva a pul chlapa
a ja taky *14* *14*
-
-
A šlo by ho poslat třeba meilem, pls.!!! Byla bych moc, moc ráda... *9* *14* *14* *4* *8*
-
-
Re: dva a pul chlapa
Jo, tam už sem se dívala, ale je to na nic, protože je tam vždycky vystřižená jenom nějaká scéna, já to chci vidět celý!!! *10* *16* *8* *5* Mě to tak štve.... *16* I v těch videích, ale vypadá krásně... *14* *14* *8* -
-
Ale myslim ze ty to co taky videli, mi daji za pravdu, ze ten dabing byl hroznej...hlas kterej k nemu vubec nejde! -
-
Re: Re: Re: dva a pul chlapa
To teda jo *9*
-
-
-
-
Jupí!!
Ahoj mám pro vás všechny dobrou zprávu..včera sem byla na chatu na těch jeho stránkách a ptala sem se tam jestli je anna opravdu s enriquem těhotná!A víte co mi tam jeden člověk opravdu mile a laskavě a úplně podrobně popisoval??Že opravdu těhotná není..a moc mě vítal že sem z Česka..takže je to v pohodě ne??Sem tak ráda *1* -
-
Re: Jupí!!
no já vám zase zklamu,protože Anna těhotná opravdu je!!!!! *3* Přejte jim to,nebudtě zlý lidi!Má jí rád,je s ní štastný,a at je Anna jakkákoliv,my s ní nebydlíme a bulvár si může psát co chce,nevíte jak je to v případě hvězd českého šoubyznysu??Já mám Annu ráda,je krásná,mi opravdu nevadí,takže si myslím,že pokud máte rádi Enrika,tak jedinně s Annou,nebo ne?Tot můj názor!! *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Jupí!!
A jak můžeš vědět že je těhotná??Nemáš důkaz a k nám než se dostane pravda tak to je moc dlouiho já sem se tam patal už dvouch místních a jeden mi to stručně pospal,že nemůže být těhotná pač Enrique je pryč a anna v usa a taky že je prý ana ve 9 měsíci a to je teda prý pěkná kravina protože enrique s ní teď nějak vůbec nebyl!!ten druhý mi zase řekl..že si to jenom vymysleli!!Takže buďte vklidu..já teda věřím více těm místním neý Nám!!A bulváru..promiň! *8* *3* -
-
Re: Re: Re: Jupí!!
a anna je ve čtvrtém měsíci!! -
-
Re: Re: Re: Re: Jupí!!
JJ,vlastně ve 4. je no oni to tam psali ale j ási to nepamatuju psal moc rychle *1* Ale podle nich těch 2 těhotná není,ale já se tady kvůli tomu nechci hádat..ať si každý myslí co chce..podle mě není těhotná *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jupí!!
já se nehádám,to vůbec ne,jen každý má právo na svůj názor,v pohodě.uvidíme,no snad bude z toho malej Enrísek *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jupí!!
No,ale to je divný pač já si s ním píšu už delší dobu na myspacea a když sem se ho na to zeptala..tak říkal,že si prý dělali srandu z novinářů.jako s tím,že se rozešli tak nevím c oje na tom pravdy..se pozná jestli se jim to teda narodí nebo ne..a na offi stránkách anny jsou čerstvé fotky a břicho tam nemá tak si myslím,že to zase jenom vzniklo z toho že si udělali srandu a jak anna jednou měla nějaké to tričko co jí dělalo břicho *1* *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: Jupí!!
já taky na ten chat chodim *5* ..sem se dozvedela zajímavé věci *4* ..prej je enri strašně milej a v Miami sou na nej všichni hodní a dávají mu svobodu!..prej je uplne užasný *14* ..a jestli je Anna těhotná *7* ..no můžem jim to jenom přát *3* ...uvidíme jsestli na konci léta porodí nebo ne *1* ...
-
-
ne,dobrý každý má právo na svůj názor,já jen mu psala,že mám 3 letého syna a že mateřství,je krásná věc a on mi napsal,že taky čekají dítě,takže,ale koukněte na officiálky anny,nebo kdekoliv jinde,já si prostě myslím,že těhotná je.bulvár neřeším,nevěřím tomu,jsou to blbosti.já mu to přeji,teda jim oběma!! *1* *1* -
Na www.myspace.com/enriqueiglesias má chat a tam se se jich patal!!A já jim věřím pač oni jsou místní a vědí o tom více než my! *3*
-
-
-