-
Nech si ty blbí starý kecy, to fakt nejsem, ale ty jo, protože takhle hrozný urážky používají jenom namachrovaní vyjebaní kokkoti, co znají jenom rock a kouření marihuany, ty prostě píšeš hovadiny z nudy
-
Farna si nejspíš myslí, že negativní reklama je taky reklama a zařadila se k takovým ubohym trapkám jako Hanychová a Štiková. A my, co sem píšeme své názory, byť negativní, jí v tom jen utvrzujeme.
-
Nejsi ty trochu retardovaná, když ti něco takového připadá jako sranda? Měla bys jít na vyšetřeni. *16* *16*
-
Leda idiot, to ti řeknu. A ty by sis měla jít radši hrát s panenkama, tvé názory tomu odpovidají, holčičko!!! *7* *7* *4*
-
Jo to k tomu prostě patří, hlavně při castingu, já bych se třeba při tom nudila kdyby tam nebyla sranda
-
Ne vůbec si nedělám srandu a vtipy a srandu miluju, nenávidím nudný lidi...
-
To nemusíš psát, že tě zklamala, mě třeba ne, naopak, mě pobavila. Je pořád úžasná, nevidím v ní problém, protože když je někdo chytrej a ještě k tomu slušnej, hezkej a vtipnej, tak se s ním nikdo nenudí a je v tom případě atraktivní a temperamentní, i kdejaký kluk by ji chtěl
-
Souhlasím s LAUROU, alespoň je v Superstar nějaká zábava! *3*
-
Teda je mi velmi líto že musím napsat o slečně Fárné že jsem se vní velmi ,ale opravdu velmi sklamala.Nechápu proč má chování, jak noční pracovnice a to velmi hrubého zrna.Místo aby zrála jako víno ,tak se ukazuje v takovém světle, že nechápu, jak může taková děva vystupovat v porotě a rozhodovat o jiném člověku.Slečno Farná jděte .....kazíte to všem,jak mohou dávat odměnu člověku za špatnou práci?Jste hulvátská a nevychovaná prostě FRACEK.....
-
No, když už se tu opět smazalo pár příspěvků, tak jen podotýkám, že sice nechápu, proč to kdo dělá, jestli se mu Evina tak strašně líbí nebo co. Ale nic to nemění na faktu, že je to jen ubohá trapka, která předvádí, jak nemá mozek v hlavě. *11* *11* To, co je vidět s v superstar je opravdu k poblití *11* , tak sledovanost toho poředu podle toho vypadá. *10* *10*
-
<3
-
Ewa je jeste moc mlada a je to komediantka.Lide co pracuji v mediich jsou vsichni svym zpusobem komedianti.Ewa jeste nerozezna hranici vkusu a nevkusu.Myslim ze se chce podobat Lucii Bile ale nejak se ji ti nedari.Mela by opravdu pribrzdit.Chce se libit a predvadet jaky je zivel ale ja ji to moc neverim.Je to divadylko.
-
Ta holka je děsně nedospělá...měla by se vzpamatovat a uvědomit si, že to jak se chová lidi odrazuje...je to už trapné a to hodně!!!!
-
Já bych si stebou dovolila nesouhlasit. Myslím, že puberťák se nerovná trapný idiot, hulvát ano, omlouvám se za tem výraz, ale prostě totální kr.tén. Znám spousty puberťáků, ale aspoň špetka soudnosti se u nich dá vystopovat. U Ewy ne. Však uvidíte za rok, jestli nebude ještě trapnější. *5*
-
Nechte ji byt. Já jsem v jejim veku byla taky strelena a umi me rozesmat. Lepsi jak kdyby tam sedel nejakej suchar!!
-
Já bych řekla, že ani ne. Jak ona sama řekla, má před sebou možná poslední puberťácký rok a tak chce své emoce dávat znát. Některý její reakce v superstar mi přišli přehnané, ale to nemá nic společného s jejím chováním mimo kamery.
-
Nerad pomlouvám ale to její chování je fakt otřesné.
-
To co se děje v superstar nazýváš trocha srandy? No to si snad děláš srandu teď a nebo máš ubohý smysl pro humor.
Možná by ses mohla apoň trochu zamyslet nad názory, které tady o Ewě čteš, jen malilinko, jestli na tom přece jen není troška pravdy. Jen trošička. *4* -
ano...možná neni dokonalá, protože nikdo není dokonalý...ale alespoň se necpe do věcí, který neumí....a ano...přesně mám na mysli tu pindu a její rádoby zpěv :))
-
V Superstar není nikdo sprostý, no tak je tam trochu sranda a vy všichni z toho děláte strašnej průšvih, hlavně kvůli Ewě, od té doby co je v Super star si na ní každý vylívá vztek, nevidím důvod, každý jsme jiný, něčím zajímavý, za něco si třeba můžeme připadat trapní, ale takhle že všeho vznikaj jenom hádky a co? Co vám Ewa udělala tak špatnýho, nikdo neodpoví, maximálně takhle: ,,Je trapná" Tak si to myslete, ale pro mě jste trapní vi pomluvači jedni mizerní a posraní!!!