-
Deska
Ewina deska Virtuální vyšla 26.10.2009. -
Vítěz
Ewa vyhrála slovenské Musiq1 Awards v kategorii Zpěvačka!!!! Více najdete na www.musiq1.tv. Gratulujeme!
(nejde mi to psát do novinek - můžete to tma někdo napsat..) -
-
neznámá
nevíte jest-li Má Ewa profil na lidech *7* *7* *7* *7* mám ji mocccccc rádddddddaaaaaa *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: neznámá
pár jich tam najdes ale to sou jenom ty ktery se za ni vydavaj
-
-
-
Info
Ewa Farna vydává kalendář 2010!!!
A kdo chce hlasujte pro ni v anketě Matoni Český salvík 2009!! *4* -
Smazáno
Zdravím. Opět se někdo nudí, tak pro info mohli byste si ušetřit čas a začít se tady bavit o něčem inteligentním, a ne o tom jeslti je Ewička "muck" a Ashlewy "bléééé". Toto číst to jsou jak příspěvky z mateřský školky. Jinak všechny příspěvky který budou označený za nehvodný se smažou. Je mi líto...se podle toho zařidte.. zdravím -
-
Re: Smazáno
mate pravdu slušnost je
1. mistě. taky ............nepsat o inejch celebritach jsem k diskuzich . .tady jedině o ewě farne.žadne uražky jeden nadruheho, aj na Ewu Farnu........... a žadna zavist a žarlivost *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13* *13* *13* *13* *5* *5* *16* *16* -
Re: Smazáno
To mi potom dej korunku, já Ti ukážu, které příspěvky jsou vhodné a nevhodné. *5*
-
-
Ewa v T-music chart
HLASUJTE všichni pro EWU FARNOU v hitparádě T-MUSIC CHART s jejím novým klipem TOUŽÍM!!! Na www.t-music.cz -
spodní prádlo
co? spodní prádlo? -
-
Re: spodní prádlo
Ano, a nauč se reagovat. *3*
-
-
ahooooojjjjjjjjjjkkkkkkkyyyyy
aHOJKY PROSIMTĚ NECHOD TADY S MICHAELEM JACKSONEM protože jsem jeho fanynka a tady je diskuze o ewě nic ve zlým!
no jinak jak se má ewička? -
-
Re: ahooooojjjjjjjjjjkkkkkkkyyyyy
Ted tě nehcápu *9* *9* *15*
-
-
Ahoooj
Ahoooooooooooooooooooj všichni ewicka je dobrá zpevacka,nemáte někdo její email ne lide.cz bo neco jinyho?? -
Kdo se vám líbí jako celebrita více?
Ewa nebo Ashley Tisdale -
-
Re: Kdo se vám líbí jako celebrita více?
když to chceš vedet..ani jedna.. *5*
-
-
Plakát
V Blest TV, je velký a nádherný plakát Ewy...!