Přejít na výpis diskuzí

Eva Holubová

OSOBNOST 31.12.2006 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poděkování

Děkuji všem za hezký a povzbudivý slova. Těm, kdož se rozhodli bojovat se závislostí přeju hodně síly, trpělivosti, víry, smyslu pro humor a životního nadhledu, těm, kteří se k takovému kroku odhodlávají, hodně odvahy a odhodlání měnit věci, které sužují nás a naše blízké. A všem Boží požehnání a radost ze života na téhle planetě.
  • Requiem pro panenku

Mila pani Holubova, jiz asi po ctvrte jsem s chuti shledl film Requiem pro panenku. Predtim jsem Vas vidaval jen v komediich, proto me prekvapilo, ze jste v tomto filmu hrala lesbickou a da se rici sadistickou vychovatelku. Rozhodl jsem se, ze Vam napisi. Byla jste v tomto filmu skvela, podala jste to velmi sugestivne, nevim jak bych vyjadril svuj obdiv. Byla jste fantasticka! Uplne me vzdycky mrazilo, kdyz jste prisla ve filmu do pokoje za Anou Geislerovou a uprela na divky takovy ten strnuly pohled.
    mel bych na Vas jednu prosbu - pokud budete mit cas a chut, muzete mi prosim pekne napsat na email ? Budu vdecen, predem dekuji a zdravim
    Jan Šimek
  • Charita

Milá paní Evo,opět jsem si pustila svůj oblíbený film Pelíšky.Jste prostě úžasná.Mám Vás ráda a přeji Vám hodně sil v tom co děláte pro děti i nás diváky.
    Chtěla bych se Vás zeptat na něco jiného.Ráda bych pracovala jako dobrovolnice v nějaké organizaci,která pomáhá dětem nebo starým lidem.Vy v takové organizaci pracujete a mohla by jste mi poradit kam se obrátit a ,,nabídnout se,,.Děkuji Vám za odpověď.
  • Re-Evin manžel

Není to ani jeden z nich.Manžel paní Holubové je Miroslav Zdeněk.
  • Reakce

Milá Evi, samozřejmě je mi líto, že jsme spolu nikdy nešly ani cvičit na Budějárně ani na powerjogu někde jinde, protože setkání s Tebou, osobou, která ví, co mluví, mě vždy obohatilo. Tak jako článek o Janis Joplin a pobytu v USA, který jsem si právě přečetla. Taky mě dříve Janis fascinovala a také jsem vzhledem ke své osamělosti na některé stránky své osobnosti zapomněla.
    Takže díky za to, že mě ještě někdy něco vrátí tam, kde bych měla být.
    Hezký pobyt na chatě.Jana
  • prosim

Dobry den,pani Holubová,moc Vas obdivuji ve vsech filmech,ktere jsem s Vami videla,mame Vas s rodici moc radi a fandime Vam,velmi byste nas potesila,pokud byste mi napsala na muj mail majinka.hvezdicka@seznam.cz.budu se velmi tesit a dekuji Vam predem,preji mnoho dalsich krasnych roli Irča *4*
  • smekám

Milá paní Evičko,
    dnes sem sledovala pořad pana Šípa a chci Vám vyjádřit svůj obdiv nad Vaší statečností a především otevřeností, kdy jste hovořila o své závislosti. Velice si Vás za to vážím. Chci vám sdělit, že si Vás též vážím jako skvělé a pro mne velmi krásné a oduševnělé herečky.Je sice Silvestr, ale chci Vám říci, že Vás mám moc a moc ráda. M
  • Pozdrav

Pani Evička,
    prajem Vám v roku 2008 veľa zdravia a duševnej pohody, veľa lásky, šťastia a veľa veľa krásnych postáv v divadle aj vo filme.
    Ste vynikajúca ako herečka a zdá sa, že aj ako človek.
    Jana
    *4*
  • Poděkování

Dobrý den, paní Evo,
    mám kamarádku v Praze a jednou jsme se vydaly na Hrad na výstavu Borna. Stála jste ve frontě s Vašimi tehdy asi 11ti letými dětmi a když jste nás uviděla, ihned jste nám začala uvolňovat cestu (jsem na inv. vozíku) dopředu. To se povedlo, ale Vy jste toho nevyužila a stáli jste frontu dál. Vždy, když Vás vidím v TV tak si na to s úsměvem a díky vzpomenu. Přeji Vám vše nejlepší a hodně dalších úspěchů ve Vašem soukromém i pracovním životě. Štefi
  • alkohol

Dobrý den,omlouvám se ale vítám Vaší otevřenost ve spojitosti s problémem alkohol,já osobně s tím mám skoro 20 letý pořád nevyřešený problém s mým bratrem.Viděla jsem Vás v pořadu s Karlem Šípem,ale bohužel jsem nestačila zaznamenat adresu případně nějakou možnost spojení s léčebnou nebo poradnou o které jste mluvila.teď je navíc ohrožen život naší mamky,která s tím trpí nejvíce ani to ho nezastaví aby pití omezil ale je to na dlouhá povídání a já bych mu chtěla pomoc a hlavně pomoc mojí mámě,nezaslouží si umřít kvůli němu.Pokud mě umíte někam nasměřovat budu Vám moc a moc vděčná....přeji Vám krásné chvíle a klid a pohodu ve Vašem bytí i žití....děkuji L.M.
    • Re: alkohol

Odkud jste Lenko? Josef *3*
    • Re: alkohol

EXISTUJE spolehlivější řešení problémů s alkoholem apod., než lékařská péče!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit