Přejít na výpis diskuzí

Eva Holubová

OSOBNOST 31.12.2006 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: alkohol

Odkud jste Lenko? Josef *3*
  • Plná ústa "pravdy a lásky"

...a přitom žádné zábrany veřejně pomlouvat se známou obezličkou, že "se to všude říká". To jsou paradoxy...
  • klaus

zda se mi že jste ujela svym vyrokem neměla byste se omluvit karel
  • Skvělá herečka

mám jí rád hlavně v komedialních polohách tam se vyrovná i J.Bohdalové
    a podle toho co jsem o ní viděl v dokumentech je i velmi dobrý citlivý člověk *4*
  • Skvělá herečka

Evča je dobrá! Mám ji ráda. *3*
  • Inkove

Milá Evičko,
    tímto bych vám jménem celé naší rodiny poděkovat, že nám Inkům pomáháte. Držíme Vám i paní Vilímkové palce. Máte náš obdiv a podporu.
  • Adopce inků

Dobrý den,

více o adopci Inků se dozvíte na stránkách http://www.peru.cz/inka/index.html

přeji hodně štěstí *3*
  • Re: Prosba

EXISTUJE spolehlivější řešení problémů s alkoholem apod NEŽ lékařská péče!!! *3*
  • Re: alkohol

EXISTUJE spolehlivější řešení problémů s alkoholem apod., než lékařská péče!! *3*
  • ADOPCE INKŮ

dobrý den paní Evičko, jste úžasný člověk a herečka, kterou mám moc ráda. můžete mi, prosím Vás, napsat www.stránky,kde bych se dozvěděla o adopci Inků? moc Vám děkuji a přeji hodně sluníčka v srdci. Co se týče Vašich depresí, podívejte se na www.ftp.cz a nebo zkuste srt, je to metoda odstraňování co si sebou neseme z minulých životů. Alena Kubátová, Lhota pod Libčany
  • Re: Adopce Inku

Ahoj, máš pravdu, bylo to špatně rozumět, je to NF Inka, nadační fond, který se tím zabývá, koukni na to, taky jsem to hledala. Ahoj
  • Adopce Inku

Dobry den pani Evicko. Dnes jsem se z internetu dozvedela o adopci Inku, ktere se taky ucastnite. Ve videu zminujete odkaz na www.stranky, ktere se adopci zabyvaji, ale bohuzel Vam nebylo moc dobre rozumet. Tak Vas chci poprosit, jestli tu muzete napsat odkaz na stranky, ktere se tohoto projektu tykaji. Predem Vam moc dekuji. Mejte se krasne, jste hrozne fajn clovicek!
  • ALKOHOL

Paní Evo.Sleduji Vás již dlouho.Obdivuji Vás jako herečku a zejména velice silnou osobnost.Mám neskutečné nutkání pozvat Vás na kávu a popovídat si s Vámi.Vím,že máte svou rodinu,své přátele,práci a povinnosti a času jistě málo, ale pokud si na mne uděláte chviličku budu Vám nesmírně vděčná.Jde samozřejmě o alkohol.Respektive - život bez něj.Je mi 37 let, trpím endogenními depresemi a právě prožívám období,kdy jsem zjistila, že pít nemůžu.Neléčím se,jen zkrátka nepiji.Drží mě má senzační rodina.Víte,mám chuť nebo spíš potřebu promluvit s někým,kdo to sám prožil a má stejné pocity.Možná je to velmi nezvyklé až drzé,nevím jak toto pozvání přijmete.Ještě nikdy jsem nikomu známému nepsala a komunikace přes internet není mé hobby.Ale právě jsem dočetla Vaše knížky,které mi dodaly odvahu.Jmenuji se Lenka Švandrlíková,tel.776666847.Pokud Vám to někdy vyjde budu moc ráda.Když ne,nic se neděje,budu čerpat energii z Vás prostř.knih,rozhovorů a medií.Děkuji,a myslím že za všechny z nás "postižených",že o tom veřejně dokážete mluvit a tu vůli a enrgii přenášet.Přeji Vám ať ji máte co nejvíc-hlavně pro sebe-a kde ji čerpat.S úctou Lenka
  • nabídka

Scháněla jste někoho kdo ovládá jazyk kečua,zet je z Bolivie ajazyk ovládá perfektně když tak se ozvěte nashle.
  • poděkování

Dobrý den paní Evo, nedávno jsem byla s babičkou na vašem představení Baronky v divadle ve Varnsdorfu. Moc se nám představení líbilo. Děkujeme. *4*
  • Prosba

Milá paní Holubová,chtěla bych vás moc poprosit o radu.Mám velké problémy s alkoholem a ráda bych zjistila, kde vám pomohli - pokud jste to nezvládla sama. Jste pro mě sinou motivací,ze jste to zvládla. Je mi 37 a mám 6leté dítě a nerada bych o něj přišla. Děkuji za odpověď. Kateřina
  • alkohol

Dobrý den,omlouvám se ale vítám Vaší otevřenost ve spojitosti s problémem alkohol,já osobně s tím mám skoro 20 letý pořád nevyřešený problém s mým bratrem.Viděla jsem Vás v pořadu s Karlem Šípem,ale bohužel jsem nestačila zaznamenat adresu případně nějakou možnost spojení s léčebnou nebo poradnou o které jste mluvila.teď je navíc ohrožen život naší mamky,která s tím trpí nejvíce ani to ho nezastaví aby pití omezil ale je to na dlouhá povídání a já bych mu chtěla pomoc a hlavně pomoc mojí mámě,nezaslouží si umřít kvůli němu.Pokud mě umíte někam nasměřovat budu Vám moc a moc vděčná....přeji Vám krásné chvíle a klid a pohodu ve Vašem bytí i žití....děkuji L.M.
  • Poděkování

Dobrý den, paní Evo,
    mám kamarádku v Praze a jednou jsme se vydaly na Hrad na výstavu Borna. Stála jste ve frontě s Vašimi tehdy asi 11ti letými dětmi a když jste nás uviděla, ihned jste nám začala uvolňovat cestu (jsem na inv. vozíku) dopředu. To se povedlo, ale Vy jste toho nevyužila a stáli jste frontu dál. Vždy, když Vás vidím v TV tak si na to s úsměvem a díky vzpomenu. Přeji Vám vše nejlepší a hodně dalších úspěchů ve Vašem soukromém i pracovním životě. Štefi
  • otazka

Nevim,nevim....chci se s tim poprat sam,ale nevim jak....Evo..jestli ti tak muzu rikat...pomoz...aspon naznac...dekuju.Lukas.
  • Re: Re:

Je to již skoro rok, co jsem napsala na Vás dotaz, pak jsem se párkrát na stránku dostala,ale odpověď jsem nenašla, nicméně po čase jsem vlastně na dotaz pozapomněla, také se situace, zdálo se, lepšila, nicméně, zatím to není zvládnuté zcela.Vaše informace budou i dnes velmi velmi cenné. A děkuji moc za všechny, kterým přinášíte radost a povzbuzení. Přeji vše dobré a těším se na zprávu. A prosím, abyste nemyslela, že jsem si nevážila Vaší odpovědi a nereagovala, to určitě ne, pak jsem spíše po čase opravdu pozapomněla.Děkuji moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit