-
Děkuji
Děkuji všem pisatelům za čas, který mi věnovali a za milá slova, která mě potěšila.Přeji všem moc a moc lásky a splnění všech snů.
E.V. -
mila Evo
Pani Evicko moc ce mi libi vas film Fontana Pre zuzanu ale nejvic se mi libi 1,2 protoze jsem velka fanynka Pavla Haberi uz jsem vas potkala v suche mate kousek baracek od me babicky doufam ze mi stesti popreje a uvidim vas jeste zatim se mejte pekne moc bich cenila kdybi ste my napsala naschledanou petra *14* -
Eva-nostalgie
Zdravím Vás velice milá Evo.Byla jste mojí platonickou láskou a strašlivě jste se mi líbila:)).Pak se po Vás zavřela mediální voda a já vůbec netušil,co se s Vámi ,děje.Jsem rád,že se Vám daří a možná Vám udělá radost,že ještě dnes když Vás spatřím v TV,tak mě to tak nějak zalochtá u srdce.Přeji Vám v životě jen to nej.Petr *14* -
Re: Evička
Ano, Evička je velmi krásná žena a její dvě dcerušky jsou také překrásné, úplné maminčiny kopie. Jsou moc krásná rodina, a to i lidsky. *4* -
mila pani Evo
Jen jsem Vam chtela rict... teda nevim, jestli si to prectete... ale kdysi davno na gymplu... cca 10 let jsme v kine na Suzanne byli se skolou... takze se v CR tento film promital... ale asi ne moc vyrazne... ale za to me velmi vyrazne oslovil... jeden z mala filmu, ktere jsem videla jednou a v hlave mi zustaly nesmazatelne vzpominky :) a taky s Vami musim souhlasit v tom, ze empatie spojuje psychology i herce... onehda jsem nad tim take premyslela... tak prijemne si uzivejte maminkovstvi *3* -
Petr
ale je škoda že se tak trochu..zahrabala na slovensku od fontány 3 se po ní slehla zem a to je škoda zatím! není stará měla by filmovat! *4* -
Re: Milá Evičko.
Nejkrásnější česká herečka a také asi jako jediná - majitelka doktorátu. *14* *14* *14* -
Evička
nÁDHERNÁ INTELIGENTNÍ ŽENA. -
Milá Evičko.
Divím se,že jsem první,kdo vám píše.Pocházím nedaleko od vašeho bývalého bydliště a to z Frýdku Místku.
Je mi 42 let a právě včera,po více než dvaceti letech, jsem si opět připoměl své mládí,když jsem tehdy strašně zamilovaný chodil do kina na film Fontána pro Zuzanu.Mimochodem ta slečna,se kterou jsme na vás do kina chodili a lietali sme u písniček Vaša Patejdla, je dodnes moji milovanou manželkou a právě s ní jsme se znovu na ten nádherný film dívali.Obdivujeme vás oba a moc litujeme,že jste zanevřela na herectví a už vás moc nebylo vidět.
Proto a právě proto jsme vám chtěli popřát hodně,hodně štěstí v osobním životě a přejeme vám ještě desítky fugujicích fontán pro vás,protože nás hladíte po dušičce,ani o tom nevíte.
Srdečný pozdrav posíláme taky vašemu manželovi Dušanovi Rapošovi.
*14*