Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1659 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

ahojky její skype nemám,ale našla jsem její profil na Lide.cz je to:farnaewicka-hvezdicka *3*,myslí,že to stojí za to jí napsat protože já jí napsala a odpověděla *3*
    • i.love.green.day

Re: Profil

prosím jak že má být ten její profil na lidech.cz?? já to zkoušela ae nešlo to...neudělala si tam třeba nějakou chybičku? díkky *1*
      • acdz24

Re: Re: Profil

já ho našla ale druhý den už tam nebyl.... *9*
        • jita.18

Re: Re: Re: Profil

Prosímvás Ewa NEMÁ profil na lidech má pouze facebook!!!!.... *1*
  • skyoe

Nemáte na ni někdo skype?
    • Re: skyoe

jo mám ale nedám ti ho mám skype i na miely cyrus
      • Re: Re: skyoe

ha tak to pěkně kecáš :)) :)) :)) .... tak at ted mi budeš nadávat :) ptž jsem tě odhalila :)) :))
  • výslovnost

E.F. je jediná zpěvačka na naší scéně, které NENÍ ROZUMĚT ANI SLOVO, nemá vůbec procvičenou výslovnost, není poznat o čem vůbec zpívá. *10*
    • Re: výslovnost

tys ji nikdy neslysela tak drz......
      a jdi do..........

JASNY *14*
    • i.love.green.day

Re: výslovnost

j to je fakt že ji občas není rozumět, ae zpívá krásně, tak proč si ji neposlechnout :) navíc je to polka, tak pro ní čeština třeba není tak jednoduchá :) je super :)
      • Re: Re: výslovnost

mně se zdá že to zasejc tak hrozný neni...a vůbec od kdy žije v Čechách??Od narození??
        • wendy92

Re: Re: Re: výslovnost

česky mluví normálně - poslechněte si nějakej její rozhovor. bydlí tu od narození asi proto že se tu už narodila. vyslovuje dobře. pokud jsi jí nerozumněl, pravděpodobně si měl špatnou kvalitu zvuku, nebo do toho kapela moc bušila, hodně záleží na ozvučení.
          • Re: Re: Re: Re: výslovnost

pak tedy není co řešit
  • i.love.green.day

EWIČKA

Nemáte někdo plakáty nebo obrázky s Ewou? Dám vám za to nějakou vaši oblíbenou osůbku :) písněte kdyžtak vzkazík :) *14*
  • i.love.green.day

Fotky Ewy

nemáte někdo pls fotky Ewy z 29.1.2010 z HAvlíčkova Brodu? POkud ano, tak mi je pošlete na i.love.green.day@seznam.cz, a já vám za to pošlu nahrávky:) Děkuji moc :)
  • wendy92

Hlasujte

Ewa nominovoná na Hudební ceny Očka!
    Ewa se objevila mezi nominovanými zpěvačkami na ceny Óčka. Můžete jí podpořit zasíláním hlasů v podobě HCO 5 na číslo 9001109. Hlasování končí 31.ledna 2010. Vyhlášení proběhne 25. února v pražské Incheba Aréně.
  • ahoj

ahojte fanusici ewi farnej nemate niejake videa videoklipov na poslenie na mail lebo mne sa neda nikde stiahnut budem rad vdaka pekne mail 000mi000@azet.sk vdaka pekne *3*
  • wendy92

Ewa

Je drsný jak když před několika lety Ewa nazpívala Měls mě vůbc rád.. všichni se chytali za hlavu a šíleli co to je proboha za malou holku a co to zpívá za kraviny, do půl roku o ní ani neuslyšíte.. a už uběhly 3 roky a je to dvojnásobná bronzová slavice, to je neuvěřitelný.. je čímdál úspěšnější a troufám si tvrdit, že za pár let ve slavíkovi předběhne Lucii Vondráčkovou.. i Karel Gott řekl že se mu velmi líbí.. fakt má velkou budoucnost před sebou, zvlášt když si skládá sama písničky.. držím jí palce.. *4*
    • acdz24

Re: Ewa

Moje řeč, držím ji taky palce!
  • adus-ka

STOP

Tak jako už těch urážek fakt nechte jste dost trapní, jenom závidíte, že ona tak pěkně zpívá!
    Běžte někam....!!!! *8*
  • hudy

Konec urážek!!!

Projela jsem si částečně diskusi (budu ještě pokračovat) a někteří z vás si evidentně pletou vyjádření negativního názoru s vulgaritami, urážkami a pomluvami. Upozorňuji, že veškeré tyto příspěvky budu okamžitě bez milosti mazat!!!
    Éra urážek (jak vzhledem k osobnostem, tak vzájemně mezi sebou) definitivně skončila! *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit