Přejít na výpis diskuzí

Eric Dill

OSOBNOST 14.3.2009 
197 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kate97

jejky

jéé ten je tááq sladkej!!!Eric is best boy!!
  • ivisek77

Re: Ericek

jj http://ashley77.blog.cz/0903/eric-d ill-jeste-neco
  • veris-ek

Ericek

Ahoj lidičky já se chci zeptat jestli neznate nejaký odkaz na Erica kde jsou jeho Phota...?pls napisejte me...? *4* *4* *4* *4*
  • luciiisek

ILY Ericu !:-*

Eric je upo kundííííš *14* *14* *14* upe ho lafinkám *14* a v tom filmíku TAKING 5 mu to hrozně mooooooooc slušinká *14* *14* *14* *8* zamilovala jsem se do něj *14* oooooh kunda jak cip *14* *14* *14* *14*
  • ivisek77

Re: ..

njn mě odepsali z Popcornu že se pokusí něco otisknout ze zahraničí.
  • ..

týýjoo...já ten filmík žeru(taking5-správně praštěný holky)..a vtom filmu to ericovi hrozně moc sluši.. *14*
    *14* ...vubec bych mu v tom filmu neřekla na 28.. i když když to natáčeli tak mu bylo 26.. ten film je už 2 roky starej..a když sem zjistila že v kapele the click five už eric není...sem i brečela...jo a holky..neiwm newim stěma časákama...já si naschvál udělala asi 10 e-mailu..a na těch 10 sem naspala do brava a i do popcronu aby daly něco o ericovi dillovi..... už to je dlouho asi ´2-3 měsíce..a vono nic..x( *8*
  • Re: Re: Re: Re: prosim

jj ..sas18@seznam.cz
  • Souhlasíím

Se všema souhlasííím Eriic je prostě dokonaleej a doufáám že to vyndee a přijede do Česka.....a mohla bych se zeptat nemááte někdo překlad písničky Kidnap my heart...esi někdo ho máá plsoííím pošlete mi ho na mail: ni.kus@seznam.cz...předem moooc děkujuuu *3* *3* *14* *14*
  • ivisek77

Re: Re: Re: prosim

máš mail?
  • Re: Re: prosim

a kde ???pls *3*
  • ivisek77

Joo...

Wow, tak jsem napsala Ericovi, jestli někdy bude v česku. Teď jen počkat na odpověď ale já chodím na němčinu, takže jsem psala pomocí slovníku na netu, takže tam bude nejspíš spoustu chyb ajajaj. No neva snad to po mě přečte a ani nwm jestli jsem napsala opravdu jemu nebo někomu jinýmu *1* doufám že jemu. Ach jo *4*
  • Re: AHojky holky

ja bych rekla ze ne protoze vypada na 17
  • ivisek77

Re: prosim

Ahojky já vím dke to sehnat na stáhnutí a vím i kde sehnat skoro všechny jejich písnišky např. Just the Girl ta je nádherná. *3*
  • prosim

ahoj hele nevite kde bych sehnala time machine na stahnuti zdarma dejte pak vedet dekes.....
  • ivisek77

Re: Bravo

Já psala do Popcornu *1*
  • zuzanka12

Bravo

PsaLa jseM Do Brava aBy Nám NěcOo o NěM naPsaLy..... Tag Uw!DímE jEstLy se DoČkáMe asPoŇ maLíHo čLánKů* JestLy MůŽu PoraD!T Tag Taky P!šTe dOo BraVa aŤ nás je Wíc TřeBa se sLitujOu=)
  • ivisek77

Re: Re: Re: Re: Eric Dill 4ever

Neee to jjj bylo na to že je Eric hezkej a že ta scéna je dobrá nevím jestli jsou ty děti jeho ale jinak v tom filmu mi připadal tak na 17 to nevypadá jako by mu bylo 28 to ne *5*
  • ivisek77

Můj web

Jo lidi jestli chcete a máte čas tak se jukněte na Ashley77.blog.cz je to i v odkazech, mám tam fotky, články, texcty písní atd. Erica♥Dilla *3*
  • ivisek77

Ach jo

Jee lidi jak já bych strašně moc chtěla aby Eric u nás vystoupil *9* on zpívá nádherně kéž bych to mohla slyšet naživo a přitom ho vidět
  • ivisek77

Re: Hey ..

No třeba ti je neschválili i když nwm důvod proč by to měli dělat já jsem taky už dřív vložila new foto a nejsou tam jsou tam až teď ty new co jsem tam dala předevčírem a včera se tam dali *3* tak nechápu možná je fact neschvalují

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit