Přejít na výpis diskuzí

Eric Dill

OSOBNOST 14.3.2009 
197 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivisek77

Písnička

A jinak písnička Kidnap my Heart a Just the Girl ty jsou nej!!!! a pak i docela Time Machine ale ta není tak nádherná jako ty dvě. *14*
  • blonde

spapala bych ho!!

*14*Tyo to je fakt kunďák_!!*14*,,v tom filmu"správně praštěný fotky" je fakt k sežráníí__!! Tam je plostě nejvííc BOY!!*14*__..*14**14*taky bych si dala říct!!*14*
    • zuzanka12

Re: spapala bych ho!!

Mno jasně___=) Přeci THE BEST ne?? Mno jo upa luxusní cápek k sežrání že? = Miluju pstě nejwíczz!!
  • milovnice erica dilla

co na planetě zeměkouli světe planetě na všem *14* *14*
  • HOVNO!!!

hej panebože vy tu machrujete s jednim autogramem.ja už sem byla v americe v bostonu a byla sem na jeho autogramiade a povidala sem si s nim.bylo to asi pred pul rokem a rikal ze pry nikdy koncert v česku delat nebude tak nevim co tady zas delate podnikave plany. *5*
    • Re: HOVNO!!!

no jasně kecy kecy............. *8*
      • Re: Re: HOVNO!!!

holky vy jste jak kravy a jste táááááááááááák blbý *15* vždzt musi myt holku ne a do the click five patří a zpíval kindap my hearttakže dete nekam ja moc dobre neco vim je to celebrita takže bude chodit s nejakou modelkou ale s vama by stejnak nechodil protože musi bejt namyšlenej vite o vas nema zajem.tak klid !!!a uklidnete se
        • Re: Re: Re: HOVNO!!!

hey girls learn good things here that I have bachelor's not true but I have holku.a's not true that I'm stupid but I'm from LA or Los Angeles know in Boston, I was born and I'm Eric Dill I played with some blonde but I can not remember the name but Linz lohan is my friend and have a girl you Eric Dill mouth! and I do not know if we go to CR *5*
          • Re: Re: Re: Re: HOVNO!!!

ahm...sorry ale nikdo těm tvym anglickým kecům nerozumí!!!!!!!§§§ *10* *10* a seš trapnej ..........hahhaha jesně napíšeš sem nějaký annglický žvásty a že seš eric dill a my s tebe padnem na prdel néé a mimochodem tohle jsou český stánky tak je slušnost sem psat česky a jestli seš eric dill tak by ses tak nestrapnoval a z ájiny máš asi 3 že????

táááááááák a toto psal nějakej trapák co se snažil dělat že je eric dill a bylo to napsaný česky a přeložený na překladači a ještě tam máš čeky "holku" *1* *1*

hahahahaha tak to tu este fakt nebylo hahah kto uveri ze to psal eric dill hahahaha jedine fakt hloupy clovek tak to ma grady to je fakt dobry *15* *15* *15* *15*

mart14 neco ti reknu :vyliž si ty krávo!!! *1*

holky vy jste jak kravy a jste táááááááááááák blbý *15* vždzt musi myt holku ne a do the click five patří a zpíval kindap my hearttakže dete nekam ja moc dobre neco vim je to celebrita takže bude chodit s nejakou modelkou ale s vama by stejnak nechodil protože musi bejt namyšlenej vite o vas nema zajem.tak klid !!!a uklidnete se
    • Re: HOVNO!!!

jj machrovat tak umí kdekdo!!!ae uskutečnit je to horší a těžší co???pochybuju že eric by si povídal s nějákou českou namachrovanou fuchtlí *1*

kravo jedna co ji nadavaš!!!!!!!!??? vsak ona ma pravdu,ona byla v bostnu bo my sme se tam potkaly a od te doby sme kamosky!!!!!!!!! a nevim,nevim ale zda se mi ze tady machrujes tak akorat ty!!!!!!!! asi zavidis lidem kteri se uz s nim potkaly!!!!!!!! *5* *5*
        • Re: Re: Re: HOVNO!!!

jo akorat tu machruješ ty nikdo jiny a nemusiš nadavat do my segry ZAVIDIŠ ZAVIDIŠ HAHA *1* *3* *3* muzu ti to taky potvrdit byla sem tam snema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gaby a lucy cadis:Někdo to nemůže petrdit s kámoškama jste si možná něco domluvily a s ostatníma taky!Newim proč ze sebe děláte boháče že máte na cestu do bostonu a s takovýma krávama by se ani nebavil. *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *16*

vy ste trapny xD *15* nechapu proč tady machrujete že ste videly a povidaly si s nákym zpevakem... nevim co je na něm tak užasnýho že to všem musíte cpat a nadávat ostatním.. pochybuju že někoho zajíma že tam byla naka holka... a ze jeji teta tam bydli.. takovejch lidi je co tam bydlí.. :D nj ted se pustite i do me :D okej jen do toho když vam to udela radost... *15* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: HOVNO!!!

psala! podle mě jo a hnet za sebou to byla ta frajerka co se s nim setkala v bostnu a mluvila s nim atd. do tý její scifi už chibí zapojit jen že se do sebe bláznivě zamilovali ona se do bostnu přestěhovala a ted spolu žijou a pak by mohla ještě jako za něj napsat ano ano to je pravda miláčku :D trápkááááá :D *1*

asi jo hele *1* *1* *1*

jo *1* a jen jesly to nahodou nepsala jedna a ta sama osoba viiš *7* *15* *15* *15*

jo jo povidal kdyz neveris tak se zeptej klidne my segry nebo tety pac moje teta bydli v bostonu a byla tam semnou a ona umi anglicky!!!!!!!!!!!!!!!!! a priste mi nemusis nadavat ja ti taky nenadavam!!!!!!!!!!!!klidne never jestli chces mi to je sumafuk!!!!!!!!!!! *13*
  • Ahoj
  • lindias

love

jej eric je supaa *14*
  • :)

vše nej k narozkám =)
  • Ericu jsi úžasný a okouzlující muž , kterého si mnoha žen přeje. Měj se hezky.
  • slipknotacka.de

Eric..Richie=)

hééy holky..koukám,že jsme si všecky koupily dvd na novinových stáncích=D...néé,ale jsem fakt ráda..za 1.film se mi fakt líbil a za 2.Eric je fakty moc pěknej kluk=)...jenom chvála musí zaznít=) *3* *4*
  • sweety-katka

Eric Dill 4ever

Eric je fakt boží!!! *4*
    Hlavně ve filmu Správně praštěný holky..
    S kámoškou ho úplně baštíme *14*
    Hlavně při scéně s vajíčkama *1*
    • paige.mhatt

Re: Eric Dill 4ever

jo ta scéna je super,ale mě se líbí Ritchie jak ho Devon meje a krmí...tam je sldkej *14* *14*
      • Re: Re: Eric Dill 4ever

kdyby jenom sladkej pane boze ten by mel bejt na zadni strane bydle ...ja z nej chcipam chci na jeho konzert bozeee.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
      • ivisek77

Re: Re: Eric Dill 4ever

jjj
        • Re: Re: Re: Eric Dill 4ever

Hele,to jako,že jjj,že ty děti jsou jeho???Jestli jo,tak je to hrozný,v tom filmu vypadá tak na 20... *9* *9* Ale jinak ho taky hrozně baštim,ale taky se mi líbí Joey Zehr
          • ivisek77

Re: Re: Re: Re: Eric Dill 4ever

Neee to jjj bylo na to že je Eric hezkej a že ta scéna je dobrá nevím jestli jsou ty děti jeho ale jinak v tom filmu mi připadal tak na 17 to nevypadá jako by mu bylo 28 to ne *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit