-
Vše nejlepší *3* *3*
-
Pani, Eva Vy ste moja najobľúbenejšia Česká herečka. Veľmi sa mi páči ako ste zahrali Doktor od jezera hrochu , alebo Jak ste krotí krokodýli. Vždy hrajete takú rolu ktorá Vám vždy sadne. Nemám k Vám už slov , lebo by som sa nedopísala. A ešte neberte si tích ktorý Vám píšu blbiny . Veľmi Vás oceňujem . S pozdravom E.M
*1* *2* *15* *3* *14* *4* -
Vše nejlepší k narozeninám hodně štěstí a hlavně hodně zdraví.Zuzka
-
Dobrý den, paní Evo. Moc Vám děkuji za Váš článek v novinách o vaší zkušenosti s boreliózou. Měla jsem ten samý problém. Únava, bolesti kloubů atd. Jsem ráda, že to tedy nebylo v 48 letech stáří, ale že jsem díky Vám odhalila, že mám taky boreliózu.
Přeji hodně zdravíčka a doufám, že nás nečeká další ataka této nemoci. -
Paní Eva Holubová je moje zlatíčko.Je má nejoblibenější herečka.Hraje celou svojí duší. *3* *3* *3*
-
Pěkné setkání
S paní Evou Holubovou jsem měla čest se osobně pozdravit a poznat u příležitosti oslav 60 výročí osvobození na lodi ze které jsme na Vltavě sledovaly slavnostní ohňostroj.Paní Eva mě překvapila svou milou povahou a ochotou nechat se se mnou vyfotit.Je škoda,že jsme si nemohly více popovídat,ale měla tam svoji společnost a já také.Ráda bych ji ale fotky z této akce poslala.Nevím však kam.Prosila bych na ni emailovou adresu,nebo poštovní adresu. Děkuji -
chvalme se!!!
milá paní evo!viděl jsem 13.komnatu.jsem emeritní kořalečník a vím naprosto přesně o čem to je.nyní již 17 let nepiju,tak se chci o tento ,výkon podělit s vámi,přeji vše dobré,hlavně zdraví.jsem ročník 49,aby toho nebylo málo,tak jsem si prokouřil plíce,mám rozedmu a čekám na tr.plic.leč človíček musí žehrat jen na sebe,nicht wahr?všechno je jak býtï má!! držme se, budha nad námi jistě bdí! kdyby jste pár slov vystřelila,velmi bych si toho považoval,leč nelze umělců pruditi,neb času málo jest jim dáno.moc vás tímto zdravím,dědeček hříbeček emíl zub. *3* *4* *3* *9* -
Milá Evo vše nejlepší k narozeninám,hodně zdravý,štěstí a at ještě něco natočíš.
-
Evičko, k těm dnešním PADESÁTINÁM TI přeji všechno nejlepší! *16* *5* *14*
-
blahopřání
Všechno nejlepší,pevné zdraví a hodně hezkých rolí. zlom vaz!! tfuj,tfuj feri