-
Nový klip
Se na to kuknu! *3* -
Maska Official videoclip
Ewa má nový videoklip! A opravu stojí za to.. *4*
http://www.youtube.com/watch?v=F4 cs8lNIYlA&feature=related -
"Bubenice"
No k tomu "umí hrát na bicí", silně pochybuju, že umí hrát z not a že má nějakou vymakanou techniku. Předpokládam, že jí učili a učí bubeníci z kapely a ona sama, takže si nemyslete, že je to nějaká bubenická bohyně *13* . To, že vám párkrát něco bouchne hned neznamená, že na to umí hrát. Umět hrát na nástroj je mnohem obláhlejší pojem, než se zdá. Tady je to spíš: hraje na bicí. -
Miley nebo Ewa?
Nevím, proč se tady bavíte o tom, kdo je lepší. Jestli Miley Cyrus nebo Ewa Farna. Každá z nich je známá, ale někde jinde. Pro někoho je lepší Miley, pro někoho zase Ewa. Ale kdyby tyhle Vaše "názory" slyšely holky (Miley a Ewa), asi by se jim to moc nelíbilo, jak se tady o ně "přetlačujete". Miley Cyrus je krásná, oblíbená, milá, slavná ale žije v Americe. Ewa je krásná, oblíbená, milá, slavná, ale žije v Evropě. Už to chápete? Obě jsou prostě dobrý :)
Miley toho má za sebou víc, protože je starší. Počkete za pár let, třeba Ewa bude stejně úspěšná jako Miley po celém světě :)
Vždyť se zná i s Jonas Brothers a Demi Lovato ;-) -
Nový videoklip
Ewa Farna momentálně natáčí videoklip k písni MASKA. -
že
prý v Polsku říkají fanouškům Ewy Farné -Farnoholici? -
-
Re: že
*1* *1*
-
-
..
nejlepsi je podle me ticho ale to polsky *14* -
-
Re: ..
je i česky *5* -
Re: ..
Souhlasím!!!
-
-
LA LA LAJ
Jaká se vám nejvíc líbí písnička od EWy? Mě la la laj a z posledního alba Břehy ve tmách *14* *1* -
-
Re: LA LA LAJ
Mně se líbí většinou všecky. Hlavně povedené je její poslední CD. Z druhého se mi líbí Ticho a pak taky Boží mlejny.
-
-
kdo z koho
Kdo myslíte že je lepši Miley Cyrus nebo Ewa Farná? -
-
Re: kdo z koho
podle mě rozhodně Ewa =D ae Miley je také dobrá =D obě jsou fajn =D -
ewa farna je lepší ale mě se moc nezamlouva ani jedna no.. -
miley je rozhodne lepsi za 1.ma lepsi songy
2.je vic energicka
3.miley je heci -
-
no to teda vubec nesouhlasim a uz vubec ne s timze je miley energictejsi .... bylas vubec nekdy na ewinym koncerte??? ja jo a to bys koukala kolik mela energie ja kdybych delala to co ona tak bych se tyden nezvedla a miley neni hezci a songi ma ewa na 100% lepší *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
Re: Re: kdo z koho
Ty taky nejsi nic moc natož nejlepší . Proč to takto hrotit. -
Re:Imiley cyrus
miley cyrus ma mozna taky hezke pisne ale neznamena ze je lepsi nez ewa miley na kncertech dela eroticky pohyby *5* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: kdo z koho
Obě dvě jsou fajn a neprovokuj nebo se z téhle diskuze za chvíli stane hádárna *1* Já je mám obě dvě stejně ráda! -
-
Re: Re: Re: Re: kdo z koho
mila neznama souhlasim s tebou že stej diskuze bude hadarna a peklo..... jupi- eva farna užasna ☺♥☺♥♥ *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: kdo z koho
já mám raději miley..ale každého názor..a přesne neprovokuj..bo tyto otázky a odpovedi proc jsou trapný..
-
-
-
-
Na 100 procent Ewa...A proč se ptáš jako??? -
-
Pro mě je lepší bezkonkurenčně Ewa!!!! -
-
Re: Re: Re: kdo z koho
pro me na 100% miley..do dneška jsem mla na ewu nejhorší názor..ale její písně jsem mela vzdy ráda..jen její osobu ne!..ale stacil jeden rozhovor na stream a myslím si ze je v poho..xDD
-
-
-
-
Nojo
ewička je nej *14*