Přejít na výpis diskuzí

Eric Dill

OSOBNOST 14.3.2009 
197 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: pro erika

ericu jestli mas lide tak mi je prosim posli na e-mail prosim ja sem tvoje nejvetsi faninka tak mi ho prosim posli a muzes aji ajsko prosim moc dekuju*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ...

holky vy ste táááááák trapný jako tak trochu ste nedomyslely že eric nebydlí v bostonu ale v LA takžěě dobrý no děte si s tim vopruzovat nekam jinam
  • Re: Re: Re: HOVNO!!!

jo akorat tu machruješ ty nikdo jiny a nemusiš nadavat do my segry ZAVIDIŠ ZAVIDIŠ HAHA *1* *3* *3* muzu ti to taky potvrdit byla sem tam snema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Re: HOVNO!!!

kravo jedna co ji nadavaš!!!!!!!!??? vsak ona ma pravdu,ona byla v bostnu bo my sme se tam potkaly a od te doby sme kamosky!!!!!!!!! a nevim,nevim ale zda se mi ze tady machrujes tak akorat ty!!!!!!!! asi zavidis lidem kteri se uz s nim potkaly!!!!!!!! *5* *5*
  • Re: Re: HOVNO!!!

jo jo povidal kdyz neveris tak se zeptej klidne my segry nebo tety pac moje teta bydli v bostonu a byla tam semnou a ona umi anglicky!!!!!!!!!!!!!!!!! a priste mi nemusis nadavat ja ti taky nenadavam!!!!!!!!!!!!klidne never jestli chces mi to je sumafuk!!!!!!!!!!! *13*
  • Re: HOVNO!!!

jj machrovat tak umí kdekdo!!!ae uskutečnit je to horší a těžší co???pochybuju že eric by si povídal s nějákou českou namachrovanou fuchtlí *1*
  • HOVNO!!!

hej panebože vy tu machrujete s jednim autogramem.ja už sem byla v americe v bostonu a byla sem na jeho autogramiade a povidala sem si s nim.bylo to asi pred pul rokem a rikal ze pry nikdy koncert v česku delat nebude tak nevim co tady zas delate podnikave plany. *5*
  • Re: Re: Re: Joo...

KAŽDY MA JEHO E-MAIL TY ČUPKO JEDNA!DRUHYM NADAVAŠ ALE HOVNO VIŠ O ERICOVI-KRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *16*
  • Re: Joo...

ja sem mu taky napsal a vim jeho profil a email *14*
  • Re: Re: pro erika

*4* *4* *14*
  • Re: pro erika

Ahojky chci jen říct že on je mocinky kwásnej prostě božííííííííí žeru ho tedka sem zrovna se dívala na ten jeho filmek Správně praštěný holky.No prostě superrrrrrrr miluju ho lawuju ho láskuju hooo :-*:-*:-* *4* *14*
  • Re: eric

no nekecej
  • nelcass

eric

je nejlepší má stejný znamení horoskopu jako já
  • Re: jjjjjjj

kdes ho?:(
  • Re: jjjjjjjjj

joooooooooooooooooooo:) *14*
  • kelis

Re: jjjjjjjjj

Ja bych chtela jeho autogram...
  • kelis

Re: jjjjjjj

Ahoj a kde se ti povedlo ziskat jeho autogram? *14*
  • Re: Bravo

a dáš mi adresu na bravo *4*
  • Re: ..

to si udělala dobře já bych to taky udělala jenže naznam jejich e-mail *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Re: Re: ILY Ericu !:-*

tak se jí neposmívej já ho taky třeba miluju ha ha *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit