Přejít na výpis diskuzí

Eric Dill

OSOBNOST 14.3.2009 
197 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Joo...

Ahoj,četla jsem si diskuse o Ericovi...A četla jsem tvůj článek,že jsi mu prý psala bo co...PLS,nedala bys mi jeho adresu???Moc PLSím...Moc totiž Erica miluju a chtěla bych se ho na něco zeptat.Moc moc moc tě prosím *14* *15* *8* Jinak Eric je BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!
  • Re: Joo...

a kde si mu napislala a ako hmm ja to potrebujem vediet on je taky krasny pls
  • Re: Joo...

dala bys mi pls jeho číslo nebo to na co si mu psala já ho miluju totiž asi stejně tak jako. *4*
  • milovnice erica dilla

co na planetě zeměkouli světe planetě na všem *14* *14*
  • milovnice erica dilla

mno jo je to ten nejkrásnejší kluk na plnetě.ps ericu dille posílám ti mnooho pus*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • správně praštěný holky

ahoj eric je tak nádhernej uuuuuuuuuuppppplllllnnnnnněěěěěěě boží a ten film správně praštěný holky je taky uplě super a tam v tom filmu mu to tak sekne !! je krásnej *14* *14* *14* ale ve filmu správně praštěný holky ta blondýna je docela hezká ale naštvalo mě to že si sní pak dal pusu to mě hrozně hrozně naštvalo *16* *16* a koukali smese na to s kamarádkou večer včera a já jsem na něj celou noc myslela *14* *14* *14* *14* *14*
  • martinah

eric dill

zname to eric dill se proslovil znamim filmem spravne prasteny holky ten film je skratka fantastiskej tenhle zpevak je ploste k sezrani nikdo by do nej nerek ze uz je mu 28,ale jo jeto pravda ikdyz ve filmu vipada na 18 az 23 neni to tak natacel ho ve svych 26 letech
    *14* *14* *14* *14*
  • zdenule119

!!!

...a je taky welká škoda,že odešel ze skupiny...trošku mě to nahněwalo...ale tak zase na druhou stranu...je na só lo dráze a já wěřím tomu,že se mu bude dařit ještě líp!!!...THE BEST!!!... *14*
  • zdenule119

WOW!!!

...tak tenhle chlápek nemá chybu...je k sežrání a je nádhernej a je prostě nejlepší zpěwák co znám...no prostě boží...nepopsatelnej...musí se mu splnit jeho sen wydat swou wlastní desku!!!...páč už nemám co poslouchat... *4* ...Eric je prostě THE BEST!!!... *14* *14* *14*
  • 125veronik

je nadhernej

je uplne uzasnej *14* *3*
  • je fakt BOŽÍ

*14* *14* Milujů ho <33
  • zuzanka12

Re: sakra

Ou___Tag to mě mooc mrzí:( *13* Jj musíme to naprawit!
  • sakra

uz neni mezi top 10 zpevaku..musime sem vic chodit!!
  • zuzanka12

Re: spapala bych ho!!

Mno jasně___=) Přeci THE BEST ne?? Mno jo upa luxusní cápek k sežrání že? = Miluju pstě nejwíczz!!
  • blonde

spapala bych ho!!

*14*Tyo to je fakt kunďák_!!*14*,,v tom filmu"správně praštěný fotky" je fakt k sežráníí__!! Tam je plostě nejvííc BOY!!*14*__..*14**14*taky bych si dala říct!!*14*
  • ashley.c

Re: Joo...

Čaues, hele já a moje kamarádka Erica upa milujem a ty jsi mu prej psala. Nechceš mi dát jeho adresu??? *4*
  • zuzanka12

Jééžííš

Ježííš on je tag boží...... úplně LUXUSNÍ k SEŽRÁNí !!
  • zuzanka12

JaSen

Musíme ho dostat na prwní..... BEZKONKURENČNĚ jinak to newidím...... Prostě je tagt boží *14* *14* mucQ :o)
  • Blog o Ericu Dillovi

Chtěla bych vám napsat že chci založit blog o Ericu Dillovi a kdo by mi chtěl pomoct ať napíše na tento E-mail : zUzAnQa94@seznam.cz !!!!díky *4* *4*
  • Re: Re: Re: Re: jee

jasne :D *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší