Přejít na výpis diskuzí

Eros Ramazzotti

OSOBNOST 31.12.2006 
239 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koncert v Praze

KDO NEBYL NA PRAŽSKÉM KONCERTU 17.11.2009 TAK O HODNĚ PŘIŠEL!!! BYLO TO BÁJEČNÝ, ÚŽASNÝ, ITALSKÝ, SKVĚLÝ!!! *14*
    • Re: koncert v Praze

To se dalo čekat. Je prostě nej nej nej. A fakt kránej.
    • vlasticka21

Re: koncert v Praze

Taky se musím přidat *14*
      BYLO TO PROSTĚ DOKONALÝ, NEMĚLO TO CHYBU... snad nám zase brzy přijede *14*
      • Re: Re: koncert v Praze

v únoru bude v Košicích a v březnu v Mnichově, po pražském zážitku určitě ještě jeden z nich navštívím! Eros byl fantastickej!
      • Re: Re: koncert v Praze

No v doufáááám že zase co nejdříve přijede!!!! Už aby to bylo, opravdu fantastická show to byla... GRANDE GRANDE EROS!!!! *5*
  • Eros v televizi

Eros ve zprávách na tv prima *14*
    http://www.iprima.cz/videoarchiv/ 29921
  • EROSÍČEK JE PAN ZPĚVÁK

AHOJKY, RÁDA SI PŘEČTU, ŽE JE EROS JEDNIČKA. JSEM JEHO MUZIKOU ASI POSEDLÁ, ŠKODA ŽE VYŠLY JEN 2 DVD (ALESPOŇ O JINÝCH NEVÍM). JEHO MUZIKA JE PRO MĚ DROGOU. ONA K NĚMU PATŘÍ I TA KRÁSNÁ ITALŠTINA, NEDOVEDU SI PŘEDSTAVIT, ŽE BY ZPÍVAL TŘEBA ANGLICKY - PROSTĚ EROS A JEHO NÁDHERNÝ JAZYK - TO JE BOMBA. JE TO PROSTĚ "PAN ZPĚVÁK".
  • Ramazzotti je proste jedna neuvjeritelná nepopsatelná fantazie!!! A je neskutečne sexy!!!
  • Ramazzotti is the Best!!!

• Erose zbožňuju! Všechno nejlepší k dnešním narozeninám! Všechno nejlepší! *14*
  • :()

*3* *5*
  • Tak se mi vtírej

Tak se mi vtírej - originální píseň Un nuovo amore, Eros Ramazzotti, album Nuovi eroi, 1986
  • Un attimo di pace

Zrovna jsem si poslechla na youtube.com Un attimo di pace(novou verzi), kterou Eros zpíval na Miss Italia. Je to fakt bomba *3*
    • Re: Un attimo di pace

Bohužel už nejde otevřít, jsem přišla s křížkem po funuse. *9*
      • Re: Re: Un attimo di pace

já taky *9*
        • Re: Re: Re: Un attimo di pace

Skuste znova, uz to ide!! Eros je super ako vzdy *4* , ale ti Take 6 na mna na prve pocutie posobia tak trochu rusivo...
  • Un attimo di pace

mysim si,že eros zpívá na miss itálie dobře,ale take 6 se do toho moc nehodí,chyběla mi tam taky hudba a non simo soli je taky dobrá tanečnější....ale ricky se tam nehodí *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší