Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • znám ewin email

Já ewin email znám. *1* *1*
    • Re: znám ewin email

a dáš mi ho prosím??
    • Re: znám ewin email

co jako já taky *15* *15* *15* *15* *15*
  • Ewa je sexy a kus ženský. A hubnout by byla chyba
  • Jo..

...trošku je to stříklé Langerovou i tá předsevzetí,ale držím palec.... *3*
  • nika1979

ewinko farna přeju ti nej vanoce

ewinko farna přeju ti nejjjjjjjjjjj vanoce a všechno nejjjjjjjjj k tve mu svatku ewi...... všechno nejjjjjjjjjjjj hodně zdravička štěstička moře lasky
    hodně darečku pod stromečkem. do novýho roku 2009,,,,,,,,,,,ti ze srdička přeje květinka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: ewinko farna přeju ti nej vanoce

Ahoj Ewa je nej zpěvačka na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *3*
  • miley11cyrus

kluk

Říkala v rozhovoru že nikdy neměla kluka!!! *7*
    • Re: kluk

To opravdu jen říkala :)
    • wendy92

Re: kluk

Ano říkala...A ??
  • nespesna

jo

jo to je moje druha nej pisnička od ni evičko *14* *14*
  • Je naprosto k nepochopení, jak může někdo kritizovat Ewinu postavu.. Upřimně by mě zajimalo jak vypadaji postavy lidi, kteři Ewu posuzují.. Já jen doufám, že si z těchto řečí nic NEBERE, protože není důvod.
    • tak já to teda k pochopení beru. Ewinu postavu si může kritizovat kdo chce.no ale když má sám člověk s tim potíže tak by to kritizovat neměl.to co si z toho vezme to je už její věc.ale někdy by si na to měla dát pozor.ewa je hezká ale musí si na to taky dávat pozor.ale s tim máme potíže všichni. takže se to nesmí moc přehánět. *2* *2* *2*
  • Happy Birthday *3*
  • Ještě jeden fan

Ještě jeden fanoušek do fanclubu a si lepší než Michael Jackson.... Gratulace :-D

To snad tu má Farná 100fanoušků co si sama založila a dalších 30 jsou malý děcka od 9 do 12let *3*

No...Comment. Lidi jděte se opláchnout studenou vodou...
    • Re: Ještě jeden fan

Neřekla bych, mě je 19 a myslím, že ewička má spoustu i starších fanoušků...Je moc talentovaná a myslím že toho ještě spoustu dokáže...Slova typu jděte se opláchnout vodou jsou obyčejná závist.Osle kde ty si byl ve 14? *3*
  • .........

Nemusím jí ale ani ji neodsuzuju..
    • sharpay1995

Re: .........

To je dobře...nesnáším lidi kteří jí nadávají do ****, jen proto že ji nemusí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit