-
Peníze nejsou v životě všechno!!!
-
nabídka
Scháněla jste někoho kdo ovládá jazyk kečua,zet je z Bolivie ajazyk ovládá perfektně když tak se ozvěte nashle. -
ALKOHOL
Paní Evo.Sleduji Vás již dlouho.Obdivuji Vás jako herečku a zejména velice silnou osobnost.Mám neskutečné nutkání pozvat Vás na kávu a popovídat si s Vámi.Vím,že máte svou rodinu,své přátele,práci a povinnosti a času jistě málo, ale pokud si na mne uděláte chviličku budu Vám nesmírně vděčná.Jde samozřejmě o alkohol.Respektive - život bez něj.Je mi 37 let, trpím endogenními depresemi a právě prožívám období,kdy jsem zjistila, že pít nemůžu.Neléčím se,jen zkrátka nepiji.Drží mě má senzační rodina.Víte,mám chuť nebo spíš potřebu promluvit s někým,kdo to sám prožil a má stejné pocity.Možná je to velmi nezvyklé až drzé,nevím jak toto pozvání přijmete.Ještě nikdy jsem nikomu známému nepsala a komunikace přes internet není mé hobby.Ale právě jsem dočetla Vaše knížky,které mi dodaly odvahu.Jmenuji se Lenka Švandrlíková,tel.776666847.Pokud Vám to někdy vyjde budu moc ráda.Když ne,nic se neděje,budu čerpat energii z Vás prostř.knih,rozhovorů a medií.Děkuji,a myslím že za všechny z nás "postižených",že o tom veřejně dokážete mluvit a tu vůli a enrgii přenášet.Přeji Vám ať ji máte co nejvíc-hlavně pro sebe-a kde ji čerpat.S úctou Lenka -
jak se jmenovala Eva za svobodna?
-
Adopce Inku
Dobry den pani Evicko. Dnes jsem se z internetu dozvedela o adopci Inku, ktere se taky ucastnite. Ve videu zminujete odkaz na www.stranky, ktere se adopci zabyvaji, ale bohuzel Vam nebylo moc dobre rozumet. Tak Vas chci poprosit, jestli tu muzete napsat odkaz na stranky, ktere se tohoto projektu tykaji. Predem Vam moc dekuji. Mejte se krasne, jste hrozne fajn clovicek! -
-
Re: Adopce Inku
Ahoj, máš pravdu, bylo to špatně rozumět, je to NF Inka, nadační fond, který se tím zabývá, koukni na to, taky jsem to hledala. Ahoj
-
-
Adopce inků
Dobrý den,
více o adopci Inků se dozvíte na stránkách http://www.peru.cz/inka/index.html
přeji hodně štěstí *3* -
Inkove
Milá Evičko,
tímto bych vám jménem celé naší rodiny poděkovat, že nám Inkům pomáháte. Držíme Vám i paní Vilímkové palce. Máte náš obdiv a podporu. -
Skvělá herečka
Evča je dobrá! Mám ji ráda. *3* -
Skvělá herečka
mám jí rád hlavně v komedialních polohách tam se vyrovná i J.Bohdalové
a podle toho co jsem o ní viděl v dokumentech je i velmi dobrý citlivý člověk *4* -
klaus
zda se mi že jste ujela svym vyrokem neměla byste se omluvit karel