-
help
Nevíte pls někdo kdy bude Ewa v TV v ošklivce?? psali už minulý pondělí a to tam nebyla, toto pondělí tam byla ale jen 1,2 minuty a říkala něco o vystoupení. Nevíte teda kdy vystoupí? (jestli teda vystoupí..)??? *9* *9* -
-
Re: help
to bilo tohle ponděli koukala zpivala...... všichni herci . bili v udivu protože ewa farna nejjjjjjjj. zbožnuji jako ty *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
nika *14*
-
-
ff
Miley Cyrus i Ewa Farna nejsou nejake zpevacky,ale mam radsi Ewu -
Ewa je good
Koukám že na tuhle diskuzi kromě jejích Fans chodí taky dost těch co jí závidí a komentářema protí ní si léčej svoje mindráky....tady tomu se fakt člověk může jen smát *1* ....jinak Ewa je pěkná holčina která už tak mladá něco dokázala, jen tak dál. *3* -
-
Re: Ewa je good
Co to meleš??Vůbec neni gooood!!! *10*
-
-
Umíte to taky?
Ať si každý, kdo chce kritizovat ostatní odpoví na jednoduchou otázku: Umím to taky??? A to je příklad Ewy Farne. Pokud si někdo myslí že zpívat umí, tak proč s tím nevystoupí veřejně, stejně jako tahle holčina. Možností tu snad bylo dost. DO-RE-MI, Rozjezdy pro hvězdy, Česko hledá superstár. Takže milí kritikové, až budete umět to co ona, krititujte si. Do té doby ovšem raději mlčte. -
PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE
ahoj lidisky! sice sem tohle uz psala ale BYLA BYCH RADA
abyste si tohle tedka PRECETLI VSICHNI PROTOZE JE TO MUJ NAZOR a ja bych byla rada abyste ho znali! kdyz ewu nekdo nekdy videl a zdala se mu namyslena tak muze za prvy vubec nevedet co je namyslenost!! a za druhy i kdyby byla namyslena tak je to zpevacka takze se predevsim hodnoti jak zpiva a ne chovani! kdyz nekdo o nejake slavne osobnosti rekne ze je to jeho oblibeny herec, zpevak atd. tak vetsinou mylsi jak zpiva a jak hraje a ne jak se chova!proste to je logicky kdyz je to zpevacka tak se hodnoti predevsim zpev a ne chovani a navic ja si stejne na 90% mxslim ze namyslena neni protoze vy vsichni anti nectete o ni moc rozhovoru a nedivate se na ni na tv takze moc neznate jeji chovani takze ji proste nemuzete soudit. ona se podle me v kazdem rozhovoru chova uplne normalne! a taky bych rada pokud si toto prectete abyste mi odepsali jak by ste vy definovali namyslenost a samozrejme vas nazor dik a cau!!! *4* -
-
Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE
Ahoj.Já s tebou naprosto souhlasím.A Ewa je úplně normální puberťačka(až na to že je slavná).A taky chápu že někdo Ewu nemá rád,ale nemusí tu o ní psát jaká je to pi**. *13* -
-
Re: Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE
to souhlasim *14* *14*
-
-
já bych řekla ,že ewa farna je fajn a velmi dobrá zpěvačka vše o ní si lepím do sešitku už byla v kroměříži a zpívala tam tam sem si kupila její CD *3* -
-
to ona často vystupuje poblíž,ale vždy to prošvihnu *9*
-
-
Ahoj odpovídám na přídpěvek nechcu aby sis o mě myslela že jsem nějaká zlá že tady pomlouvám ewu ale promin mě se opravdu nelíbí!!!!!A to je můj názor....!!!!!!Víš ewa je zvláštní osoba tím že se chovááá...jak je v poho tak tíím je čím dál tím víííc nymyšlenějšíí..!! Viděla jsem ji na koncertu..!! Ve zpívání jí nebylo rozumět a navííc do mikrofonu dýchala..!! ale to chápu přece jenom tancuje tam atd.!! ale před koncertem vyšla a jeviště a začala se tam předvádět...Stejně mi nevěřííš já víím ani ti tvůj názor neberu...ale musela bys to vidět možná bys pak uvěřila!!!!!!! *4* *9* *9* -
-
jj přesně,mám stejnej názor jako ty! a darís nechápu...a nevim co tu píše vždyt tamto můj názor byl taky ale ona mi tu píše nějaký BLBOSTI a přitom tady jsi napsala že tu chceš náš názor takže si to ujasni co vlastně po nás chceš.. *4* -
-
Re: Re: Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE
nepamatuju se kdo si ale s jejim nazorem souhlasim protoze se mi libi a ja s tim proste souhlasim a s tvim nazorem nesouhlasim protoze se mi nelibi *14* neni tak tezky to pochopit
-
-
ty si o me myslis ze mam svuj nazor a vsechny co maj jinej odsuzuju? trak omyl ja sem chtela aby ten kdo si to precte vyjadril jaky on na to ma nazor a tys to udelala takze v poho a navic se mi tvuj nazor moc libi! teda az na to ze rikas ze ji nemas rada *9*
-
-
mno...já jsem ji na vlastní oči viděla na školním výletě v mor. krasu
abych pravdu řekla tak jsem ji nepoznala je uplně jiná v realu a upe jiná nalíčená...nemohu soudit jestli je taková nebo maková...mě se zdá normální, ale ještě jednou...nevim -
tak už jsem si to přečetla.............. ja o ewě farné vim všechno já čtu lepim jsi jí do zešita............. koukam tv . tak vim mam snad oči aj brile *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
ja snad daris . očem pišu. viš.......
nikulka........................................................čist umim ewa farna není namišlena.. to je muj nazor. *14* *14* *14* *14* tak to pohop. už, ano§§§§§§§§§§§§§§§§ darís *14* *14* *14* -
-
ne nepochopim!! staci??! a nevopruzuj me furt! a vubec tady ta diskuze je o ewe ne aby se tady dve dementky hadaly!!! *14*
-
-
ted uz ten komentar chapu jak to pises ale ted pro zmenu rikam ze je to blbost protoze nemuzes rikat ze o ewe vis vsecko ses snad jeji sestra nebo mama nebo nej kamoska? ne tak bud sticha a nerikej zase uplny voloviny nevis o ni treba takovyty holcici tajnosti a tak tak neprehanej -
-
a ani ty nemuzes vedet jestli je namyslena niko tak zdar a priste si rozmejslej co napises. darís *14* -
-
Re: Re: Re: Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE
no jo ale ja rikam ze si myslim ze neni namyslena ja rozhodne nerikam to co ty ze o ni vim vsecko takze ty si radsi nejdriv rozmyslki co budes psat a neodepisuj mi furt takovy blaboly -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PROSÍM PŘEČTĚTE A ODEPIŠTE
ja neepiši. blaboli. jo darís. nikulka. *14* *14* *14*
-
-
-
-
budu se na ni muset někdy podívat,vystupuje poblíž často,ale jsem na to přišel vždy,až bylo po tom,tak pokud mi to někdy vyjde,tak zjistím,jestli je opravdu tak strašně zlá,jak o ní tady hodně lidí tvrdí
-
-
-
ewa moc hezky zpívá ale na mojí Lucku Bílou nemá.
jinak Ewy jsi dobrá a 3 místo ve slavíkovi si zasloužíš.
když už jsi slavná tak si to uží.
a já ti to přeju.
jinak jsi hezká.
moc mně baví se dívat na kilerské karaoke.
jak tam zpíváš rolling in the deep.
výborný..ale někdy si dej pozor na váhu.ale s tim máme všichni potíže takže to zase nepřeháněj!!!!!!!!!!!!!!
hanča -
-
Lucie bílá je blbá!
-
jo a ještě další vzkaz pro love007 zkus album virtuální to je tvrdší *3*
-
-
EWULKO KWÁSNÁ VÍM,ŽE SLOVA JSOU NA NIC.Ale nejradši bych ti to řekla osobně.=D,ale přeju ti ty nejlepší narozky ve vesmíru.Jelikož OSMNÁCKA JE JEDNOU ZA ŽIVOT.STALA JSI SE DOSPĚLOU.PŘEJU TI AŤ V DOSPĚLOSTI SE TI VŠECHNO VYDAŘÍ.A doufám,že tě ta dospělost nezmnění.Budu ráda když budeš vždycky taková užásně (promin Ewi nemyslím to jako urážku)praštěná dívka. JSI PROSTĚ NEJ A PŘEJU TI AŤ SE TI SPLNÍ KAŽDÉ TVÉ TAJNÉ PŘÁNÍ.
♥♥♥TVOJE FANYNKA KAMILA♥♥♥ -
-
Ahoj Kamilko.. *3* Moc ti děkuji..
-
-
Sleeping In My Car
No lidi abych řekla pravdu, tak myslím že fakt není na škodu když někdo zazpívá písen od někoho jinýho - ptž (nejen Ewa, to skoro všichni) to dycky zazpívají mnohem líp a zajímavěji než je ten originál. Podívejte se třeba jak Ewa zazpívala Sleeping in my car od Roxette. Ta písen se mi od nich nikdy nelíbila ale Ewa ji zazpívala skvěle a po svým a bylo to pro mě ůžasný.. *4* -
-
Re: Sleeping In My Car
To bolo niečo viac ako úžasné!!!!!!! *14* *14*
-
-
prominte za tento špatný komentář ale nemam rada ewu farnou protože se mi zdá namachrovaná předvádí se a dělá ze sebe co neni některe písničky ujdou ale ostatní jsou příšerne *10* to je daleko lepší lucie vondračková ta si aspon na nic nehraje a zpívá rozhodně líp jenom sem řekla svuj názor
-
-
máš pravdu hoooooooodně pořád se předvádí *11* *16*
-
-
Já
Tak ted jsem si to přečetla a vidím že se vám nelíbim!Děkuji všem kteří mi popřáli k narozkám a k svátku.
Vaše Ewa Farná *4* *4* -
-
Re: Já
*15* *15* ty nejsi žádná Farná tak s eza ni nevydávej,mno to seš teda dobrá žes na to přišla až ted! *15* *15*
-