-
Eva Pilarová a hosté
EVA PILAROVÁ – 50 let na scéně
Hosté: Aleš Brichta, Vojta Dyk, Petr Muk, Matěj Ruppert, petr Vondráček + Lokomotiva, a mnozí další
Ceny vstupenek jsou 690, 590, 490 Kč. Nabízíme Vašim členům slevu 50%, tj. kupte 1 vstupenku a druhou dostanete zdarma.
Tato nabídka se týká koncertů
27.3. Pardubice
29.3. Brno
31.3. Ostrava
Více informaci je v příloze a také na adrese
http://vstupenky.ticket-art .cz/index.php?pg=predstaveni&id=535 6
Vstupenky lze objednávat:
Miroslava Šimková
Tel. 222 897 333
miroslava.simkova@ticket-art.c z -
Léčitel- Eva Pilarová
Myslím, že debaty o tom, jak paní PIlarovou obtěžují všichni co žádají o pomoc je ABSOLUTNĚ HLOUPÁ DISKUZE ! -
Gratulace!!!!!
Gratuluji, jste skvělá.Já - lev -60,děkuji za energii, která z Vás čiší. Vaše maminka vypadá báječně, máte dobré geny. Přeji Vám vše dobré a děkuji :))Eliška *14* -
Eva Pilarová
Píseň " Řekni mi mámo"
Co jsem slyšela už po takové dlouhé době
Jako dcera a matka to hřeje u srdce.
Měla jsem ji moc ráda a mám ještě dodnes.
Paní Evičko moc srdečný pozdrav.
I Vašemu manželovi panu Janovi
Ať se Vám daří! -
Pani Pilarova, dodatocne blahozelam k narodenim. Ste skvela :).
-
paní Pilarová jeste skvělá a odvážná moc se mi líbilo jak jste si zastala při soudní při Martu Kubišovou a jak se nebojíte říct co si myslíte o bezcharakterní a nestoudné Vondráčkové *3*
-
-
Je vidět, že o tom nic nevíte
-
http://www.super.cz/14394-manzel-heleny-vondrackove-se-pustil-do-jeji-kolegyne-pilarove-je-to-prestarla-zpevacka.html
-
-
Paní Pilarová,chci vás moc pozdravit,stoupla jste v mých očích ještě víc po pořadu o vaření,z většiny byla vidět inteligence,o Vás a panu Vanovi jsem nepochybovala,Pavel Vítek překvapil,ale příjemně.Loni jsem vás potkala na posvícení v Břevnově,kam z podkrkonoší jezdím pravidelně k sestřenici,nebýt ostychu,ráda bych vám stiskla ruku,tak to činím tímto alespoň na dálku.Mějte se moc hezky.
-
Paní Evo,
moc Vám obdivuji, že nejste zbabělá a veřejně podporujete naši současnou vládu. Ale opravdu tomu nerozumím. -
Eva Pilarová -Léčitel
Diskuze o tom, jak všichni co žádají Evu o pomoc jí otravují je absolutně HLOUPÁ A NESMYSLNÁ!! Pokud si poslechnete záznam, na www.fenixradio.net, tak tam uslyšíte jak Eva dává do éteru svůj kontakt a naopak všem vzkazuje, ať se na ní klidně obrátí, že jak bude moci tak kontekt dá:-) a na závěr: Eva je natolik plná energie, že nepotřebuje mluvčí :-)
Záznam na: www.fenixradio.net -
Dobry den pani Pilarova!
Chci Vam poblahoprat vsechno nejlepsi k narozeninam a hodne zdravi,obdivuji Vam,jste bravo.S pozdravem Tamara Fruntašu (Moldavie)