-
Farna
V poslední době neumí zpívat naživo... chování a vystupování je ještě horší, měla by se nad sebou zamyslet!!! -
-
Milá zlatá.. Zpívám naživo! Chovám je hold jako puberťačka.. le takovej je život! :-) Ewa Farna
-
Re: Farna
to ty by si sa mala nad sebou zamyslieť spieva stále lepšie a lepšie -
-
Re: Re: Farna
Bych řekla hůř a hůř... viz. koncert na české televizi pro linku bezpečí... nešlo jí absolutně rozumnět a ten zpěv... bez komentáře, v některých fází až falešný! -
-
Si normální? poslechni si sebe!! *16* *3* *3*
-
Re: Re: Re: Farna
to teda nemá ewa fará zpívá úžasně přece ji nebudeš urážet v dyskuzi o ní ne ? zamysli se nad sebou jo? *8* -
hej ty si snad hluchá nebo co ewa farná spívá úžasně takový řeči *16* ty jsi vážně hnusná *10* -
čoo? veď to bolo krásne zaspievané, a spievala tak tichšie preto lebo bola chorá, neviem či ste boli hluchý alebo čo, a dala do toho niečo nové, preboha veď by to bolo nudné keby spieva pesničky stále tak isto -
-
Re: Re: Re: Re: Farna
ahoj evičko jakto ze mi vůbec nepises pres facebook
-
-
-
-
-
KONCERT
s kámoškama jsem byla na jejim koncertě tady v berouně na plzeňce a bylo to úpe peckový....:)njn ewa ta je skvělá -
..
newm proc ale ten jeji marcus uz me trochu stve jak ji podvadi chudak Ewa -
ewaaa
Ewa vyhrala cenu v kategórií speváčka roka v slovenskej hudobnej televízií musiq1 -
???
ahoi, chtěla bych se jen zeptat jestli někdo nevíte, jestli si Ewa nechala vlasy prodloužit nebo jestli jí tak rychle narostli sami....Ewa mi nevadí, fanoušek nejsem ale jenom mě to zajímá *4* -
-
Ahoj Ano mám vlasy prodloužené.. :-) S pozdravem Ewa Farna.. :-)
-
Re: ???
sú to jej prirodzené vlasy :=)
-
-
VOTE
http://ema.mtv.cz/hlasovani
hlasuj te každý deň za ewu v dôležitej nominácii na ema mtv awards, ak vyhrá dostane sa do Madridu na odovzdávanie popri iných svetovo známych hviezdach, preto prosím hlasujte každý deň-možno poslať až 100 hlasov nie viac! *14* -
v 17 už má všechno za sebou...
...stará mladá !! *8* -
-
Re: v 17 už má všechno za sebou...
Než příště něco kecneš rozmysli se *13* -
-
Re: Re: v 17 už má všechno za sebou...
ne za svými názory si stojím !! *15* -
-
Re: Re: Re: v 17 už má všechno za sebou...
nechapu tvuj hloupej nazor,mas asi nejakou depku,ewa teprve zacina
-
-
-
-
Twilka
Twilkapage.blog.cz -
Ukradený song
Hanah Montana ukradla Evě písničku, všichni ji znali od Evi :) naštěstí. *1* *1* -
-
Re: Ukradený song
Ale no jooooo *1* -
Re: Ukradený song
Jakou písničku ? *16* -
-
Re: Re: Ukradený song
To by me vazne zajimalo jakou .. uz jsemo tom slysela .. ale vazne nwm co tim myslite *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Ukradený song
ta písnička se jmenuje Kiss it goodbay, a od ewy to je Kdo víc dá.....je to fakt úplně stejný :)
-
-
-
-
díky
ahojíky všem dííky za přání a mam vás ráda nej koncert byl cca v kralovicích a tygřík od jedné slečny(H:P:) byl nej ze všech pliřáků *14* -
-
Re:koncert
ahoj ewo jsi to opravdu ty??tvuj koncert v brne byl suprovej kdy budes mit zase koncert v brne-??? *3* -
Re: díky
ahoj chci zpívat ale nevím jestli mám talent tak jestli si opravdu eva odpověz pls
-