-
Mám její autogram
Její ewa je fakt super.Je všude kolem mě- v mém pokoji-na zdi její plakáty, hraje mi tam její hudba a na nástěnce visí její autogram.Do školy nosím tričko a kšiltovku s jejím logem.Sešity mám polepené samolepkami s jejím logem a po oblečení mám placky s jejím logem a píšu samozdřejmě tužkou s jejím logem.Kdo chce taky napište mi na mail -
-
Re: Mám její autogram
Děkuju sem ráda že mě máš ráda -
-
Re: Re: Mám její autogram
Nemáš za co děkovat.Já vim že nejseš Ewa.Jenom si na ní hraješ!
-
-
-
ewicka je supr
ewicka je upa mega bozi driv ji nikdo nemel rad mno ae ja si ji jednou pustela ve skole vsichni me meli za trapku a pak se jim zacla libit tzak ji ted vsichni pousti.ewicka je ploste nej nej nej -
Pro Ewu
Ewicko jestli si obevila tuto zpravu tak prosim napis jo?Budu moc rada tvoje nej.fanynka Misa *4* -
Bllleeee
Sice sem o proti ní menší eso,ale je uřvaná!Je zmalovaná a vypadá jako velikonoční vajíčko!A poprví ,když jsem jí viděla,tak jsem si myslela,že je to kluk!Však ona jednou ode mě dostane *15* ! -
-
Re: Bllleeee
Ewicka je nej a ty nemas pravo ji takhle nadavat v nasem meste ji posloucha skoro kazdy tak si dej pohov!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* -
-
Re: Re: Bllleeee
Běž spát...
-
-
-
umí
až někdo dokážete ve 14-ti letech to co Ewa, tak potom kritizujte -
Olinka
Máš krásné písničky.A ráda je poslouchám a zpívám.Ahoj Olinka. *3* *4* *4* *3* *4* *4* -
Lol
Proč se tady vůbec hádáme o tom jáká Ewa je..a není...? Měli byste se radši zajímat o svoje (zpěváky/ačky,herce/ečky,atd..)
Abysme se tu nehádali jak někaký debilové..stejně to nebu de mít konec!
Nechci nějak poučovat..ale nebylo by to lepší..? ´Pravda! každej má svůj názor.. a proto byste ho měli využít na svoje idoly.. a ne na pomlouvání...mno bude to lepší jak pro nás tak por vás.. a bude klid..!! co říkáte..? -
-
Re: Lol
tak to by mě zajímalo kdo bude pomlouvat svý idoly ty inteligente!!!!!!???
-
-
1
Nikdo Ewu neznáte tak jí nehodnoťte
jestli je namyšlená já si myslím že ne a jestli jo tak jí převychovám nebojte se. -
1
já sem nebudu lézt protože sem lezou samí závistivci já na to nemám náladu -
ještě jednou
ještě jednou opakuji- kdo ewu farnu nesnáší tak at mi pise na e-mail: Charvatova.Eliska@seznam.cz nebo taky Charvatova.Eliska@centrum.cz *3* *3*
ráda si s váma pokecám *3* *5*