Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1659 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nika1991
    neny namyšlená vubec......... myš *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Eva je *12* *11* *10* *8* *6* *1* *16*
  • Eva je hezká,ale namyšlená.Chová se jako pubert´ačka.Zpívá hezky,ale měla se začít chovat dospěle.Někdy to se svou výstředností a chováním přehání.
  • michaela.kralova.5095
    Eva je krá** *3*
  • kiss.miss
    Tak to si zabila:DDD 40kg i s postelí.:D
  • kiss.miss
    Tak to ti můžu závidět, protože já proti ní mám hned několik věcí.
  • Ewa je dobrá spěvačka nic pro ti ní nemám *3*
  • ahoj Ewa Farna je super zpívá krásně a je sama krásná.
    já ji fandím.
    *15* *15* *15* *15*
  • Ewa Farna pochází ze stejné obce jako já,tak ji budu mít rád pořád,ať je jaká je.V SuperStar byla místy trochu trapná.Bude lepší,když se bude chovat tak,jako dřív a nebude zkoušet něco nového,její původní humor byl super,ale se SuperStar se hodně změnila,to co tam předváděla,bylo už moc,i když jsem její velký fanoušek.Ještě by mohla mít víc koncertů u nás v Česku,hlavně na Třinecku,docela mi vadí,že koncertuje jenom v Polsku
  • Tak to mě neznáš.:D
  • Já souhlasím s Michell.
    Jinak Romulko..vážně nikoho??? No nekecej a že tebe to nutí k reakci.:DD Jaj přehnaný fanatiky jako ty miluji..k sežrání :D muhahahaha
  • Ty též nikoho nezajímáš tak si drž pec..:D
  • http://www.extra.cz/superstar-co-jste-v-televizi-nevideli-ewa-farna-se-otocila-zady-a-ukazala-podstavec-jak-z-narodniho-divadla#utm_source=facebook.com&utm_medium=odkaz&utm_campaign=ex03
  • to me pobavilo prej ewa ukazala podstavec jak z národního *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • maš apsolutni pravdu souhlasim s tebou
  • To je sice hezký, ale každý má právo vyjádřit svůj názor. Neříkám, když někdo sprostě nadává, to se mi taky nelíbí, ale každý může říct, co si o ní myslí. Od toho je ta diskuse.
    P.S. Já zase nechápu, co na ní vidíš.
  • nevím co proti ním máš..Jo nelíbí se ti..tak ji nech bejt..a všímej si svýho..nikoho nezajmají ty tvý podělaný hnusný hloupí komentáře!'!!!!
  • Hele já nechápu co máte proti Evě..Když se vám nelíbí tak ji nechte být..Každy je takový jaký je..Jako nechápu vás!! :( Já ji mám ráda a kdybych mohla ráda bych se s ní i setkala..! Jen umíte pomlouvat.!! Ewa je moc dobrá zpěvačka.Třeba se změnila,ale nic nemění na tom jaká je..Ewu mám ráda, tak toho nechte laskavě být.!!
  • Měla jsem jí ráda, ale teď už nemám. Nehorázně se změnila. Vyrostla z ní hrozná ..... no, to je jedno. Viděla jsem sestřih Evy v castingu Superstar a zhrozila jsem se. Myslí si jak bůh ví není dobrá a zajímavá ale je trapná, trapná, trapná!
  • Souhlasím. Ale ted jsem nefanoušek. *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší