Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nika1979

Re: Re: Re: tak darís

promin mi to darís navrhny mi . komentaře...- at vim dik *7* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nika1979

Re: Re: tak darís

tak mi navrhni komentaře. daris ...
    dik klidněmmi řikej sluničko *14* *14* *14* *7* *7* *7* *7* *14* *14* *4* *4*
  • Re: tak darís

promin niko jen sem chtela abys komentare psala trochu srozumitelne protoze ja tomu proste nerozuuumim!!!! mozna sem trochu vypatlana ale proste nekterejm nerozumim!!!
  • ewa a converse!

ewa a converse ktery nosi jsou upa uzasny!! kdo ma jiny nazor tak se s tim mim musi smirit *14* !!! jestli mate problem tak me to nezajima jen to klidne duste v sobedal protoze me to stejne neurazi!!! cau ANTICI!!!! *9* IDIOTI DEMENTI ATD. ME NEMUZOU NIKDY, NIKDY A ZASE NIKDY URAZIT I KDYBY MI RIKALI DOOOOST HNUSNY VECI!!!
  • Re: Re: fdfd

a s cim je jako trapna s tim ze umi zpivat????? ty ses trapnej kdyz nedokazes nic vic nez jen uboze nadavat ostatnim
  • Re: Re: kráska

ne promin zalibYla!! pardon moje chyba! ale tvoje chyba ze neumis ani poradne psat *14* !
  • Re: kráska

detail! to hned bije do oci ze to je zalibila a ne zalYbila! pravopis pokud ti to neco rika *13*
  • Re: Ewa je kluk

a to jako,kdo? *7*
  • gashira

Re: ewa farna

Úroveň - 0
  • Ewa je kluk

Ewa má fakt hezký písničky, škoda jenom,že je kluk........ *9*
  • nika1979

Re: Re: EWA FARNA

ja jsem to tak nemislela . stou darís jo kluci vr *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: chandlar

Ale většinou se mi líbí spíš ty polské verze jejich písní
  • nika1979

tak darís

tak darís
    mujjjjjjjjjjjjjj komentář davá smisl
    viš ja jse nechci hadat s nikim , ewu farnu zbožnuju .............
    ja tomu rozumin ale pokud né ostatní toje vaše věc,,,,,, ježiš maria. bože mujjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ewa farna

Jako newim co to tady všichni melete, že je miley c. lepší než ewa farna .....za 1. mě uráží a ewu určitě taky, když jí takový ichtiloviny píšete a za 2.kdyby ste srovnali miley c. a demi lovato s ewičkou tak zjistíte, že je to na podobný úrovni!!!!!!!!!! *3*
  • norie

Re: Re: kráska

ale demi lovato zpiva lip nez ewa farna a mozna tady v cesku neni tak znama jako ewa farna ale v usa jo a tam by farná nepochodila protoze na demi lovato nebo miley cyrus proste nemaaaa!!!!! *8*
  • norie

Re: fdfd

presne tak miley cyrus je lepsi nez ta..... farná
    já osobne ju nemusim je trapnáááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *9*
  • Re: kráska

jasně noo *15* *15* *15* kolik sis toho šlehnul?
  • kráska

Ewa Farná je velmi krásná a pohledná žena hned jak sem ji viděl se mi zalíbyla *14* *14*
  • Zvu vás

Ahoj, srdečně vás zvu na fórum Ewa Farna -> www.farna.phorum.cz tak neotálejte a přidejte se!
  • fdfd

miley cyrus je lepsi *5* *5* *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit