-
cdsdc
Vse nejlepsi,ale to se vam zda tak uzasna?Me se asi libi od ni jen 2 pisnicky.Nic proti vam,jen tu rikam svuj nazor a hlavne nikdo nerikejte ze ji zavidim! -
Prosím Ewičko
Prosím ewičko,
Byla bych ráda kdybys mi poslala tvoji fotku s tvým podpisem sbíram podpisy různých zpěváku a ráda bych tě měla mezi nimi.
Moc tě o to prosím má adresa je
Monika Knagová
K jezeru 1
Ostrava 700 30
Děkuju *1* -
-
Ahoj Mončo už posílám.. :-)
-
-
vše nej ewi
ewicko mam te strasne moc rada a prejuti hodne stesti zdravi spokojenosti a prejuti abys naspivla jeste hrozne moc pisnice proto ze se mi libi a mas talen hodne stesti mam te rada ewi *14* *14* *14* -
narozeniny
milá Evo hodně štěstí k t vým narozkám -
narozkyyy!!
ahojky ewicko wsechno neeeeejjjjjnnneeejjjjnnnneeeejjjj k twym narozkaamm!!!!!!!! *14* *3* *8* *4* -
-
Re: narozkyyy!!
nesežer ji samou chvalou
-
-
V poslední době je celá nějaká "oteklá" ! *15* Ztratil se jí pas,i nohy
má silné.. -
Ewičko jsi nej.lepší
ahojky lidišky já jsem vám chtěla napsat že ewu mám tak ráda jak jen si to uvedete představit sice mám všechny její cd ale jen jedno v originále *16* *3* tak jsem chtěla říct že na to že jí je jenom 14 toho dokázala docela hodně její taxty znám na zpamět a byla jsem i na jejim koncertu a bylo to pro mě fantastický dostala jsem od ewy podpis,stála jsem hned pod ní podala mi ruku asi 3krát prostě bomba.Takže jsem vám jenom chtěla říct EWA FARNA JE NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ A KOMU SE TO NELÍBÍ TAK AT SI PR... POLÍBÍ *13* *13* *14* MTR EWO -
Ewu nemám ráda, nejenže se mi nelíbí její zpět, ale bohužel jsem nakoukla na pár minutek na Superstar, nebo co to běží, a Ewa je trapná, trapná, trapná. Omluvou jí není její věk, když chce být mediálně známá, ať se podle toho chová. Na takovou nánu nevím, kdo je zvědavý. Pár blb.k jistě ano, pro zbytek národa bohužel.
-
-
Souhlasím. Ale ted jsem nefanoušek. *1* *1*
-
-
Ewa Farna
Podle mě je Ewa výborná zpěvačka a hezká holka *3* !!! -
vše nej