-
Re: Re: ewa ta je nej
asi tak..pořád se divím znovu a znovu kolik fanoušků je tady naivních..si myslí že je tady Ewa keždej den a čumí na ty jejich kecy..dyt ty osobnosti s těmato stránkama nemají vůbec nic společnýho - to vytvořili všechno fanoušci... -
Re: ewa ta je nej
Ty si myslíš,že má at tvoje Ewa čas chodit na net a čumět co si o ní lidi píšou??=Dsi mě teda pobavila *1* -
Re: icq
jo a kolik máš let podle toho *3* -
ewa ta je nej
ahojky ewi jesi si to čteš tak čau jak se máš prosím kdybys měla ještě koncert v ostravě by bylo super nebo v opave ještě lepší by sem přijela jako ale to asi nebudeš co nevadí zatim p tvoje nejvetší fanynka *14* *14* *14* *14* -
???
ja nechapem preco tu niektory pisete fakt hluposti.......ja som myslel ze toto je pre jej fanusikov......co uz s vami
a inak ewicka je Naj:)...jasne v tom dobrom:) -
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
dobře
ale dobře jsem syce jediná která tady píšu ale toje jedno. *9* -
Re: fůůj!!!
já jí taky nesnáším...prej rocková zpěvačka to jo no *16* -
hoj
ahoj lidi jak je < *3* -
Re: hele
Hele já nwm ale ty dycky mluvíš z cesty..ale dycky.. *7* *7* *7* -
hele
hele holky eva je před poslední.to je fajn. *14* -
Re: napište
wow máš postřeh!! asi před půl rokem *14* -
napište
Ahoj Eva spívala tyty. *14* -
Re: Nejlepší Album
Máš pravdu *4* -
Re: Re: fůůj!!!
Nic!!! *16* -
Re: Ewulka NEJJJ!!!
ja vod ni znam jnm dve a neni to zas takej odvaz .... zato miley & trace c. nebo cela jeji rodina (i connie talbot je lepsi nez vona a je ji 8 ...) -
Re: fůůj!!!
a co my s tím?? -
fůůj!!!
nesnášim jí!!!!! *5* *16* -
hezké
Její písničky se mi docela líbí. *3* -
ewa farna v táboře
včera jsem byla na jejim kocerte ale docela blbí že mi tam stojíme hodinu u hotelu a když odejdeme tak vyleze a dává podpisy a prej onemocněla měla nak neco z hlasivkami