Přejít na výpis diskuzí

Eva Holubová

OSOBNOST 31.12.2006 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Holubová ze slávy zblbla

ale aspon nekomu pomaha a vsadim se ze sem i pise pod neakym jmenem....... *4*
  • Vaše vystoupení hádej

Vy tady opravdu chcete zase cizí armádu?
    To vám nevadí,že kam vkročí americká bo-
    ta,tam tráva neroste?
  • Re: Eva Holubová

Nic ve zlém ale trochu se Vám divím, jak obdivujete člověka, který se nechá zblbnout na každou "hurá akci", v televizi vykládá "co se v Praze povídá" a vůbec má kulturu pavlačové báby. Jistě, některé role jí jdou skvěle, i v osobním životě se snaží (abstinence, charita)...ale rozhled, inteligence a kultura NULA. Bohužel. *9*
  • Paní Holubová to je třída a velká osobnost,má nejoblíbenější herečka,kterou moc obdivuju,za její herecké výkony i za to jak dokázala bojovat a nakonec i vyhrát nad alkoholem. Moc jí fandím a přeju mnoho úspěchů jak hereckých,tak v osobním životě,držte se. *3*
  • Už toho nechte prosím!

Paní Holubová nechte pana prezidenta na pokoji,nejste v mých očích tak čistý člověk a žádná velká herečka,tak si prosím zameťte před vlastním prahem.Že by Vaše výpady byly následkem Vašeho předchozího žívota s následkem demence?Přeji krásný den a zamyslete se nad sebou.F.Bigl *3*
  • Tak nevím

Tak jsem Vás paní Holubová dnes viděl řádit na Václaváku, kde jste byla nabita protiklausovskou eufórií. Pár "umělců" se zase potřebovalo připomenout. Nevím, jaká jste herečka - to nedovedu posoudit, nějak jste mne nezaujala, řekl bych stereotyp, ale jako člověka - když jsem občas zaslechl Vaše názory a nedej bože politické - Vás musím litovat. To je totální průšvih. Prosím hrajte si ty své maminy, učitelky a vzorné manželky, mluvte o herectví, sexu a alkoholu, ale nikoli o politice - alespoň veřejně. Vždyť je to od Vás ujeté, směšné a trapné a hlavně to nemá ani hlavu, ani patu.
  • Vy a politika

Dobrý den paní Holubová,
    moc jsem vždy oceňoval Vaše herecké umění, viz i na mé stránce www.volny.cz/tpeceny v podčárníku odkazu 'úspěchy' mého článku 'o socializmu'. Ten článek, vlastně celý konglomerát textů s odkazy, je jakýmsi mým občanským krédem, které postupně aktualizuji a doplňuji dalšími texty.
    Prosím Vás, podívejte se tam na článeček o nežádoucích průvodních jevech 'svobody projevu'; nenechte se přitom prosím odradit jeho provokativním názvem (je to rozšíření textu původně zaměřeného na jinou věc) a uvažte jeho argumentaci před Vašimi dalšími akcemi proti prezidentu Klausovi. Je to tam a v odkazech probíráno podrobně. Abyste si mohla na plné svědomí říci, že jste nenaběhla někomu, kdo to s naší republikou nemyslí dobře.
    Ta problematika není jednoduchá; už jen o termínu 'pravicový' se v tom článku o socializmu jedná podrobně, s účastí odborníků. Když si to promyslíte, uvidíte, jak absurdní je právě obviňování prezidenta z poškozování pravice lidmi, kteří výslovně podle jasné definice sami patří k levici. A obdobně je to i s jeho přístupem k bezpečnosti, zajištění prosperity a vůbec samostatné existence naší republiky.
    Děkuji Vám za pozornost,
    s úctou
    Tomáš Pečený
    PS. Formulář na této diskusní stránce neumí zobrazit ty odkazy. Jsou to
    'úspěchy' http://www.volny.cz/tpeceny/politika/kral/uspechy vlady.htm

'o socializmu' http://www.volny.cz/tpeceny/politika/kral/Kral.htm

'svobody projevu' http://www.volny.cz/tpeceny/politika/drobne/volnost.htm ;
    Když mi napíšete, pošlu Vám je ve formě, která je zobrazí jedním klepnutím myši.
  • Re: Re: Re: Holubová ze slávy zblbla

Oceňuji, když někdo něco dělá pro druhé a moc o tom nemluví. Pochopil bych, že paní Holubová cítila potřebu dělat určitým projektům reklamu. Co ale nemohu pochopit je, že se vyjadřuje o věcech, "které někde zaslechla" a které si nedokáže vyhodnotit a prostoduše je vytrubuje. Mám vážné podezření, že tato vcelku typově zajímavá herečka je ve skutečnosti trochu "ne moc inteligentní". Sorry
  • berzde

Paní Evě.

*14* Dobrý a s Vámi vždy veselý den.Jak u nás srdíčko poskočilo,když jsme viděli ukázky z Hádej kdo jsem a VY tam.MÓÓÓc se na Vás těšíme *14* *4* *1* *1* Zdeněk+Maru.
  • Jana

Milá paní Evičko,dodatečně k vašim narozeninám vše nejlepší,hodně štěstíčka,zdravíčka a lásky přeje Jana Kozenka Loket
  • Re: Adopce

více o adopci Inků se dozvíte na stránkách http://www.peru.cz/inka/index.html
  • Re: Re: Holubová ze slávy zblbla

Závist je škaredá vlastnost.Je hezké udělat něco pro někoho slabšího.Vy jste jistě nic takového pánové jěště asi nikdy neudělali.
  • Eva Holubová

Pani Eva, všetko naj-naj k narodeninám. A ďakujem. *14*
  • baluska1

Vše nejlepčí

Přeji vám vše nejlepší k vašim 50 narozeninám.Užijte si tento den,a hlavně abyste na něj nikdy nezapomněla.Kulatiny jsou totiž nejlepší.Ještě jednou vše nejlepší. *1*
  • Všechno nejlepší

Všechno nejlepší k padesátinám paní Holubová
  • Adopce

Dobrý večer.Paní Holubová viděla jsem vás dnes v pořadu Hádej kdo jsem.Mluvila jste tam o adopci indiánských dětí.Měla bych zájem některému z dětí ulehčit život,ale nevím kam se obrátit.Prosím o informace.Děkuji Křečková Eva *4*
  • kacenka_love

libáš jako bůh

jo tak to je hustý jkako *15* *15* *15* *15*
  • Eva Holubova

Patri mezi me nejoblibenejsi herecky.Tady plati ze nezalezi na tom jak vypada.Proste je to pro me jedna z nejlepsich herecek.A patri mezi nejstatecnejsi lidicky.Myslim ze svoji pevnou vuli dala spuste zavisilim silu a nadeji aby to nevzdali.
  • Re: Holubová ze slávy zblbla

Máš pravdu, že blbě kecá. Ve filmu ji ještě můžu ale jak začně mluvit za sebe...je to hrůza. Myslím si ale, že toto jsou důsledky překonávaní alkoholismu. To chce silnou vůli a vnitřní "přeprogramování se". Takový člověk sice pak už nepije...ale také nevidí svět objektivně..ale žije ve svém světě a často se stylizuje do role spasitele... Viz G.W.Bush..
  • Holubová ze slávy zblbla

Kdysi půvabná herečka dnes všude mele o charitě, indiánech, slepých... někdo by jí měl vysvětlit, že charita se dělá bez keců. Právě proto, aby nevzniklo podezření, že ji dotyčný dělá proto, aby hezky vypadal. Holubová to nejen zřejmě dělá hlavně proto, ale ještě to všude troubí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit