-
:D xXxXxXx :D
Ahojky, hele nezajdem nekdy ven?? *1* bydlime od sebe celkem kousek.... *14* ja vim ze mozna ani neodpovis, ale neva... *1* -
ÁÁÁ
No lidi včera ten koncert ..... nádhera *14* *4* *1* *14* -
mtr
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* seš suprováá http://www.youtube.com/watch?v=QI-7Yxrfo1A -
....
všimly jste si že ewa byla dřiv takova tlustši a ted je uz zase takova stihla jako kdyz byla mensi ona s toho asi vyrostla *15* -
-
Re: ....
jo jo ale ted uz zase byla takova docela oplácaná :D -
Re: ....
kdo by si toho nevsimnul *14* -
-
Re: Re: ....
*1* *14* *15*
-
-
-
jsi nej
ahoj ewi,JSEM RIDIC KAMIONU STRASNE RAD POSLOUCHAM TVOJI HUDBU JE KRASNA A UPRIMA,MAM VSECKY CD I DVD,TESIM SE NA DALSI ELPICKO;JSI JEDNICKA TVUJ OBROVSKY FANOUSEK SKIPY,PISU OD KAMARADKY NEMAM INTERNET;PA A MAM TE MOC RAD -
Prosvicka
Ahoj Ewa,volam sa Janka,a som zo SR,spolu zo sestriu ta strasne zboznujem ale na ziadny koncert sa asi endostaneme,Prosimta nezaslala by si nam fotku s podpisom aspon?:)ak by sa dalo:)strasne by sme sa potesili:) nasa adresa:)stara tura,jiraskova 165/2,916 01 slovensko,...dakujeme.a prajeme este veeelaaa uspechov,ktore uz teraz narastaju:)maj sa peknee:) -
-
Ahoj Janko je mi líto... Ale to nejde... Moc zařizování já mám příliš málo času.. Tak ti dám alespoň facebook... http://www.facebook.com/profile.php?id=100002969681880 Pa Ewa farna *4*
-
Re: Prosvicka
Noo,myslím,že ti Ewča nepošle autogram,ale nedávno měla autogramkádu tu v Čr na Svoboďáku v Brně,v obchodě Tell Weijl tak bych ti mohla podppis okopírovat a poslat poštou,bereš?Káč :):);) *3*
-
-
Prosím Ewičko
Prosím ewičko,
Byla bych ráda kdybys mi poslala tvoji fotku s tvým podpisem sbíram podpisy různých zpěváku a ráda bych tě měla mezi nimi.
Moc tě o to prosím má adresa je
Monika Knagová
K jezeru 1
Ostrava 700 30
Děkuju *1* -
-
Ahoj Mončo už posílám.. :-)
-
-
Super
jsem Ewina nej faninka *4* *14* *3* *9* *3* *14* -
-
Re: Super
ahoj ja moc s internetm neumim poslal jsem usmevavy smajliky akorat blbe o radek niz da se to nejak napravit -
*4* *3* -
Jen tak zběžně jsem si přečetl názor na
Evu Farnou,nemám ponětí kdo s žen jí hodnotí její zarostlé ruce.Pro muže je to
ba naopak hezké,přirozené a projev ženkosti,snad jí ta pani nechce doporučit
oholení-depolaci, né jen rukou,ale i nej-
int.místě,proboho jen to né!! Ta pani musela sníst bláznovi mmozek,nebo pelichá,proč chtějí zasahohovat do přirozenosti,ochlupení patří k člověku!!
Jednou jsem mněl pěknou dívku,dělali jsme oba vše proto aby došlo k pohl.uspokojení,nedošlo jelikož dívka oholila ochlupení,s dětma nesouložím!!! -
-
Re: Re: Super
pre boha ... myslim si že taketo veci do tohto chatu napatria. Už keď zastať sa ohladne tých chlpkov na rukách to beriem, ale to druhe ... -
Re: Re: Super
ty smajliky patri o radek vys,omlouvam se
-
-
-
HLASUJTE
http://kultura.idnes.cz/ankety.asp? id=A20101105_jaz_927&chyba=kod
h lasujte v ankete za Ewu, kto by mal vyhrať slavika :=) -
sgs
ona je pro maly -
-
Re: sgs
hele neříkoj o ni že je pro malý bestak ji vůbec neposloucháš kdybys slišela všechny její písně jistě bysi změnila názor *9* -
-
Nauč se psat
-
-
Re: sgs
spiš ty jsi malá podle toho jména ne? tak to bys ji mela zacit poslouchat *13* *8* *3* *7* *1*
-