Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zirafaandy

Článek v Popcornu.

čaw,tak koukám že tu neni moc new komentíků,tak taky něco přidám- jsem dneska viděla novej popcorn (na titulní stránce jsou Jonas Brothers) a byl tam taky titulek
    něco jako "Enrique Iglesias: Zamilovaný romantik" a u toho malá fotka Enriho a Anny
    tak jen tak abyste to věděli,že je teď v popcornus nim článek =) *1* *14* *3* *14* *4* *4* *3* *1* *15* *4* *1*
  • ???

Holky to pre ktore sektory stoji listok do bratislavy 3000?
    • 9margaret9

Re: ???

Myslím, že pro žádný. Když si najedeš na stránky www.ticketportal.sk, tak se ti objeví celá aréna a pokud si klikneš na nějaký sektor, tak se ti tam zobrazí i cena. Do Bratislavy je to vždy za cca 1300 nebo za 1650. Takže ty ostatní ceny neplatí, i když červená je označená jako 100 EURO a je tam i červený sektor. Ale mrkni, protože dál přímo v sektoru to už fakt pokračuje s cenou 1650.
      • 9margaret9

Re: Re: ???

Ale jinak, ta aréna v Bratislavě je celkem malá, ne??? Chtělo by to spíš ty Košice,ale to je daleko. A taky se nějak nezaplňujou jak tak koukám........
        • humanic

Re: Re: Re: ???

Kolik se do tý arény vejde lidí?? Do té Sibamac.. *3*
          • sonuska

Re: Re: Re: Re: ???

neviem presne ale myslim ze okolo 3 500
            • pajda83

Re: Re: Re: Re: Re: ???

to si děláte srandu???já si myslím,že kdyby jel do prahy do o2 arény,tak by ji vyprodal,ach jo!!chtěla bych vědět,podle čeho mu manažer určuje koncerty,kam pojede a tak,nevíte?má turné po evropě a hodně z evropy vynechal a tím nemyslím jen nás *14* *14* *1*
            • humanic

Re: Re: Re: Re: Re: ???

Tak to je opravdu hodně malinká..to je divný,že tam chce taky vystupovat! *4* *3*
  • humanic

srazík

Ahojky!!Ale bylo by dobrý se někde sejít že??A udělat několik videí pro Enríska.Já bych se mohla zeptat na jedné adrese jak to udělat aby ty videjka viděl *14* *14* Ale teď už to nestihnem,takže asi příští rok a nebo o nějakých prázdninách..nwm jakých!Nebo je tady někdo z Prahy??Asi ne co??Škoda *3* *9*
    • pajda83

Re: srazík

ono by opravdu nebylo od věci se sejít,ale pamatujete si,jak jsme s chtěli sejít předtím a stejně jsme se nesešli.je to těžký,doba prázdnin,ale nějak nám to nejde..já bych právě řekla,že tento rok bychom se sejít měli,jinak se nesejdeme nikdy.vím,že vy holky budete mít školu,ale nějak bychm to skloubit mohly..a k tomu 13.místu enríčka,to je dobrý,vemte si kolik je na světě celebrit,ale samo,že pro mě je první!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3*
      • humanic

Re: Re: srazík

Jo měli bychom se sejít tento rok,ale kdy a kde??Na nějakém krásném místě,aby ty videjka byli krásný!!A aby nás tam bylo co nejvíce *14* *14* Ale na enriqueonline psali že je Enrique 15. nejkrásnější muž planety *7* *14* Ale to je fuk pro mě je 1. *14* *14*
        • kristyn875

Re: Re: Re: srazík

mno jo holky..teďkon mi to došlo..sme si slibovali ten srazík v Praze a ono nic..ale to pujde i ve školním roce..co bysme neudělali pro Enriho *14* *14* *3*
  • vterinka

Perlička

Tady je taková menší perlička, netýká se přímo Kikeho, ale Kike mluví a Justinu Biebrovi: http://justin-b-i-e-b-e-r.blog.cz/1 005/endrigue-iglesias-mluvi-o-justi novi#komentare ... zde je jeho názor *3*
    • kacka.bedna

Re: Perlička

ta perlička mě docela zajima jen se tam pořad nemužu dostat..dej sem prosim tě ten odkaz ještě jednou. *14*
      • vterinka

Re: Re: Perlička

http://justin-b-i-e-b-e-r.blog.cz/1 005/endrigue-iglesias-mluvi-o-justi novi#komentare tady je, ale poslala jsem ti ho i do vzkazů *3*
        • kacka.bedna

Re: Re: Re: Perlička

díky kačko už jsem to četla.bohužel nesdílím stejny nazor jako enri..podle mně ten justin není nijak mimořadny alespon zatim ne..to ukaže teprve čas.je přiliš rychle navrchu obavam se že brzo spadne dolu.samozřejmě mu to nepřeju ale je to dítě kterym manipuluje někdo jiny.
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Perlička

No mi se líbí jeho písničky, stáhla sem si všechny jeho písně z karaoketextů.cz i jeho alba, ale nelíbí se mi jak zpívá na živo *15* Enri je jedním z mála, který na živo zpívá stejně dobře jako v nahrávacím studiu! *14* *14*
            • sara.jenni

Re: Re: Re: Re: Re: Perlička

No Justin má pěkné písničky, sice nemám všechny jeho stáhnuté, ale jedna se rozhodně povedla, tu mám dost ráda a to je "Where are you now?" ... Enrique když zpívá na živo, tak ty písničky umí krásně prožít a zazpívat ... u Justina to tak rozhodně není... aspoň tohle je můj názor na JB-ho
  • vterinka

Dance with stars

Ahojky tady jsou dva odkazy z taneční show z Dánska: http://www.youtube.com/watch?v=oRih 563TgGg
    http://www.youtube.com/wat ch?v=UE6DRTqB6Ac
    • smelu

Re: Dance with stars

pouštěla jsem si to,ale Enriho tam kamera moc nezabírala,to mi nejvíce vadilo
      • vterinka

Re: Re: Dance with stars

to sice ne, ale třeba ke konci ho zabrali a tam byl sladkýýý *14* *14* *14*
        • smelu

Re: Re: Re: Dance with stars

to on je všude!ten jeho úsměv....... *14*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Dance with stars

to jo, to máš pravdu *14* *14* *14* *3*
            • smelu

Re: Re: Re: Re: Re: Dance with stars

*14*
  • zirafaandy

Článek v Popcornu.

čaw,tak koukám že tu neni moc new komentíků,tak taky něco přidám- jsem dneska viděla novej popcorn (na titulní stránce jsou Jonas Brothers) a byl tam taky titulek
    něco jako "Enrique Iglesias: Zamilovaný romantik" a u toho malá fotka Enriho a Anny
    tak jen tak abyste to věděli,že je teď v popcornus nim článek =) *1* *14* *3* *14* *4* *4* *3* *1* *15* *4* *1*
    • Re: Článek v Popcornu.

já si ho dneska koupila =)
      • Re: Re: Článek v Popcornu.

ha ha *13* *13* *1* *1* *1* *1*
      • pelclovajana

Re: Re: Článek v Popcornu.

Super, já ho mám taky a dost mě to překvapilo a potěšilo...celá dvojstrana a navíc s úžasnými obrázky!!! Super, doporučuju!!! *14* *14* *4* *8*
        • zirafaandy

Re: Re: Re: Článek v Popcornu.

jjo,já taky =) *1* *3* *3* *15* *14*
    • petuna

Re: Článek v Popcornu.

Chodí ještě Enrique s Annou?
      • pelclovajana

Re: Re: Článek v Popcornu.

Myslím, že jo, ale nemůžu to tvrdit s přesvědčením...nejlíp to ví asi oni dva!!! *14* *14* *8*
        • zirafaandy

Re: Re: Re: Článek v Popcornu.

já teda taky myslim že jo a jestli ne,tak se to nejspíš stejně brzo dozvíme *3*
          • kristyn875

Re: Re: Re: Re: Článek v Popcornu.

tjn....ale stejně bych byla rači, kdyby spolu nebyli....se mi ta Anna k němu fakt nehodí.... *9*
            • kapitolka

Re: Re: Re: Re: Re: Článek v Popcornu.

no mně by se taky k němu hodila nějaká jiná ale co už.... jestli jsou štastní tk jim to přeju *3* *4*
    • pelclovajana

Re: Článek v Popcornu.

Hmmm, super, hned zítra si ho koupím!!!! *14* *14* *8*
  • Podpořte Enriqua

podpořte Enriqua v 2. kole hitparády na www.hitparady-lukbobo.blog.cz
  • humanic

=)

Jsem normálně zjistila..že sponzorujeme tu stránku s enrikem bo co..na www.myspace.com/enriqueiglesiasoffi cial Sem se na tu stránku mrkla a nahoře to napsalo:

Sponsored Links
    Czech Republic
    Great Deals on Czech Republic A Limited Time Offer.
    Kayak.com
    • mariii

Re: =)

héééj..jako dobře českooo..:D...Enri čever...tak to by sem mohk přijet nééé..:D..já doufám, že přijede
    • pajda83

Re: =)

no to je fajn,aspon o nás ví... *3* *3* *14* *14*
      • kyrstyn

Re: Re: =)

tak to je husty *15* *15* to by mohl přijet příští rok *3* *3*
  • humanic

nová stránka

Ahoj! *3* Mám opět novou stránku s Enrískem.Já sem tím úplně posedlá.Vždycky jednu udělám a potom je blbá tak du na jinou *1* NWM,jestli neudělám ještě nějakou jinou,ale jméno enriqueiglesias.blog.cz je obsazené nějakou blbkou.Která tam nic nedělá.Tak sem dala ei-kike.blog.cz EI jako Enrique Iglesias a Kiek jako jeho přezdívku *1* *1*
    • vterinka

Re: nová stránka

Máš to krásné!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* Moc, moc se ti to povedlo!!!!!!!!!!!
      • pajda83

Re: Re: nová stránka

pěkný,opravdu šikulka.a už to prosím nestřídej!vdy si a něco zvyknu a za chvíli je to upe jinak! *1* *1* *1* *1* *1*
        • humanic

Re: Re: Re: nová stránka

No,tak to neslibuju. *1* Právě mi dali to jméno enriqueiglesias takže asi budu další stránku,ale to bude trvat delší dobu *3* Takže zatím tato!! *3*
    • humanic

Re: nová stránka

promiňte.Kike jako jeho přezdívka.Ne Kiek *1* PŘEKLEP!
  • lenushka14

waaaaw

boooze nwm ci mate MTV ADRIA ale pred chvilou islo 3 from 1 Enriwue iglesias
    a zahrali tam od neho pesnicky Do you know ,,,Hero a Escape...a prepnem na dalsi kanal a tam ide Takin bac my love...no uplne bozsky den!!! *14* *14* *14* *3* *3*
    • vterinka

Re: waaaaw

Tak to je super! Tos měla kliku! *14* *14*
    • lenushka14

Re: waaaaw

ˇ"ENRIQUE

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit