Přejít na výpis diskuzí

Eros Ramazzotti

OSOBNOST 31.12.2006 
239 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • superrr

Zdravim vsechny lidi co jsem chodii a pisi o Erosovi. Prosim Vam, nevite blizi infornace o tom koncertu v Praze ?? Ja jsem uplne silena do Erose a nechtela bych to propasnout ?? Jestli nekdo neco vi st mi da vedet ??? prosim !! dekuji *8*
    • Re: superrr

Koncert je naplanovany na 17.11.2009, listky zatial nie su v predaji...
      Sleduj stranky: www.o2arena.cz a www.sazkaticket.cz *3*
  • parla con me

Ciao !!! Tady se dá stáhnout celá verze Parla con me - http://ramazzottidianos.blogspot.co m/
    Konečně jsem se dočkal. Eros je Nejlepší *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • info

www.supermusic.cz
  • Non siamo soli

Ciao, nemohl by jste mi nekdo sehnat duet Erose s Ricky Martinem???? Ne ze bych Rickyho musel, ale ten duet me fakt zajima...diky za odpovedi...P.S.: doufam ze se nejaky dockam... *4*
    • Re: Non siamo soli

Ale ved ten duet este len 28. septembra zacnu hravat v radiach a CD vychadza az v oktorbri... takze myslim ze to nezozenies skor ako toho 28.... Ja myslim ze to moze byt dost zaujimave... Tesim sa, uz nech je tu 28. september!!
      • Re: Re: Non siamo soli

áha...tak jo, počkáme si *3*
  • eros v Čr

lidi,nevíte o nějakém plánovaném turné erosa v ČR,nebo aspon Austria-Víden?...furt cekam,a urcite bych jela na nejakej koncert
    • Re: eros v Čr

ahojky, turné se v současné době neplánuje. Určitě koukni na www.ramazzotti.com, dále pak Fanclub, Fans Forum, MESSAGES IN ENGLISH & other languages, CZ/SK section. *3*
  • lukyneska

Borci

Eros a Gedeon Burkhard jsou nejlepší chlapy *1* a Eros je ještě k tomu nejlepší zpěvák *3*
  • erosssssss

Eros Ramazzoti????? Miluji jeho hudbu opravdu !celkově italský jazyk je krasný i když rychlý ale fajný co by dala za to strávit s ním víkend to by byl pro mě zážitek na celý život jeho hudba je pecka,on je úžásný a jestli je krásný v tom to věku *7* nooo tak o tom se ani zminovat nebudu *14* *14* *14*
  • EROS IS THE BEST

Eros Ramazzotti je nejlepší zpěvák! Miluju jeho písničky! Má skvělý hlas! Moc bych chtěla být na jeho koncertu a aspoň jednou ho potkat. *3* *3*

Na lásku k jeho hudbě jsem založila fansite: WWW.EROSRAMAZZOTTI.BLOG.CZ

Najdete tam nejžhavější novinky, obrázky, videa, informace o tour atd.. Nápady jen přívítáme! *3* *3*
    • gianna

Re: EROS IS THE BEST

TOHODLE PŘÍSPĚVKU SI PROSÍM NEVŠÍMEJTE! *3* *3* *3* *3*
      • gianna

Re: Re: EROS IS THE BEST

sorry, to jsem nechtěla napsat sem *1*
  • Praha - stáni pod podiem

Ahoj všem, napište, prosím, kdo jde na koncert a má už lístek na stání pod podiem. Dáme si někde sraz společně?
  • eros

Vcera jsem mela nejhorsi den..nedostala jsem se na Erose *8* Kvuli smule a vseho jsem si jeho koncert nemohla dovolit. Tak vam zavidim ze jste ho vieli a slyseli muselo to byt krasny !! A ja neverim ze se sem jeste vrati. Vcera jsem nervama brecela!! Holky vy jste se tam meli. Mne je 21 let ale ja ho tak zboznuju a miluju..ze az to prehanim. Nemate nekdo nejaky fotky z koncertu ?? A reknete sluselo mi to..byl u nekoho blizko dotkli jste se ho ?? Zavidim vam ani nevite jak !! *4* *9*
    • vlasticka21

Re: eros

Koncert byl vážně perfektní, Eros vypadal skvěle. Myslím, že se nikoho nedotkl, podium bylo od lidí dost daleko *9*
      jinak fotky můžeš najít na erosramazzotti.tv v menu si vybereš jazyk pak forum, potom si vybereš photos (concerts)&stories a tam praga 17. 11
      • Re: Re: eros

jo jo moc dekuji jsi skvela !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší