-
Obdivný dopis
Vážená paní Holubová, byla jste na mojí první videokazetě "Pražská pětka" a tu mám stále schovanou. Mohu tedy sledovat, jak umělecky vyzráváte a když vás vidím v titulcích filmů, vím, že to bude podívaná. Přeji Vám moc úspěchů v hraní i u PC. Včerejší vystoupení s panem Šípem mi připadalo, že jsem doma s tím rozdílem, že já tomu mému PC hrozně nadávám a to i sprostě. Bez taháku si k němu netroufnu a vypínám ho několikrát za den, protože se zakousne a nic s ním není. Jenže já začínala s touto technikou v 60 a teď si bez něho nedovedu život představit. Vám přeji moc úspěchů v práci i s dětičkama - čeká Vás teď neradostné údobí - zvané PUBERTA -ve zdraví ho přežijte - je to nemoc!!! A držím Vám palce na zdraví a dobré role. Zdravím Marešová *3* -
Vážená paní Evo, jste jedna z mých neoblíbenějších hereček, Váš humor má smysl a není hloupý. Moc Vás obdivuji, že říkáte vše na rovinu a že jste se poprala se svými problémy, moc Vám fandím. Já, když jsem před třemi roky přišla o syna, myslela jsem, že to nezvládnu, ale člověk musí, peru se s tím každý den, ale chvála bohu, bez alkoholu, i když si dám ráda skleničku, ale vždy, mám-li dobrou náladu.Držte se, moc Vás zdravím a doufám, že Vás někdy potkám, protože tak upřímných lidí je fakt málo, jsou-li nějací. *3*
-
jste dobrá herečka
Milá paní Holubová, moc vám přeju cenu za film Účastníci zájezdu, jste jedna z mála, která si ji opravdu zaslouží. Ať máte stále svůj humor a svůj názor! Věra *5* -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k padesátinám paní Holubová -
Dobra herečka v komediích u nas bezkonkurenční zachrání každou komedii i tu blbou..
-
Vše nejlepčí
Přeji vám vše nejlepší k vašim 50 narozeninám.Užijte si tento den,a hlavně abyste na něj nikdy nezapomněla.Kulatiny jsou totiž nejlepší.Ještě jednou vše nejlepší. *1* -
narozeniny
Milá Evi
Přání k narozeninám,přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4* -
Milé OSLAVENKYNI
Milá,stále veselá a příjemná p.EVO. *3*
K vašim narozeninám Vám od srdce přejeme jen to nejlepší,hodně zdravíčka i štěstíčka *14* K tomu mnoho osobní pohody,optimismu a splnění VŠECH osobních přání...
Stálý úsměv na líci přeje
Zdenek a Maru *3* *4* *1* -
díky
Děkuji vám všem za hezký a povzbuzující slova. Mám z nich radost a dodávají mi sílu.Vaše Eva -
Evin manžel
Slyšela jsem 2 verze. že Evin manžel je Bohumil Klepl a ta druhá byla, že Petr Čtvrtníček..Co je na tom pravdy? děkuji!