-
3aty na Českém slavíkovi
Ty její šaty na Slavíkovi byly totálně senzační. Je skvělý že má svůj styl a že je vždycky oháknutá podle poslední módy, ta sukně byla fakt bomba.. *3* jen tak dál Ewi.. *5* -
PODVOD!
Tak si poslechněte největší hit naší Ewy:
http://www.youtube.com/watch? v=MFhu57b5vgc -
-
Re: PODVOD!
zlý odkaz,, čo to bolo?:D
-
-
Ewa v Hotmusic.cz
Ahoj! Posílám link na hitparádu Hotmusic.cz, kde je klip Toužím!
http://www.hotmusic.cz/online-you tube-video-filmy-serialy-klipy.php? ihit=18
Ewa by potřebovala trochu podpořit Aneta, Kabáti a ostatní nás drtí :-(
Romča -
New klip
Ewa natočila nový videoklip!! Je k písni Ty jsi král
http://www.youtube.com/watch ?v=xsjVmBDhsSE
*4* -
..
ahoj chtela bych zeptat jestli nekdo nevi kolik si pisnicek slozila ewa sama (CD virtuální) -
-
Re: ..
Texty napsala k 5 písničkám, a k jedné (Déšt) složila i hudbu. -
-
Re: Re: ..
a nevis jak se tech 5 jmenuje? -
-
Re: Re: Re: ..
Kvůli tobě se podívám.....
Toužím (samozřejmě), Maska, Soulad smyslů, Obrazová víla, a Déšt teda text i hudba. Jen tak mimochodem já si myslím že ty písně ke kterým složila texty Ewa jsou nejlepší, všechny co napsala jsou skvělý. Třeba takovej Půlměsíc má blbej text (můj názor).. doufám že na dalších deskách si jich složí sama víc..
*3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Pulmesic- ma najkrajsi text zo vsetkych piesni na cd!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
tyjo tak já si naopak myslím že půlměsíc má nejhorší text.. *1* mě to přijde jako úplný kraviny co tam zpívá - "zastav se stůj - jsi židle já stůl, i když věříš v jeden malý kříž" to mě přijde fakt jako krávoviny.. jsi židle já stůl..myslím že jsou nejelpší ty co si složila sama - Maska je skvělá, Toužím samozřejmě, pak Soulad smyslů.. a nej je stejně ta poslední - déšt..složila to krásně o těch dětech z chudých zemí plných nemocí a hladu.. *4* a Virtuální se taky povedlo
-
-
Re: Re: Re: Re: ..
diky -
-
ewa frna
hojki vanes jak se mas *7* *16* *8* *8* *15* *5* *4* *5* *13* *9* *3* *14* *4* *10* *14* *5* *9* *3* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
3. česká slavice
Blahopřeji ke 3. Českému Slavíkovi.. *4* -
-
Re: 3. česká slavice
gratuluju ti jsem moc ráda že jses umístila ale ty šatzy byly strašné,tak a ted mi začněte nadávat -
-
Re: Re: 3. česká slavice
jj ty šaty... to bych sebe teda nevzala... Ae od pasu nahoru ¨jí to moc slušelo, ae dole ten střih, mno bléé... Taky na konci divně mávala s mikrofonem..Ae jinak se fajn, mám jí ráda :) -
Re: Re: 3. česká slavice
to jo a navíc byla asi nějaká nachlazená,jak zpívala -
-
Re: Re: Re: 3. česká slavice
ale není divu,při tom počasí a chřipkové epidemii
-
-
-
-
kultura.idnes.cz
můžete hlasovat o nejlepší zpěvačku,je tam i Ewča *3* *4* -
AB
NEZNÁTE NĚKDO MAIL NA EWU FARNOU PLS? *9* -
-
Re: AB
mám dojem že je to Ewa.Farna1993@email.cz... Ae samozdřejmě že to pravá Ewa není... To fak jako ne :) Ae pravá Ewa je na facebooku (hudebník Ewa Farna) -
opravdu nekuji ze ma mate tak radi diky za vasi dodporu diky vsem vase lalalalaj farna -
-
Re: Re: AB
jsi naivní ses za ní vydávat *16*
-
-
Jasně Ewa Farna všem veřejně rozdává svůj email.. bože to je naivní.. *1*
-
-
ff
Miley Cyrus i Ewa Farna nejsou nejake zpevacky,ale mam radsi Ewu -
ne nejsem
ne lezbicka nejsem LIBI SE MI KLUCI KTERI ZE SEBE NEDELAJI NEMYSLENY FRAJIRKY A PREDVADI SE TO ME UPLNE DORAZI dekuji za vase prisopevky ste fajn lidicky!!! *14*