Přejít na výpis diskuzí

Eva Holubová

OSOBNOST 31.12.2006 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nutné!!!

Vážená paní Holubová,jsem kamarádka Miládky D. ,ona je nyní v nemocnici ,ale já jí nemohu telefonovat abych ji podpořila,protože mi ukradli kabelku kde jsem mela její tel číslo na mobil,její pevnou linku samozřejmě znám ale v současné chvíli je k ničemu.Omlouvám se že Vás oslovuji a prosím Vás jenom ji řekněte ať mě prozvoní,ona můj mobil má.Děkuji a omlouvám se že Vás obtěžuji!!!!!S přáním hezkého dne Ivana L.
  • Srdecne diky

Mila pani Evicko, Velmi Vam dekuji za Vase clanky, za Vase filmy a chtela bych Vam poprat krasne a mile chvile v zivote, stravene nejen s rodinou a prateli, ale i pred kamerou ... Velmi dekuji za Vasi otevrenost a preji hodne sily k prekonani ledasjakych zivotnich potizi. Mejte se krasne, Se srdecnym pozdravem, Vase obdivovatelka Jita *3*
  • Pozvánka do lit.kavárny U ČARODĚJEK na slet

Tímto si Vás dovoluji oslovit.Jsem majitelkou literarní kavárny U ČARODĚJEK v ulici Rámová 4,na Praze-1,a pořádám akci 30.4.2006,od 19 hod./SLET VŠECH ČARODĚJU A ČARODĚJEK,JEŽ NEBYLI DOSUD UPÁLENI.TI,KDOŽ SE ZA SVUJ PUVOD NASTYDÍ A PŘIJDOU NÁLEŽITĚ USTREJENI,OBDRŽÍ ČAROVNÝ LEKTVAR NA UVÍTANOU.Ráda bych Vás také pozvala.S pozdravem Šárka Rotreklová.
  • boj s depresí

milá paní evo,přečtěte si knihu faustyna kovalska,nebo život- od ladislava kubička
  • Milá paní Holubová, teď jsem si pustila na internetu 13. komnatu, kde mluvíte o své závislosti na alkoholu a o depresích. Pracuji jako psycholožka a věřím, že spoustě lidem Vaše povídání pomohlo. Mně osobně to, jak jste o svém boji mluvila, hodně dojalo. Sama nevím, jestli bych měla takovou sílu, kdybych se dostala do podobné situace. Držím Vám palce! Jo, a máte krásné a sympatické děti! Zuzana Říhová
  • Nejvíc mě pobavila v Pelíškách v té scéně s tím umělým hadem. Tahle scéna vstoupila do dějin české filmografie. *1* *1*
  • Paní Holubová
    Moc vám blahopřeju k vašim 55.narozeninám a vše nejlepší *3*
  • Mockrát jsem si pouštěla vaší 13 komnatu a musím vám napsat, že jste velmi odvážná a statečná. Není jednoduché si přiznat pravdu ani sama před sebou natož ji vyseknout celému národu. Dostala jsem se také do slepé uličky ale chybí mi zatím odvaha. Jsem také matka dvou dětí a vy jste mi ukázala, že to jde...jít, přiznat se a nést důsledky. Jste pro mě velkým vzorem. Jana
  • prosim o odpoved

Vážená paní Holubová,jestli občas navštěvuje te tyto stránky ozvěte se na můj E-mail.Děkuji Nováková
  • Dobrý den paní Holubová, moc Vás obdivuji jako ostatní, kteří Vám zde svůj obdiv vyjádřili přede mnou. Prosím Vás, moc by mi pomohlo, kdybych se s Vámi mohla spojit na nějaké e-mailové adrese. Chtěla bych pomoci v záležitosti alkoholové závislosti, kterou jste Vy tak bravurně vybojovala. Děkuji
    • Re:

Irenko, napište mi sem svou mailovou adresu, já Vám odpovím. Eva H.
      • Re: Re:

Je to již skoro rok, co jsem napsala na Vás dotaz, pak jsem se párkrát na stránku dostala,ale odpověď jsem nenašla, nicméně po čase jsem vlastně na dotaz pozapomněla, také se situace, zdálo se, lepšila, nicméně, zatím to není zvládnuté zcela.Vaše informace budou i dnes velmi velmi cenné. A děkuji moc za všechny, kterým přinášíte radost a povzbuzení. Přeji vše dobré a těším se na zprávu. A prosím, abyste nemyslela, že jsem si nevážila Vaší odpovědi a nereagovala, to určitě ne, pak jsem spíše po čase opravdu pozapomněla.Děkuji moc.
      • Re: Re:

Evičko, e-mailovou adresu má Irena napsanou hned za jménem. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit