Přejít na výpis diskuzí

Eva Holubová

OSOBNOST 31.12.2006 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Peníze nejsou v životě všechno!!!

• josef.cajka

Bohužel se na ni podepsal alkohol. Jedna z nejvíce obsazovaných hereček. Stále dokola ti totožní. Měli by jste dát šanci novým a hlavně se zamyslet nad výběrem scénářů. jinak vše nejlepší

• Dobrý den, paní Evo. Moc Vám děkuji za Váš článek v novinách o vaší zkušenosti s boreliózou. Měla jsem ten samý problém. Únava, bolesti kloubů atd. Jsem ráda, že to tedy nebylo v 48 letech stáří, ale že jsem díky Vám odhalila, že mám taky boreliózu.
    Přeji hodně zdravíčka a doufám, že nás nečeká další ataka této nemoci.
  • Vše nejlepší k narozkám hodně štěstí a hlavně zdraví.MAROŠ
  • Dobra herečka v komediích u nas bezkonkurenční zachrání každou komedii i tu blbou..
  • Vše nejlepší k narozeninám hodně štěstí a hlavně hodně zdraví.Zuzka
  • jak se jmenovala Eva za svobodna?
  • Nejvíc mě pobavila v Pelíškách v té scéně s tím umělým hadem. Tahle scéna vstoupila do dějin české filmografie. *1* *1*
  • Vše nejlepší *3* *3*
  • Paní Holubová
    Moc vám blahopřeju k vašim 55.narozeninám a vše nejlepší *3*
  • Milá Evo vše nejlepší k narozeninám,hodně zdravý,štěstí a at ještě něco natočíš.
  • Paní Eva Holubová je moje zlatíčko.Je má nejoblibenější herečka.Hraje celou svojí duší. *3* *3* *3*
  • Dobrý deň,
    pani Holubová, sme aj s dcérou Vaše obdivovateľky. Vytvorili ste krásne postavy vo filme, alebo v divadle. 3x sme mali zakúpené lístky na Vaše predstavenie v Bratislave, 3x bolo zrušené??!!??
    Všetko dobré prajeme.
  • Pani, Eva Vy ste moja najobľúbenejšia Česká herečka. Veľmi sa mi páči ako ste zahrali Doktor od jezera hrochu , alebo Jak ste krotí krokodýli. Vždy hrajete takú rolu ktorá Vám vždy sadne. Nemám k Vám už slov , lebo by som sa nedopísala. A ešte neberte si tích ktorý Vám píšu blbiny . Veľmi Vás oceňujem . S pozdravom E.M
    *1* *2* *15* *3* *14* *4*
  • super herečka, hlavně je s ní sranda a je vtipná. *14*
  • Re: AUTOGRAMIÁDA

středa 30.3.2011
  • AUTOGRAMIÁDA

tuto středu od 17,oo hod v pobočce Poštovní spořitelny na Praze 1, Revoluční 11
    Je to na sto pro zadarmo v rámci reklamy pro ERA. Nevíte jestli se to dá nějak dát vědět do fan klubu? *7*
  • berzde

Milé OSLAVENKYNI

Milá,stále veselá a příjemná p.EVO. *3*
    K vašim narozeninám Vám od srdce přejeme jen to nejlepší,hodně zdravíčka i štěstíčka *14* K tomu mnoho osobní pohody,optimismu a splnění VŠECH osobních přání...
    Stálý úsměv na líci přeje
    Zdenek a Maru *3* *4* *1*
  • Re: Adopce

Dobrý den,
    já si zruba taky pamatuji na to jak paní Eva mluvila o chudobě indiánů z Latinské Ameriky. Chtěla bych se jí zeptat na víc informací, protože hodlám těmto dětem taky pomáhat ve větším rozsahu(už mám adoptované dvě děti z Paraguaye). Jinak o tyto adopce se stará katolická Charita v Plzni adopce@dchp.cz
    Moc zdravím paní Evu a kdyby mi napsala byla bych moc ráda
    Blanka
  • narozeniny

Milá Evi
    Přání k narozeninám,přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit