Přejít na výpis diskuzí

Eva Holubová

OSOBNOST 31.12.2006 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyjádření obdivu

Vážená paní Evo, sledovala jsem Vás na Silvestra v pořadu pana Šípa a děkuji jednak za svědectví o tom, že lze vítězit nad závislostí , a také Vám děkuju, že jste i při závěrečném "přípitku" svobodně a radostně mávala rukou bez skleničky...Držím Vám palce, buďte šťastná nejen letos...Jana *4*
  • Pozdrav

Pani Evička,
    prajem Vám v roku 2008 veľa zdravia a duševnej pohody, veľa lásky, šťastia a veľa veľa krásnych postáv v divadle aj vo filme.
    Ste vynikajúca ako herečka a zdá sa, že aj ako človek.
    Jana
    *4*
  • smekám

Milá paní Evičko,
    dnes sem sledovala pořad pana Šípa a chci Vám vyjádřit svůj obdiv nad Vaší statečností a především otevřeností, kdy jste hovořila o své závislosti. Velice si Vás za to vážím. Chci vám sdělit, že si Vás též vážím jako skvělé a pro mne velmi krásné a oduševnělé herečky.Je sice Silvestr, ale chci Vám říci, že Vás mám moc a moc ráda. M
  • Peru - Indiáni

Zdravím Vás paní Holubová,

oslovil mě jeden člověk, který léta pobýval v Peru a má zájem zachovat určité vědomosti indiánů. Chtěl by realizovat projekt na záchranu vědění těchto lidí. Nadace Inka podporuje vzdělávání dětí v Peru, ale Peru nás má také co učit. Kdyby Vás to nějak zaujalo, tak dejte vědět.
    Hezký den přeje
    Iva Sv.
  • Pozdrav

Vážená paní Holubová, přeji Vám mnoho úspěchů v soukromém i profesním životě.
  • prosim

Dobry den,pani Holubová,moc Vas obdivuji ve vsech filmech,ktere jsem s Vami videla,mame Vas s rodici moc radi a fandime Vam,velmi byste nas potesila,pokud byste mi napsala na muj mail majinka.hvezdicka@seznam.cz.budu se velmi tesit a dekuji Vam predem,preji mnoho dalsich krasnych roli Irča *4*
  • Re: Re:

Evičko, e-mailovou adresu má Irena napsanou hned za jménem. *3*
  • Kynšperk n./Ohří

Milá paní Evičko!
    Děkuji Vám i panu Kleplovi za super večer!
    Přeji Vám mnoho štěstí, lásky, zdraví a sil ve Vaší práci. Sobě přeji, aby jste se častěji ,,ukázala" v karlovarském kraji! *3*
  • Dolní Bousov-Vlčí pole

Milá Evičko, kéž je stále více lidí s otevřeným srdíčkem jako máte Vy, kteří už jen svojí přítomností rozdávají radost.Bylo mi ctí Vás potkat.ať se Vám daří
  • nový film

Milá Evo, velice jsi mě překvapila při propagaci svého nového seriálu o rodině svým úsudkem o odkládání rodičů do LDN. Je vidět, že jsi nic podobného nezažila, jsem podle Tebe zlá dcera, která má matku na LDN, ale bohužel pravda je někde jinde. Dost mě překvapilo, jak posuzuješ lidské situace bez poznání. Přeji Ti aby jsi nic podobného nezažila, hodně zdraví Tvým blízkým a také Tobě, protože tam leží už lidé i v Tvém věku.
    Alena
  • Reakce

Milá Evi, samozřejmě je mi líto, že jsme spolu nikdy nešly ani cvičit na Budějárně ani na powerjogu někde jinde, protože setkání s Tebou, osobou, která ví, co mluví, mě vždy obohatilo. Tak jako článek o Janis Joplin a pobytu v USA, který jsem si právě přečetla. Taky mě dříve Janis fascinovala a také jsem vzhledem ke své osamělosti na některé stránky své osobnosti zapomněla.
    Takže díky za to, že mě ještě někdy něco vrátí tam, kde bych měla být.
    Hezký pobyt na chatě.Jana
  • Re-Evin manžel

Není to ani jeden z nich.Manžel paní Holubové je Miroslav Zdeněk.
  • Evin manžel

Slyšela jsem 2 verze. že Evin manžel je Bohumil Klepl a ta druhá byla, že Petr Čtvrtníček..Co je na tom pravdy? děkuji!
  • Charita

Milá paní Evo,opět jsem si pustila svůj oblíbený film Pelíšky.Jste prostě úžasná.Mám Vás ráda a přeji Vám hodně sil v tom co děláte pro děti i nás diváky.
    Chtěla bych se Vás zeptat na něco jiného.Ráda bych pracovala jako dobrovolnice v nějaké organizaci,která pomáhá dětem nebo starým lidem.Vy v takové organizaci pracujete a mohla by jste mi poradit kam se obrátit a ,,nabídnout se,,.Děkuji Vám za odpověď.
  • Requiem pro panenku

Mila pani Holubova, jiz asi po ctvrte jsem s chuti shledl film Requiem pro panenku. Predtim jsem Vas vidaval jen v komediich, proto me prekvapilo, ze jste v tomto filmu hrala lesbickou a da se rici sadistickou vychovatelku. Rozhodl jsem se, ze Vam napisi. Byla jste v tomto filmu skvela, podala jste to velmi sugestivne, nevim jak bych vyjadril svuj obdiv. Byla jste fantasticka! Uplne me vzdycky mrazilo, kdyz jste prisla ve filmu do pokoje za Anou Geislerovou a uprela na divky takovy ten strnuly pohled.
    mel bych na Vas jednu prosbu - pokud budete mit cas a chut, muzete mi prosim pekne napsat na email ? Budu vdecen, predem dekuji a zdravim
    Jan Šimek
  • díky

Milá paní Holubová, včera jsem byla na Vašem představení "Kecanice" v Plzni, co děláte s panem Krausem - touto cestou Vám chci poděkovat, byl to opravdu příjemný večer :0)- snad jste to tak cítila i Vy. Mam Vás ráda a fandim Vám! Z Plzně zdraví Katka
  • Poděkování

Děkuji všem za hezký a povzbudivý slova. Těm, kdož se rozhodli bojovat se závislostí přeju hodně síly, trpělivosti, víry, smyslu pro humor a životního nadhledu, těm, kteří se k takovému kroku odhodlávají, hodně odvahy a odhodlání měnit věci, které sužují nás a naše blízké. A všem Boží požehnání a radost ze života na téhle planetě.
  • Re: \

Ještě trochu k tomu, co se týká Jiřího Paroubka. Nikdy jsem u něho na návštěvě nebyla, ale i kdyby, žijeme v demokratické společnosti a to vyžaduje i určitou míru tolerance. Mezi mými přáteli je spousta lidí, kteří chovají obdiv k někomu, kým já opovrhuji nebo si ho nevážím, ale to není důvod k tomu, aby se na našich vztazích něco měnilo. Můžeme o tom debatovat, hádat se a přesvědčovat, ale přišlo by mi ubohé, kdybychom se kvůli tomu přestali stýkat. Naopak tyto různorodé pohledy na svět a život v něm nás pomáhají ochránit od jakéhosi ustrnutí. Alespoň já to tak vidím.
    Víte, paní Marie, já se právě snažím žít a chovat tak, abych mohla věřit sobě samé a moc mi nezáleží na tom, zda mi společnost odpustí nebo nikoliv. Já vlastně ani nevím, kdo je to společnost? Diváci divadel a kin, politici a novináři, moje rodina a přátelé, pracující v naší zemi...? Já se řídím svým svědomím, které je hodně ovlivňováno "Desaterem", jež beru jako svůj morální kodex. Ale moc Vám děkuji za Vaše upřimná slova, budu o nich přemýšlet.
  • Re:

Irenko, napište mi sem svou mailovou adresu, já Vám odpovím. Eva H.
  • díky

Paní Holubová, ve filmu Skřítek jste byla skvělá, skvělá!!!! K tomu aby herečka takhle hrála musí mít za sebou kus života. Děkuji Vám za zážitek. Přeji hodně zdraví a hezký život.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit