-
koncert v Praze
KDO NEBYL NA PRAŽSKÉM KONCERTU 17.11.2009 TAK O HODNĚ PŘIŠEL!!! BYLO TO BÁJEČNÝ, ÚŽASNÝ, ITALSKÝ, SKVĚLÝ!!! *14* -
-
Re: koncert v Praze
To se dalo čekat. Je prostě nej nej nej. A fakt kránej. -
Re: koncert v Praze
Taky se musím přidat *14*
BYLO TO PROSTĚ DOKONALÝ, NEMĚLO TO CHYBU... snad nám zase brzy přijede *14* -
-
Re: Re: koncert v Praze
v únoru bude v Košicích a v březnu v Mnichově, po pražském zážitku určitě ještě jeden z nich navštívím! Eros byl fantastickej! -
Re: Re: koncert v Praze
No v doufáááám že zase co nejdříve přijede!!!! Už aby to bylo, opravdu fantastická show to byla... GRANDE GRANDE EROS!!!! *5*
-
-
-
Eros v televizi
Eros ve zprávách na tv prima *14*
http://www.iprima.cz/videoarchiv/ 29921 -
EROSÍČEK JE PAN ZPĚVÁK
AHOJKY, RÁDA SI PŘEČTU, ŽE JE EROS JEDNIČKA. JSEM JEHO MUZIKOU ASI POSEDLÁ, ŠKODA ŽE VYŠLY JEN 2 DVD (ALESPOŇ O JINÝCH NEVÍM). JEHO MUZIKA JE PRO MĚ DROGOU. ONA K NĚMU PATŘÍ I TA KRÁSNÁ ITALŠTINA, NEDOVEDU SI PŘEDSTAVIT, ŽE BY ZPÍVAL TŘEBA ANGLICKY - PROSTĚ EROS A JEHO NÁDHERNÝ JAZYK - TO JE BOMBA. JE TO PROSTĚ "PAN ZPĚVÁK". -
Ramazzotti je proste jedna neuvjeritelná nepopsatelná fantazie!!! A je neskutečne sexy!!!
-
Ramazzotti is the Best!!!
-
Erose zbožňuju! Všechno nejlepší k dnešním narozeninám! Všechno nejlepší! *14*
-
:()
*3* *5* -
Tak se mi vtírej
Tak se mi vtírej - originální píseň Un nuovo amore, Eros Ramazzotti, album Nuovi eroi, 1986 -
Un attimo di pace
Zrovna jsem si poslechla na youtube.com Un attimo di pace(novou verzi), kterou Eros zpíval na Miss Italia. Je to fakt bomba *3* -
-
Re: Un attimo di pace
Bohužel už nejde otevřít, jsem přišla s křížkem po funuse. *9* -
-
Re: Re: Un attimo di pace
já taky *9* -
-
Re: Re: Re: Un attimo di pace
Skuste znova, uz to ide!! Eros je super ako vzdy *4* , ale ti Take 6 na mna na prve pocutie posobia tak trochu rusivo...
-
-
-
-
Un attimo di pace
mysim si,že eros zpívá na miss itálie dobře,ale take 6 se do toho moc nehodí,chyběla mi tam taky hudba a non simo soli je taky dobrá tanečnější....ale ricky se tam nehodí *9*