Přejít na výpis diskuzí

Eva Pilarová

OSOBNOST 24.2.2008 
43 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý Den Paní Evo. Je To již 40let a stále na naše kamarády vzpomínám.
    Váš jan Zvěřina
  • Dobrý den milá paní Evo,
    na webu Ježíškova vnoučata jsem se dočetla o velkém přání obyvatel domova Brno - Starý Lískovec : chtěli by vidět Vaše vystoupení. Zřejmě nejsou natolik mobilní aby se někam přemístili, finančně by návštěvu koncertu také nezaplatili, ale moc prosím - nenašla byste ve Vašem časovém plánu okénko a až budete v Brně ,tak je třeba jen nezašla pozdravit ? Byl by to pro ně zážitek , na který by vzpomínali zbytek svého života. Přikládám kontakt 547 139 300 , snad je správný- jen jsem ho našla na netu. Samozřejmě pokud Vám to čas, zdraví a plány umožní. Moc děkuje Marie
  • Milá pradávná spolužačko Bojando Fitzpilarová, ve skautské košili od sousoší smutného učitele,
    byl jsem rozhodně nejhorší klavírista, co tě kdy doprovázel. Nicméně, když jsem se sborečkem cvičil doprovod k Písni o Stalinovi, vlídně se k Tobě zatím měl pan učitel Volák. Mně nenáviděl. Eh, byly to skvostný časy našeho mlada. Tvé nádherné Ave tu dodnes doznívá v kostelíčcích. Kdoví, kde je konec Tvé velké kámošky Astridy Corfu, její brácha Petr mi taky chybí. Na Bayerce jsi fajn ladila s kytarou Pepana Kučery, jindy v parku "dolňáku"...
    A můj bratranec Karel Velebný se tehdy dostával s muzikou ven státu pro devizy,
    Milan Pilar v Mnichově sbalil basu, a zmizel, flétnista Konopásek z Juginy přeplaval na kládě do Itálie, Arnet zůstal s bubny v USA. Jen
    Karel se vždycky vrátil domů.
    Evo, byly to moc fajn časy, protože jsme byli puberťáci, držme se,
    Vladimír Tesárek
  • Luky1987

Pilarová jej spev sa mi nepáčil absolútne

• hurvinkovamorticie9

☹ uprimnou soustrast rodině kolegum´´´´´´´´´ at zpiva v nebičku😍😎++++++☻☺☻♥♥♥♦♦

• Paní Evo,
    jistě Vám nebude vadit, když zde dám odkaz na vaše názory.
    Myslím, že by mohlo Vaše fanoušky zajímat.

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Eva-Pilarova-stavkujicim-Jdete-do-haje-200050/diskuse
  • Eva Pilarová

Paní Evu prostě pořád obdivuji.
    Od roku 1962.Je naprosto skvělá.
    Umí všechny žánry.ZPĚVAČKA.
    I když byla nemocná,přála jsem si
    aby se co nejdříve uzdravila.
    Přeji Jí pevné zdraví,štěstí.
  • Eva Pilarová

Buďte Tak Hodní a neotrvujte!
    S nějakýmy prosbamy-léčitelé.
    To je Evy osobní věc.Soukromí.
    Mě tohle osobně štve,jak
    mohou takhle paní Evu Zneužívat:
    Paní Evičko Držte se!
    Srdečný pozdrav.
    • Re: Eva Pilarová

Dobrý den. Mám taky jednu prosbu. Představte si, že by jste taky měla podobný problém, a viděla byste, že se z toho problému někdo dostal. Taky byste chtěla vědět jak. Taky byste se z toho chtěla dostat. Tak tady nemudrujte o zneužívání. Tak buďte tak laskavá, hleďte si svýho. Pokud chcete Pilarce něco vzkzat, vzkažte. Ale neodpovídejte za ni! Je to její věc. Může si to trousit jak chce, a na druhou stranu to taky nemusí říkat nikomu. O tom, jestli jí to obtěžuje se zatím nezmínila. Žvaníte tady akort vy. Tak si možná žvaňtě doma. Tady na to není nikdo zvědavej. Přeju vám, aby vás ta rakovina taky dostihla, vy jedna prašivá houbo!. S pozdravem Tomáš Štolfa
  • Eva Pilarová

Mám k Vám velkou úctu!Jsem posluchačkou
    od svého mládí.Jste skvělá,co Vás stále
    poslouchám.Že budete mít kulatiny 70.let
    vypadáte dobře.I Vaše maminka.
    Moc srdečný pozdrav.
  • Eva Pilarová

Milá paní Evo.
    Srdečně gratuluji k dnešním 70.nám.
    Přeji hodně štěstí,zdraví. *4*
    • Re: Eva Pilarová

Dobrý den, potřebuji velice naléhavě adresu paní Pilarové, neboť je to člověk, který by mi možná radou pomohl zachránit těžce nemocného kamaráda. Moc prosím o kontakt, vidím v tom jedinou naději.

Dominika

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit