-
Nejkrásnější
Eva je ta nejkrásnější holka na světě,můj jediný ženský idol,kdybych mohla vypadat jako ona!!! *14* -
-
Re: Nejkrásnější
souhlasim
-
-
Tak tohle je ultratřída;) -
?!
jzthnmhkzfgjhmgmgm je nej herečka ngjhgkjhgmnjhzkimkngdnmhgd2142211,3 23,578564 *5* -
eva je super herecka
eva je velmi velmi krasna sympaticka a talentovana herecka modalka a zena neviem preco jej tu vsetci nadavate no fak to netusim zavidite jej to je jasne no preco?ved je tiez iba clovek ako my len je slavna...... -
eva je suuper
některý lidi fakt nechápu.Dyt Eva je moc hezká .A v zoualkách je super ta role jí sedne.Je to moc talentovaná herečka -
-
Re: eva je suuper
neni!!!!!!
-
-
Je krásnáá
Ahojky lidičky. *14* Eva je opravdu moc hezká *14* je to moje oblíbená herečka a idol...kdo říká o ní hnusné věci jako například tady ta Dana tak jen závidí *5* a závist je fakt hnus...taky jsem četla o barvě vlasů a to že jsou blondýnky hloupé je blbost! nezáleží na barvě vlasů ale na každé osobě *5* -
eva
Eva je rozhodně moc hezká a ty co řikají že ne, tak jsou veelmi zakomplexovaný. a v manželkách má úžasnou roli... *1* -
FEMME FATALE
Tady je tolik závistivých příspěvků, to jsem fakt nečekala. Eva rozhodně ošklivá NENÍ, a kdo říká, že je, tak má asi problém s očima, nebo s osobností. Podle mě je vzorem dokonalosti. Nemá sice tělesné proporce modelky, není od přírody dokonalá krasavice, ale její vzhled odráží to, jak o sebe pořádně pečuje. Tělo vysportované jogou, opečovávané vlasy, rovné bílé zuby a čistá pleť, to potom ani nevadí, že má ty zuby trochu větší, malou postavu a že je hodně snědá. A navíc je velice sympatická, chytrá a obléká se sexy a dokáže působit i velice roztomile. Mám ráda Zoufalky, a Gaby je po Bree moje nejoblíbenější postava *3* -
Ona je super !
Evu Longoriu mám hrozně ráda. Je pěkná jenom škoda, že je tak malá. Kdyby byla vyšší tak by se podle mě víc uchytila v modelingu ! -
Eva
Eva Longoria je skvělá herečka a hezká ženská.... *3*