Přejít na výpis diskuzí

Eros Ramazzotti

OSOBNOST 31.12.2006 
239 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koncert

Včera jsem byla na jeho koncertě v Stadthalle ve Vídní, něco naprosto úžasného, jeho hlas a znění písní zní naživo ještě lépe než z desky, skvělý zpěvák, skvělá atmosféra, prostě všechno na jedničku.
    • vlasticka21

Re: koncert

Přesně tak, na živo je jěště úžasnější než jsem si myslela! Byla jsem v Praze na koncertě a zanechal ve mě ty samé dojmy, jako máš ty *14* Ještě bych na nějaký koncertík jela...

P.S.Všem co se chystají zítra na koncert do Košic přeju aby si to mooc užili *3*
  • Manželství ???

Ahojky děvčata,

ted jsem se dočetla na webu, že Eros R. je zamilovaný a možná i znova ženaty ?? Ale hodně jsem se v něm sklamala, myslela jsem si, že to je frajer a nezačal by jsi s takovým koštětem. No co mi je vlastně do toho ?? Ale je fakt, že jsem ho měla za jineho, však on má na hodně lepší, než je nějáká 22 Marica P. že si nenajde jinou a lepší. Taky jsem se dočetla je je štastní a spokojený to mu přeji, ale to blbec. Vubec se k sobě nehodí, to se teda v Michelle H. hodil o hodně vic. Ted si říkate co jsem píšeš takove hlouposti...ale vážně jsem si myslela že to je muž s velkym M ale neníí. Ještě, že ti jeho písničky jsou stále krasnéé. *14*
  • To je bomba!!! Se mnou by to asi taky seklo. Já už týden pátrám jak koupit lístky na koncert do Vídně, chci jet taky, mooooc! Kde jste koupili lístky, prosím, poraďte. Můžete napsat i na můj soukromý e-mail (viz. výše). Já jsem z Brna. A vy? Pište, pište...:-) Díky předem! Kamila
  • EROS JE NEJ

Eros je supeeeeeeer zpěvák.
    Jak sem objevila jeho písničky?Hráli je v jedný restauračce a moje kamoska vedela kdo je zpívá..Mám jeho dvd LIVE IN ROMA 2004 je supeeeeeeeer *3* *3* *4* *4* *1* *3* *5* *14* *14* *14*
  • Tutte Storie

Nejlepší album ale všechny sou stejně dobrý,Eros je prostě nejlepší!!!
  • E2&koncert...

Mne sa paci cely album, ta hudba je krasna, taka upokojujuca... *3* *14* Bravissimo Eros!!!!! Pre mna jednoducho najkrajsia hudba na svete*14*
    Aaaa teraz pozor....... jediny koncert co bude tento rok bude v Rumunsku, v decembri. Blizsie info, v nasledujucich dnoch *3* *1*
  • Sexy Chlap

Tohle je sexy chlap a úžansej zpěvák...woow žeru ho..prostě nej ..:-)Miluji Tě... *14* *14* *14* *14* *14* *15* *5*
  • girl-gold

Sexoš

EROS JE TEN NEJSEXI CHLAP NA SVĚTĚ KDYBYCH HO POTKALA TAK SEBOU ŠVIHNU *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Becky1331
    Všechno nejlepší Erosi! Miluju te!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ *14*
  • vlasticka21

dotaz

Ahojky,
    chtěla bych se Vás zeptat zda nemáte stejnou skušenost jako já a to s vkládáním fotek. Už několikrát jsem sem vkládála fotky a nic, nikdy se neobjeví. Už mě to štve psala jsem i administrátorovi a ten mi neodpověděl... tak už nevím *9* *9*
    • skypi

Re: dotaz

Ahoj Vlastičko,
      mně pro změnu nešly vkládat videoklipy, v seznamu pro schválení se objevily a na druhý den byly pryč. Administrátorovi jsem také psala a ten mi odověděl, že u některých klipů je zakázáno, aby se objevovaly na jiných místech než jsou původně umístěny. Možná je ten samý problém i s fotkami. Měj se.
      • vlasticka21

Re: Re: dotaz

mockrát děkuju za odpověď. Možná to bude ono *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší