-
Nejhezčí
lízal bych její nožicky *14* -
Re: dokonalost
Já mám Ewičku ráda a miluju zoufalé manželky ( nechci ji pomlouvat ani být proti ní ... )ae věř mi že tu dokonalost dělá make-up... *14* taky bych chtěla tak hezky vypadat ... -
Evička
Je fakt super mě se moc líbil ten film s ní JEN PŘES JEJÍ MRTVOLU. Ten byl fakt suprovej. *4* *4* *14* *3* -
Re: Misa
jj máš uplnou pravdu já mám evu ráda ale víc mám ráda vanessu hudgens, nicole scherzinger a hned po nich je eva *14* *14* a po evě je rihanna *14* *14* sou to moe zalatíííškaaaa *14* *14* *14* *14* miluju vás mooooc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Misa
..Eva byla a je muj vzor...akorat ti co ju tady pomlouvaji jsou ubozacky ktery si hraji na hvezdy ale to jenom maskujou svoje nedostatky a taky ze zoufalstvi sem pisou takovy kecy!!!!eva je mila a slava ji rozhodne do hlavy nenalezla! *1*...a to je dobre.... -
Re: Dokonalost!
jj spuhlasim s tebou -
*yes*
MILUJU JÍ......... *14* *14* *14* JE NEJ!!!!!!!!!!!! *14* -
Dokonalost!
Ona je prostě dokonalá a Zoufalé manželky je fakt super seriál *4* -
Eva
Eva je proste luxusni herecka ale kdyby zpivala mno to nwm jak by to vypadalo:) *3* *3* *14* *14* *14* *4* -
dokonalost
Eva je naprosto krásná a dokonalá!!! *14* -
Eva
Ahoj Eva je prostě nej herečka všude je hezká a nosí veci od Versaceho co dodat *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Eva
A ty sis s ní psala? -
Re: kolik?
měří myslím 155cm a váži okolo 40kg *3* -
Re: kolik?
Ahoj, měří 157 cm, a ohledně váhy se názory liší, ale na googlu jsem našla odpově%d 47 kg a pak 44kg..Tak nevím ;) -
kolik?
Ahojky lidiky nevite nekdo kolik ve skutecnosti Evicka vazi a meri?
dekuji za odpoved :-* -
Těhotná????
Nevíte někdo jestli už Evik nečeká rodinu??? Díky za odpověd... *4* -
Evičkkkkkkaaa forewer
nejkrásnější, nejlepčí smích, prostě dokonalá *14* *14* *14* -
Re: Nevíte kolik měří ??
157 centimetrů -
NAROZKY
Všechno nejlepší k narozeninám *4* -
Všechno nej
Evinko, všechno nej nej nej k dnešním nerozeninkám.....Jsi má nej herečka *14* *14*