-
Pozdrav
Ahoj Evičko prosimtě kde bydlíš v jakým městě a máš ICQ ahoj Michal *3* -
POZDRAV PRO EWU
EWO NA TO KOLIK TI JE ZPÍVÁŠ MOC DOBŘE
VÍM ŽE S TEBE BUDE DOBRÁ ZPĚVAČKA
A MOC SE TI POVEDLA PÍSEŇ, ZAPADLEJ KRÁM.
JSI FAKT DOBRÁ JÁ TI TEDA FANDIM -
kate
ewa je super a chtela bych od ni autogram jestli to jde tak at napise *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Ewkaaa
Napsala jsem to špatně. Opravdu jsem dobrá? Ewa ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
Re: Ewkaaa
Opravdu jsem hezké? Ewa ♥♥♥♥♥ *14* -
Ewkaaa
Říkejte si co chcete ,ale Ewa je prroste na to kolik ji je fakt dobra,...! *3* -
Re: 1
jj pořád -
1
měsíc sem tady nebyl co je tady nového?Pořad sem chodí závistivci? -
Re: znám ewin email
co jako já taky *15* *15* *15* *15* *15* -
ewa ewa
ahojky kdo pokecá *15* *15* *15* -
znám ewin email
Já ewin email znám. *1* *1* -
Super zpěvacka
Ewa je super zpěvacka,Ewi dáš mi prosíííím
Tvůj E-Mail byl bych moc rád *14* -
Re: Ewa Farná
co vsichni nadavaji ewe ze?ewa je nej a tim to konci!!ewik se neda nahradit!! *4* *4* *4* *4* -
Re: Ewicka
Nemusíš se vydávat za Ewu nikdo ti to strejně asi nevěří!!!!!!!! nebo aspoń já ne!!!! -
vzak pro Ewu
ewa je nejlepší zpěvačka mám odní album měls mně vubec rád a ticho.ewo prosím nemohla bys mi dát tovoje icq já bych to nikomu neřekla prosím.napiš mi na muj email martinkajanku@seznam.cz *4* *4* *4* *3* *3* -
Ewicka
Dekuji všem který mi fandí a veri mi....mam o duvod vic vytavrat alby a pod.Ty kteri mne nemneji radi tak to nevadi kazdy ma predse svuj nazor ja vam ho brat nebudu takze dekuji mozna priste..tedka pisu protoze mam cas asi tak 5 minut ale zase jse endostanu na net mesic dva tak jse mnejte drzte mi palce vidime se uz coskoro mnejte se ahooj *3* *3* posilam pusy -
11-ti letá Crazy Áňa
Kdo chcete slyšet zajímavější a hlavně osobitější muziku, mrkněte na http://bandzone.cz/crazyana ! -
Re: Nej,nej zpěvačka
souhlasím s tebou,ale ještě asi nevíš že Farna se píše s krátkým a -
Nej,nej zpěvačka
Ewa Farná je cool,je super zpěvačka *14*,mě se její písničky moc,mocinky líbí. *4* Je ůžasná,ewi:plosím nedala bys mi tvůj mailí? *1* byla bych moc ráda -
Pro Ewu
Ewa je nejlepší holka na světe i zpevačka
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*