-
Holubová ze slávy zblbla
Kdysi půvabná herečka dnes všude mele o charitě, indiánech, slepých... někdo by jí měl vysvětlit, že charita se dělá bez keců. Právě proto, aby nevzniklo podezření, že ji dotyčný dělá proto, aby hezky vypadal. Holubová to nejen zřejmě dělá hlavně proto, ale ještě to všude troubí. -
-
Re: Holubová ze slávy zblbla
ale aspon nekomu pomaha a vsadim se ze sem i pise pod neakym jmenem....... *4* -
Re: Holubová ze slávy zblbla
Máš pravdu, že blbě kecá. Ve filmu ji ještě můžu ale jak začně mluvit za sebe...je to hrůza. Myslím si ale, že toto jsou důsledky překonávaní alkoholismu. To chce silnou vůli a vnitřní "přeprogramování se". Takový člověk sice pak už nepije...ale také nevidí svět objektivně..ale žije ve svém světě a často se stylizuje do role spasitele... Viz G.W.Bush.. -
-
Re: Re: Holubová ze slávy zblbla
Závist je škaredá vlastnost.Je hezké udělat něco pro někoho slabšího.Vy jste jistě nic takového pánové jěště asi nikdy neudělali. -
-
Re: Re: Re: Holubová ze slávy zblbla
Oceňuji, když někdo něco dělá pro druhé a moc o tom nemluví. Pochopil bych, že paní Holubová cítila potřebu dělat určitým projektům reklamu. Co ale nemohu pochopit je, že se vyjadřuje o věcech, "které někde zaslechla" a které si nedokáže vyhodnotit a prostoduše je vytrubuje. Mám vážné podezření, že tato vcelku typově zajímavá herečka je ve skutečnosti trochu "ne moc inteligentní". Sorry
-
-
-
-
Plná ústa "pravdy a lásky"
...a přitom žádné zábrany veřejně pomlouvat se známou obezličkou, že "se to všude říká". To jsou paradoxy... -
\"Spouštěč\" Paroubek
Dobrý den.Paní Evo,premiér Paroubek Vám nestojí za to,abyste si ubližovala.Máte přeci ráda život, tedy STOP. Jste velmi odvážná,dokážete otevřít své nitro lidem,mnohým jste velmi pomohla a žijete mezi lidmi,kteří Vás nezatratili.Naše společnost neodpouští.Proto dávejte pozor na podrazy a neupřímnost.Věřte hlavně sobě samé. *3* -
-
Re: \
Ještě trochu k tomu, co se týká Jiřího Paroubka. Nikdy jsem u něho na návštěvě nebyla, ale i kdyby, žijeme v demokratické společnosti a to vyžaduje i určitou míru tolerance. Mezi mými přáteli je spousta lidí, kteří chovají obdiv k někomu, kým já opovrhuji nebo si ho nevážím, ale to není důvod k tomu, aby se na našich vztazích něco měnilo. Můžeme o tom debatovat, hádat se a přesvědčovat, ale přišlo by mi ubohé, kdybychom se kvůli tomu přestali stýkat. Naopak tyto různorodé pohledy na svět a život v něm nás pomáhají ochránit od jakéhosi ustrnutí. Alespoň já to tak vidím.
Víte, paní Marie, já se právě snažím žít a chovat tak, abych mohla věřit sobě samé a moc mi nezáleží na tom, zda mi společnost odpustí nebo nikoliv. Já vlastně ani nevím, kdo je to společnost? Diváci divadel a kin, politici a novináři, moje rodina a přátelé, pracující v naší zemi...? Já se řídím svým svědomím, které je hodně ovlivňováno "Desaterem", jež beru jako svůj morální kodex. Ale moc Vám děkuji za Vaše upřimná slova, budu o nich přemýšlet.
-
-
Kynšperk n./Ohří
Milá paní Evičko!
Děkuji Vám i panu Kleplovi za super večer!
Přeji Vám mnoho štěstí, lásky, zdraví a sil ve Vaší práci. Sobě přeji, aby jste se častěji ,,ukázala" v karlovarském kraji! *3* -
Tak nevím
Tak jsem Vás paní Holubová dnes viděl řádit na Václaváku, kde jste byla nabita protiklausovskou eufórií. Pár "umělců" se zase potřebovalo připomenout. Nevím, jaká jste herečka - to nedovedu posoudit, nějak jste mne nezaujala, řekl bych stereotyp, ale jako člověka - když jsem občas zaslechl Vaše názory a nedej bože politické - Vás musím litovat. To je totální průšvih. Prosím hrajte si ty své maminy, učitelky a vzorné manželky, mluvte o herectví, sexu a alkoholu, ale nikoli o politice - alespoň veřejně. Vždyť je to od Vás ujeté, směšné a trapné a hlavně to nemá ani hlavu, ani patu. -
díky
Milá paní Holubová, včera jsem byla na Vašem představení "Kecanice" v Plzni, co děláte s panem Krausem - touto cestou Vám chci poděkovat, byl to opravdu příjemný večer :0)- snad jste to tak cítila i Vy. Mam Vás ráda a fandim Vám! Z Plzně zdraví Katka -
Už toho nechte prosím!
Paní Holubová nechte pana prezidenta na pokoji,nejste v mých očích tak čistý člověk a žádná velká herečka,tak si prosím zameťte před vlastním prahem.Že by Vaše výpady byly následkem Vašeho předchozího žívota s následkem demence?Přeji krásný den a zamyslete se nad sebou.F.Bigl *3* -
Mám Vás ráda
Milá paní Evo Holubová, již dlouho Vám chci napsat, jste má oblíbená herečka a v době, kdy jste začala psát články do časopisu Style o svém boji s alkoholem, vše jsem s Vámi prožívala. Také já jsem alkoholička, léčbu jsem prodělala před 2,5 lety u Apolináře. Od té doby abstinuji a doufám, že už to tak bude stále. Ráda bych se dostala na Váš chat, nevím ale jak. Díky léčbě jsem poznala spoustu skvělých lidí a velmi prožívám, když se někomu boj nepodaří a musí začít znova. Ještě reaguji na 13. komnatu a Uvolněte se, prosím 26.5., byla jste skvělá, i Ivana Chýlková a Jan Kraus patří k mým oblíbeným herům. Doufám, že vás uvidím v létě ve Švandově divadle. V 13.komnatě se mi moc líbilo, že tam mluvily Vaše děti, moje matka pila od mých 10 do 22 let, kdy se bohužel upila. Ač absolovala léčbu několikrát, nechtěla se své závislosti zbavit. S povděkem sleduji Vaše počínání, vždyť mezi alkoholiky jsou lidé vzdělaní, kultivovaní, nejsme ta spodina, ale společnost nás nutí se stydět a nemluvit o své nemoci. Držím Vám palce a držím je také nám všem, kteří jsme se rouhodli žít bez alkoholu a dvakrát více těm, kteří se ještě nerozhodli, aby toto rozhodnutí přišlo včas. Jitka Zemanová. *5* -
poděkování
Dobrý den paní Evo, nedávno jsem byla s babičkou na vašem představení Baronky v divadle ve Varnsdorfu. Moc se nám představení líbilo. Děkujeme. *4* -
díky
Paní Holubová, ve filmu Skřítek jste byla skvělá, skvělá!!!! K tomu aby herečka takhle hrála musí mít za sebou kus života. Děkuji Vám za zážitek. Přeji hodně zdraví a hezký život.