-
Nový videoklip
Ewa Farna momentálně natáčí videoklip k písni MASKA. -
že
prý v Polsku říkají fanouškům Ewy Farné -Farnoholici? -
-
Re: že
*1* *1*
-
-
..
nejlepsi je podle me ticho ale to polsky *14* -
-
Re: ..
je i česky *5* -
Re: ..
Souhlasím!!!
-
-
LA LA LAJ
Jaká se vám nejvíc líbí písnička od EWy? Mě la la laj a z posledního alba Břehy ve tmách *14* *1* -
-
Re: LA LA LAJ
Mně se líbí většinou všecky. Hlavně povedené je její poslední CD. Z druhého se mi líbí Ticho a pak taky Boží mlejny.
-
-
kdo z koho
Kdo myslíte že je lepši Miley Cyrus nebo Ewa Farná? -
-
Re: kdo z koho
podle mě rozhodně Ewa =D ae Miley je také dobrá =D obě jsou fajn =D -
ewa farna je lepší ale mě se moc nezamlouva ani jedna no.. -
miley je rozhodne lepsi za 1.ma lepsi songy
2.je vic energicka
3.miley je heci -
-
no to teda vubec nesouhlasim a uz vubec ne s timze je miley energictejsi .... bylas vubec nekdy na ewinym koncerte??? ja jo a to bys koukala kolik mela energie ja kdybych delala to co ona tak bych se tyden nezvedla a miley neni hezci a songi ma ewa na 100% lepší *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
Re: Re: kdo z koho
Ty taky nejsi nic moc natož nejlepší . Proč to takto hrotit. -
Re:Imiley cyrus
miley cyrus ma mozna taky hezke pisne ale neznamena ze je lepsi nez ewa miley na kncertech dela eroticky pohyby *5* *15* *14* -
-
Re: Re: Re: kdo z koho
Obě dvě jsou fajn a neprovokuj nebo se z téhle diskuze za chvíli stane hádárna *1* Já je mám obě dvě stejně ráda! -
-
Re: Re: Re: Re: kdo z koho
mila neznama souhlasim s tebou že stej diskuze bude hadarna a peklo..... jupi- eva farna užasna ☺♥☺♥♥ *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: kdo z koho
já mám raději miley..ale každého názor..a přesne neprovokuj..bo tyto otázky a odpovedi proc jsou trapný..
-
-
-
-
Na 100 procent Ewa...A proč se ptáš jako??? -
-
Pro mě je lepší bezkonkurenčně Ewa!!!! -
-
Re: Re: Re: kdo z koho
pro me na 100% miley..do dneška jsem mla na ewu nejhorší názor..ale její písně jsem mela vzdy ráda..jen její osobu ne!..ale stacil jeden rozhovor na stream a myslím si ze je v poho..xDD
-
-
-
-
Nojo
ewička je nej *14* -
ahojky její skype nemám,ale našla jsem její profil na Lide.cz je to:farnaewicka-hvezdicka *3*,myslí,že to stojí za to jí napsat protože já jí napsala a odpověděla *3* -
-
Re: Profil
prosím jak že má být ten její profil na lidech.cz?? já to zkoušela ae nešlo to...neudělala si tam třeba nějakou chybičku? díkky *1* -
-
Re: Re: Profil
já ho našla ale druhý den už tam nebyl.... *9* -
-
Re: Re: Re: Profil
Prosímvás Ewa NEMÁ profil na lidech má pouze facebook!!!!.... *1*
-
-
-
-
skyoe
Nemáte na ni někdo skype? -
-
Re: skyoe
jo mám ale nedám ti ho mám skype i na miely cyrus -
-
Re: Re: skyoe
ha tak to pěkně kecáš :)) :)) :)) .... tak at ted mi budeš nadávat :) ptž jsem tě odhalila :)) :))
-
-
-
výslovnost
E.F. je jediná zpěvačka na naší scéně, které NENÍ ROZUMĚT ANI SLOVO, nemá vůbec procvičenou výslovnost, není poznat o čem vůbec zpívá. *10* -
-
Re: výslovnost
tys ji nikdy neslysela tak drz......
a jdi do..........
JASNY *14* -
Re: výslovnost
j to je fakt že ji občas není rozumět, ae zpívá krásně, tak proč si ji neposlechnout :) navíc je to polka, tak pro ní čeština třeba není tak jednoduchá :) je super :) -
-
Re: Re: výslovnost
mně se zdá že to zasejc tak hrozný neni...a vůbec od kdy žije v Čechách??Od narození?? -
-
Re: Re: Re: výslovnost
česky mluví normálně - poslechněte si nějakej její rozhovor. bydlí tu od narození asi proto že se tu už narodila. vyslovuje dobře. pokud jsi jí nerozumněl, pravděpodobně si měl špatnou kvalitu zvuku, nebo do toho kapela moc bušila, hodně záleží na ozvučení. -
-
Re: Re: Re: Re: výslovnost
pak tedy není co řešit
-
-
-
-
-
EWIČKA
Nemáte někdo plakáty nebo obrázky s Ewou? Dám vám za to nějakou vaši oblíbenou osůbku :) písněte kdyžtak vzkazík :) *14*