-
Slušná herečka ..ale je to Píčuska s velkým "P"
sorry ale nemám ráda holky co se fotěj polonahý !! :// -
Herecke Evan Rachel Wood preji jen to nejlepsi, libila se mi /jako holka i jako herecka/ ve filmu Wrestler. Doufam, ze si bude vybirat kvalitni filmy do budoucnosti, s laskou fanousek Diwa Swina
-
Přřeju jí štěstí, je superr herrečka... a to, že tady pomlouváte její parrtnery... je snad její věc, s kým bude, ne? Já ji obdivuju spíš jako herrečku, než jako holku.
-
Vše nej "Tracy" *15*
-
vše nejky k narozkám, protože já je mám taky *2*
-
ds
je to moja platonicka laska :( -
oh
:DD ve trinatce vypadala tak na 14 to uplne cumim...:DD ze uz ji je 23 let..:DD -
-
Re: oh
jo aha on ten film byl natoceny 2003 jaze 2009 tak nic...:DDDD
-
-
Tracy
Je to strašně talentovaná herečka. Strašně ji obdivuju za perfektně zahranou roli ve filmu "Thirteen" . Ale nemůžu si pomoct, furt mi Tracy strašně připomíná :) -
Evan a MM
proboha mohl by se tady někdo nad tím povznést? Evan je jedna z nejtalentovanějších hereček (v každém filmu je naprosto jiná vystihuje naprosto každou swou roli a neopakuje repliky,které wětšina herců dělá ve většině svých filmů) co se týká zvráceného MM at to každý bere jakoli dokázal pomalu nemožné ikdyž jeho reprezentace masochystického a arogantního šílence je jakoli odpudiwá pro mnoho normálních tworů na jednu stránku úplně chápu proč s ním Evan byla má neuvěřitelné charisma( spíše pro lidi kteří to berou jinak než ti normální) dokázal něco co před ním si prakticky nikdo neodwážil a jeho hudba a fylozofie je něco úžasného jeho zwrácená upřimnost dostáwá lidi,kteří se na to dokáží podíwat i z jiného úhlu než na nějakého networa.. -
True Blood
Hele, nehrála ona náhodou tu upíří královnu v true blood?? *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: True Blood
jo hrála :D -
Re: True Blood
jj ;)
-