Přejít na výpis diskuzí

Eva Holubová

OSOBNOST 31.12.2006 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • otazka

Nevim,nevim....chci se s tim poprat sam,ale nevim jak....Evo..jestli ti tak muzu rikat...pomoz...aspon naznac...dekuju.Lukas.
  • Obdiv paní Evě

Po shlédnutí včerejší 13.komnaty mám taky dnes celý den chuť poslat paní Evě hodně pozdravů a přání všeho nejlepšího do dalšího života. Mám Vás moc ráda jako člověka i jako umělkyni a máte mou hlubokou úctu za Vaše vyznání a Vaši upřímnost. Máte srdce i rozum na pravém místě a tím co děláte, jak se chováte jste krásný příklad pro ostatní. Věřím, že všeho, co si sama přejete, určitě dosáhnete. Máte na to.Vaše obdivovatelka Jarka z Moravy
  • Peru - Indiáni

Zdravím Vás paní Holubová,

oslovil mě jeden člověk, který léta pobýval v Peru a má zájem zachovat určité vědomosti indiánů. Chtěl by realizovat projekt na záchranu vědění těchto lidí. Nadace Inka podporuje vzdělávání dětí v Peru, ale Peru nás má také co učit. Kdyby Vás to nějak zaujalo, tak dejte vědět.
    Hezký den přeje
    Iva Sv.
  • -

Dobrý den paní Evo,je mi 14 let a od deseti let trpím zimními endogenními depresemi.Začali jsme to řešit až loni v prosinci,beru antidepresiva a léčba vypadá úspěšně.Zjistili mi,že mám nejtěžší deprese a že na můj věk je to neobvyklé,viděla jsem vaší 13.komnatu a chci Vám tímto říct,že Vás naprosto chápu.Mně v nejtěžších chvílích pomohla rodina a kamarádky,jsem opravdu ráda,že je mám.Držím Vám i sobě palce!:o)S pozdravem Káťa
  • kacenka_love

libáš jako bůh

jo tak to je hustý jkako *15* *15* *15* *15*
  • Pro Evičku

Evo přeji ti hodně št´ěstí *3*
  • Prosba

Milá paní Holubová,chtěla bych vás moc poprosit o radu.Mám velké problémy s alkoholem a ráda bych zjistila, kde vám pomohli - pokud jste to nezvládla sama. Jste pro mě sinou motivací,ze jste to zvládla. Je mi 37 a mám 6leté dítě a nerada bych o něj přišla. Děkuji za odpověď. Kateřina
    • Re: Prosba

EXISTUJE spolehlivější řešení problémů s alkoholem apod NEŽ lékařská péče!!! *3*
  • Adopce

Dobrý večer.Paní Holubová viděla jsem vás dnes v pořadu Hádej kdo jsem.Mluvila jste tam o adopci indiánských dětí.Měla bych zájem některému z dětí ulehčit život,ale nevím kam se obrátit.Prosím o informace.Děkuji Křečková Eva *4*
    • Re: Adopce

Dobrý den,
      já si zruba taky pamatuji na to jak paní Eva mluvila o chudobě indiánů z Latinské Ameriky. Chtěla bych se jí zeptat na víc informací, protože hodlám těmto dětem taky pomáhat ve větším rozsahu(už mám adoptované dvě děti z Paraguaye). Jinak o tyto adopce se stará katolická Charita v Plzni adopce@dchp.cz
      Moc zdravím paní Evu a kdyby mi napsala byla bych moc ráda
      Blanka
    • Re: Adopce

více o adopci Inků se dozvíte na stránkách http://www.peru.cz/inka/index.html
  • Vyjádření obdivu

Vážená paní Evo, sledovala jsem Vás na Silvestra v pořadu pana Šípa a děkuji jednak za svědectví o tom, že lze vítězit nad závislostí , a také Vám děkuju, že jste i při závěrečném "přípitku" svobodně a radostně mávala rukou bez skleničky...Držím Vám palce, buďte šťastná nejen letos...Jana *4*
  • Jana

Milá paní Evičko,dodatečně k vašim narozeninám vše nejlepší,hodně štěstíčka,zdravíčka a lásky přeje Jana Kozenka Loket

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit