Přejít na výpis diskuzí

Enya

OSOBNOST 31.12.2006 
95 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S jeji hudbou jsem se setkala nekdy kolem 1999 a drzi me to. je to fakt super a doufam ze jen tak nezmizi. Enyo-drzim palce do budoucna!
  • zazrak jmenem hudba

S hudbou Enyi jsem se setkal poprve nekdy v roce 1992 a okamzite me chytla za srdce a drzi me do dneska, hazdou jeji novou desku mam a musim si ji poslechnout aspon 3x nez mi zacne davat ten pro me spravny smysl, ale pak me nabudi takovou energii, ze s ni vydrzim velice dlouho. Muj vyzkouseny recept zni: zhasnete si, nechte svitit jen malou lampicku nebo svicku, lehnete si velice pohodlne a pustte si Enyu, zavrete oci a jen poslouchejte. Za malou chvili Vam bude tak krasne na dusi, za vsechny trable sami vysublimuji a tomuhle ja rikam zazrak a za to patri etericke Enye muj dik.
  • Bezva

Je to fakt dobrá zpěvačka
  • Hudba z nebe

Myslím,že pokud mezi námi žijí andělé,Enya je jejich sestra a nebo je alespoň slyší.
  • JE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
  • Enyu mám moc ráda! Její hudba je ohromně uklidňující!:o) Mám jí moc ráda.
  • Enya

Enya je pro mě nejlepší zpěvačkou. Na ní nemá žádná popová hvězda. Je to úžasná osobnost, s nádherným hlasem, hudbou :). Mám všechny alba :)
  • Enya je opravdu skvělá,má úžasný hlas,ve kterém se objevuje romantika a podivná melancholie.I když sama netouží po mediálnímm zájmu,dokonce nesnáší současnou hudbu,přesto má na světě tisíce (netroufám si říct miliony,i když možné je vše)fanoušků.Myslím,že jí pomohl singl May it be,který zazněl v Pánu prstenů,který ji dostal zase do podvědomí.Patří mezi moje nejoblíbenější interprety.
  • Enya je fakt dobra a mohla by prijet na nejyky koncert do Česka!!!
  • Se všema ,co říkají ,že je to super hudba a je škoda ,že nevystupuje rozhodne souhlasím a přidávám .že když se všude možně píše o tom ,že je zastaralá a zkostnatělá ,že to není pravda,JE TO SUPER HUDBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit