Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nika1979

Re: kráska

MAŠ PRAVDU
    VELKOU PRAVDU. EWA FARNA JE SUPR. JASTOJIM... PŘITOBĚ EWA FARNA KRASNA SIMPATICKÁ. SUPR PISNĚ. AT CO JU NEMILUJI TAK ZBOHEM NAPŘIKLAD TAKOVA DADADA TA JU. POSILA DO PRKINKA NIBRŽ DO PRDELE SPROMINUTI. AJ MNĚ JSNIM *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5*
  • nika1979

Re: ewa farna

hale. jsi budem psAT. LICHOTKY. TOBĚ ASI NIC NEŘIKAJ *14* *14* *14* *4* *5* *5*
  • nika1979

Re: help

to bilo tohle ponděli koukala zpivala...... všichni herci . bili v udivu protože ewa farna nejjjjjjjj. zbožnuji jako ty *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    nika *14*
  • Re: Re: Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE

ne nepochopim!! staci??! a nevopruzuj me furt! a vubec tady ta diskuze je o ewe ne aby se tady dve dementky hadaly!!! *14*
  • verunka100

Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE

Ahoj.Já s tebou naprosto souhlasím.A Ewa je úplně normální puberťačka(až na to že je slavná).A taky chápu že někdo Ewu nemá rád,ale nemusí tu o ní psát jaká je to pi**. *13*
  • nika1979

Re: Re: Re: kráska

tomaš pravdu darís. sůpr nejjjjj fiha o.k. samožřejmě *14* *14* *14* *14* . dik. .snad ostatni tady docili. naš nazor. že. přemišlela jsem at mohu psat s rozumintělně. darís. verunka. *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • nika1979

Re: Re: Re: Re: Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE

ja neepiši. blaboli. jo darís. nikulka. *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE

no jo ale ja rikam ze si myslim ze neni namyslena ja rozhodne nerikam to co ty ze o ni vim vsecko takze ty si radsi nejdriv rozmyslki co budes psat a neodepisuj mi furt takovy blaboly
  • katyka

Re: coze?!?!?!?

hmmm...ty proste jen zavidis ze umi zpivat lip nez ty *1*
  • destiny-hope.cyrus

coze?!?!?!?

jako nechci nic říkat ae nechte se vyšetřit ona a hezky zpívá?!?! ste se snad uhodili do hlavy ne?! kde zijete?! je to jenom nejaka holka kterou vyhrabali kdesi!! víte kolik dedi ma jeste veci talent nez ma ona?!?! a kolik dostalo šanci??? jezisi je to jenom uboha holcicka co porad rika sem upe normál holka!! Kdo to říká nemá to v hlave asik ok! jako kazdej je nejakej ae rozhodne ne normál! dyt neni ani hezká ani hezky nezpívá co vlastne umí?! jako amerika má miley cyrus demi lovato jonas brothers avril lavinge a co máme my?! Ewu Farnou pche co to je?!?! ae je to muj nazor a vas vam neberu takze je to jen na me co tady nepise ne?! no tak!! *15* *1* *1*
  • ewa je nej

Ewa je nej zpiva nejlip ja ji miluju ,ale jako zpevacku si nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej ne nnej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nejlepsi si nej Ewo AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJ.Tvoje faninka.S.M *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • nika1979

Re: Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE

ja snad daris . očem pišu. viš.......
    nikulka........................................................čist umim ewa farna není namišlena.. to je muj nazor. *14* *14* *14* *14* tak to pohop. už, ano§§§§§§§§§§§§§§§§ darís *14* *14* *14*
  • Re: Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE

to ona často vystupuje poblíž,ale vždy to prošvihnu *9*
  • Pěkná holka a dobrá zpěvačka

Ewa je pěkná holka a dobrá zpěvačka *3*
  • i-hate-you

Dobrej hlas ale..!

Musím uznat že Ewa má super hlas ale mohla by mít třeba lepší texty písniček. Ty její nynější mě vůbec nebaví. Líbí se mi od ní jen dvě písničky. Je mi docela lhostejná....
  • Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE

já bych řekla ,že ewa farna je fajn a velmi dobrá zpěvačka vše o ní si lepím do sešitku už byla v kroměříži a zpívala tam tam sem si kupila její CD *3*

nepamatuju se kdo si ale s jejim nazorem souhlasim protoze se mi libi a ja s tim proste souhlasim a s tvim nazorem nesouhlasim protoze se mi nelibi *14* neni tak tezky to pochopit

jj přesně,mám stejnej názor jako ty! a darís nechápu...a nevim co tu píše vždyt tamto můj názor byl taky ale ona mi tu píše nějaký BLBOSTI a přitom tady jsi napsala že tu chceš náš názor takže si to ujasni co vlastně po nás chceš.. *4*

ty si o me myslis ze mam svuj nazor a vsechny co maj jinej odsuzuju? trak omyl ja sem chtela aby ten kdo si to precte vyjadril jaky on na to ma nazor a tys to udelala takze v poho a navic se mi tvuj nazor moc libi! teda az na to ze rikas ze ji nemas rada *9*

a ani ty nemuzes vedet jestli je namyslena niko tak zdar a priste si rozmejslej co napises. darís *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit